Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ben korseden memnun kalmadım kalktım gittim bide tayt siparişi verdim :))))) kendi kendime kaziklanmak.hoşuma gidiyor herhalde..:)) bide bu da randıman vermezse çöpe attığım bir dolu param daha olacak şans dileyin

Ben korseden memnun kalmadım kalktım gittim bide tayt siparişi verdim :))))) kendi kendime kaziklanmak.hoşuma gidiyor herhalde..:)) bide bu da randıman vermezse çöpe attığım bir dolu param daha olacak şans dileyin
Adamın biri karnı açken parasına sabun almış. Bilmiyor tabi sabun olduğunu, köpürte köpürte yiyormuş.
Başkası görmüş," ne yapıyon kardeş, sabun o, yenmez " deyince.
"Ne yapayım para verdim yemem lazım" demiş.:KK70:
Para verdin kiloyu verene kadar çıkartma üzerinden.:KK49:

Sabah 7:30 da takıyorum, akşam 19:30da çıkarıyorum. Duruşla ilgili çok büyük bir dikleştirme yok (lateks). İçime pamuklu atlet giyip üzerine takmama rağmen kaşıntı oluyor. Ayrıca balenler çok batıyor. 1hafta takıp 2gün ara verme şeklinde takmazsam, balen olan kısımlar ciddi ciddi yaraya dönüşecek. Genel görüntüde korse takılıyken hoş bir bel oyuntusu var fakat korsenin arka alt kısmı kumaş pantolondan veya ince pantolondan çok bariz belli oluyor. Uzun boylu arkadaşlarda bu kısım bel hizasında kalacak ve kalçaya taşmayacaktır. Bu sorun kısa boyluların yaşayacağı sorun. Göğsü çok dikleştirme olayı da bundan kaynaklanıyor. Etek kısmı kalçayı baskılamasın diye tepemize kadar çekince göğsü itmiş oluyoruz. Türk kızı boy ortalamasına göre üretilmemiş. Evet korse güzel fakat gün içinde kaç saat taktığınız değil süreklilik daha önemli olabilir. Maalesef zayıflamak gibi niyetle alıyorsanız, buna çare değil. Eğer zayıflıyor ve bu sırada sarkık görünmek istemiyorsanız iş görür. Kumaş esnedi - ben inceldim ikilemi için de şunu düşündüm, kaburgalarınıza kadar sıkıştırdığınızı düşünürsek, zamanla daha sıkıya alışıyor olabilirsiniz. Yani bu durumda 3.kopçaya geçerken zorlanmasınız. Ama vücutta (hacim olarak) değişiklik yoktur.

Tamam canım .Bizi de bilgilendirin o zaman.İyi haberleriniz olsun:KK54:
Selam:) dün sipariş vermiştim bugün geldi. 1 saattir takılı, kendimi gayet iyi hissediyorum şimdilik. M ve L beden arasında kalmıştım göğüs kafesi ağrımdan dolayı ama M beden sipariş ettim. İyiki L almamışım bariz büyük olurmuş.

BurVogue Official Store olarak geçiyor. Bakalım yamuna gelecek hafta ulaşacak elime sözde, yurtdışı bir ay içinde. yaklaşık 19 dolara almış olacağım, ilk defa yurtdışı siparişim olacak bu, ondan sonra beni tutana aşk olsun yeni istediğim ürünler için.:KK49:
ikisini kıyas yaparım. Yamuna garantili olmnası güzel.
https://tr.aliexpress.com/item/2015...32435564635.html?spm=2114.13010608.0.0.OcOb3x
Bakın bayağı çeşlidi varmış.
Beden tablosu bakalım dedikleri gibi mi olacak, merak içerisündeyümmm.
Çok teşekkürler mutlaka haberdar edin.
Kıyaslayın en iyiyi bakalım bulalım.Kullandıkça da yazın.İyi haberler olsun...
Adamın biri karnı açken parasına sabun almış. Bilmiyor tabi sabun olduğunu, köpürte köpürte yiyormuş.
Başkası görmüş," ne yapıyon kardeş, sabun o, yenmez " deyince.
"Ne yapayım para verdim yemem lazım" demiş.:KK70:
Para verdin kiloyu verene kadar çıkartma üzerinden.:KK49:
Güldürdünüz :KK70:zaten esprili yazılarınız da iyi geliyor bizlere.:KK19:

