Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Sağ ol canım teşekkürler.:KK5:Çok merak ediyorduk zaten.Bu arada korse ne oldu .
Sizdeki izlenimler de önemli.
Valla korseyi takiyorum rutin bi şekilde,geçen 2gun takmamistim ertesi gün takınca ağrı oldu belimde hemen rahata alışıyor vücut. Belim 68.5ta kaldı malum 71le başlamıştım,daha da incelir mi bilmiyorum bi ümit takiyorum şimdilik :) umut fakirin ekmeği:oops:

Valla korseyi takiyorum rutin bi şekilde,geçen 2gun takmamistim ertesi gün takınca ağrı oldu belimde hemen rahata alışıyor vücut. Belim 68.5ta kaldı malum 71le başlamıştım,daha da incelir mi bilmiyorum bi ümit takiyorum şimdilik :) umut fakirin ekmeği:oops:
Sağ ol canım teşekkür ederim.:KK36:Arada yine yazın herkes merakta çünkü ...

Evet süper yorumdu. Açıkçası çok üzücü ama gerçek şu ki mucize beklememek gerek ben hala kopça bile atlayamadım :) ki çok uzun süredir takıyorum demek ki benim korsem esnemiyor ben de zayıflamadım. Düne kadar yaşamamıştım ama 2gündür reflü gibi bağcığımı bağlmaya bile eğilsem içtiğim su boğazıma geliyor, midem inanılmaz ekşiyor yanıyordu. Mideye baskı yaptığı içinmiş buna da dikkat etmek gerek. Sindirime yardımcı değil aksine sindirimi zorlaştırıyor. Bir süre takmamaya karar verdim. Kilo veren, korseyle zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Evet süper yorumdu. Açıkçası çok üzücü ama gerçek şu ki mucize beklememek gerek ben hala kopça bile atlayamadım :) ki çok uzun süredir takıyorum demek ki benim korsem esnemiyor ben de zayıflamadım. Düne kadar yaşamamıştım ama 2gündür reflü gibi bağcığımı bağlmaya bile eğilsem içtiğim su boğazıma geliyor, midem inanılmaz ekşiyor yanıyordu. Mideye baskı yaptığı içinmiş buna da dikkat etmek gerek. Sindirime yardımcı değil aksine sindirimi zorlaştırıyor. Bir süre takmamaya karar verdim. Kilo veren, korseyle zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Yazık sizin adınıza üzüldüm.Geçmiş olsun.
Zaten başta da dedim herkese aynı etki olmaz.
Bu sayfada da benim çevremde de bazı arkadaşlar 3 bazısı 4 cm.incelmiş.
Daha fazla olanda var.
Bazısında ise belki daha az.
Ben hakikatten kilo verdim.İştahımı da kesti.
Ama buna kendi katkım da var.Yemeği azalttım da.
Hatta fazla kaçtı ve dediğim gibi biraz da kilo aldım.
Böyle sizin gibi olmadı ya da oldu diye korse etkilerini mutlaka herkes yazsın.
Bu marka aldım ama seçenekte yazdım yurt dışından da alınır diye
Ben çok memnun kaldım.Duruşum bile değişti.:KK28:

İki hafta oluyor benim korseyi takalım, 1,5 cm kadar belim de incelme var. :KK71:
Göbek