Ne diyeyim bilemedim.Şimdi bütün satıcılar için aranan müşteri oldunuz tebrikler.:super:
Güle güle kullanın.Bol şanslar.
Kendinize Kadınlar Günü Hediyeniz olsun.:KK70:

Ne diyeyim bilemedim.Şimdi bütün satıcılar için aranan müşteri oldunuz tebrikler.:super:
Güle güle kullanın.Bol şanslar.
Kendinize Kadınlar Günü Hediyeniz olsun.:KK70:
Valla aynen öyle benden iyisini.bulamazlar:) bakalım tayt işe yarayacak mi, gerci çok ovdukleri korse bile bence aman aman.bi ürün değil bi de taytini gorecez artık: )

Sabah 7:30 da takıyorum, akşam 19:30da çıkarıyorum. Duruşla ilgili çok büyük bir dikleştirme yok (lateks). İçime pamuklu atlet giyip üzerine takmama rağmen kaşıntı oluyor. Ayrıca balenler çok batıyor. 1hafta takıp 2gün ara verme şeklinde takmazsam, balen olan kısımlar ciddi ciddi yaraya dönüşecek. Genel görüntüde korse takılıyken hoş bir bel oyuntusu var fakat korsenin arka alt kısmı kumaş pantolondan veya ince pantolondan çok bariz belli oluyor. Uzun boylu arkadaşlarda bu kısım bel hizasında kalacak ve kalçaya taşmayacaktır. Bu sorun kısa boyluların yaşayacağı sorun. Göğsü çok dikleştirme olayı da bundan kaynaklanıyor. Etek kısmı kalçayı baskılamasın diye tepemize kadar çekince göğsü itmiş oluyoruz. Türk kızı boy ortalamasına göre üretilmemiş. Evet korse güzel fakat gün içinde kaç saat taktığınız değil süreklilik daha önemli olabilir. Maalesef zayıflamak gibi niyetle alıyorsanız, buna çare değil. Eğer zayıflıyor ve bu sırada sarkık görünmek istemiyorsanız iş görür. Kumaş esnedi - ben inceldim ikilemi için de şunu düşündüm, kaburgalarınıza kadar sıkıştırdığınızı düşünürsek, zamanla daha sıkıya alışıyor olabilirsiniz. Yani bu durumda 3.kopçaya geçerken zorlanmasınız. Ama vücutta (hacim olarak) değişiklik yoktur.
Canım gayet güzel açıklamışsınız.teşekkürler.
Kısa boylarda o sorun olabilir.Doğru tespit.
2 çeşit alma nedenim işte dedikleriniz olmaması içindi.
Nasıl olur diye düşünürken 2 tane aldım ve dönüşümlü taktım.
Ciddi para ödemek lazım o da herkese uymaz.
Ama duruşumu değiştirdi ve iştahımı da kesmişti.Ben zayıfladım.
Sonradan fazla zayıf beğenmedim olmadı bana.Bir kaç kilo da aldım.
Duruşum halen dik Ve öyle de kaldı.Biraz da elimizde sanki öyle değil mi?

Selam:) dün sipariş vermiştim bugün geldi. 1 saattir takılı, kendimi gayet iyi hissediyorum şimdilik. M ve L beden arasında kalmıştım göğüs kafesi ağrımdan dolayı ama M beden sipariş ettim. İyiki L almamışım bariz büyük olurmuş.
Güle güle kullanın canım.Evet ölçü çok önemli.
Herkeste aynı etki olmamış bakalım sizde ne olacak.Fayda görmeniz dileğiyle:dua:

Valla aynen öyle benden iyisini.bulamazlar:) bakalım tayt işe yarayacak mi, gerci çok ovdukleri korse bile bence aman aman.bi ürün değil bi de taytini gorecez artık: )
Canım dediğim gibi güle güle kullanın ama almayıp biraz daha bekleseydiniz.
Kullananları görseydik sonra karar verseydik.Neyse bakalım siz ne fayda göreceksiniz.
Lütfen detaylı yazalım ki alanlara alacaklara da bilgi verelim...

En çok 2 şey merak ediyorum.
Yurt dışından alınanla arasındaki farkı.(Fiyat farkı hariç)
Ve ne kadar kalıcı olacak o daha da önemli.
Şimdilik takmıyorum bir süredir bıraktım. Şu anda iyi gidiyor.
Ama sonra ne olacak.Vücut giderek rahatı bulunca ne olacak işte en çok bu önemli.
Başka kullanan yok mu marka önemli değil
eskilerde kullanmış sonuç ne olmuş yazsalar da tam öğrensek...

Ama sonra ne olacak.Vücut giderek rahatı bulunca ne olacak işte en çok bu önemli.
Bence bir süre sonra eski halini alır oyüzden bel egzersizleri yapsak fena olmaz:) bu arada midem bulanıyor gibi daraldım galiba ben:olamaz:

Çok teşekkürler mutlaka haberdar edin.
Kıyaslayın en iyiyi bakalım bulalım.Kullandıkça da yazın.İyi haberler olsun...
Güldürdünüz :KK70:zaten esprili yazılarınız da iyi geliyor bizlere.:KK19:
Rica ederim. Yamuna marka bu gün elime ulaşmasını bekliyorum, kargo takibine göre.
Yurdışından sipariş verdiğim yerde korselerin kısa olanları da vardı 24 cm diyordu. Femuarlı olanları var. Belirttiğim adreste gözüküyor.

Yurt dışındaki firma hemen mail de attı. iade koşullarını belirtmiş, ikinci mailde memnun kalınırsa 5 yıldız talep etmişler. Ürünlerini diğer korselerle kıyaslamışlardı adreste. Bakalım elime ne kadar süre de ulaşacak. yorumlarda türkiyeden alıp foto atan vardı. genelde Rusya dan alanlar gözüküyor.
Vucut şekli istediğimiz gibi olması ve kalıcı olması için düzenli spor lazım. hiç olmazsa 20dk yürüyüş şart. Ama bizde toplum olarak o bilinç yok.
Her yaşta çok tembeliz. Hareket etmek istemiyoruz. En azından ben öyleyim yaw. 3 gün güzel sporumu yaptım, iki gündür hop ara. Düzenli spor yapılsa korselere pek ihtiyacımız olmaz sanki.

Demin elime ulaştı korsem, evet o arkadaşın dediği gibi keşke kısa olanını bari sipariş verseymişim yurdışından diye düşündüm, neyse benim biraz simitleri de var, ona faydası olur. Zorlandım takmakta, sanırsam üzerimden hiç çıkartmayacağuuum. Çıkartırsam, tekrar giyemem yaHu. Her gün çıkar tak yaparsam parmak kaslarım çok gelişecek.:KK45:
Hiç sıkı değil aslında hatta 2. Ve 3. Kademede bile Rahat olur ama bunaldım sanırım çıkardım yemek yiyorum şimdi:bicak:
Ay ben de sanki bayılacak gibiyim şüvan.:mad:
Hatta demin de yazdım. Ay bayılazaaamm diye.
Neyse, para verdim takmam lazım.:KK8: Mavi bankonatları tek teek verdim bari, işe yarasın demi!!

Demin elime ulaştı korsem, evet o arkadaşın dediği gibi keşke kısa olanını bari sipariş verseymişim yurdışından diye düşündüm, neyse benim biraz simitleri de var, ona faydası olur. Zorlandım takmakta, sanırsam üzerimden hiç çıkartmayacağuuum. Çıkartırsam, tekrar giyemem yaHu. Her gün çıkar tak yaparsam parmak kaslarım çok gelişecek.:KK45:

Ay ben de sanki bayılacak gibiyim şüvan.:mad:
Hatta demin de yazdım. Ay bayılazaaamm diye.
Neyse, para verdim takmam lazım.:KK8: Mavi bankonatları tek teek verdim bari, işe yarasın demi!!
Hahhaaahaa:))))) ben kademeli kademeli takayım diyorum bugün 1,5 saat yarın 2 ye çıkar, öbür gün 3 saat 4 saat derken bünye alışır herhalde:-)

Rica ederim. Yamuna marka bu gün elime ulaşmasını bekliyorum, kargo takibine göre.

Yurdışından sipariş verdiğim yerde korselerin kısa olanları da vardı 24 cm diyordu. Femuarlı olanları var. Belirttiğim adreste gözüküyor.
Gelince kıyaslayın ve yazın çok meraktayım :KK54:

X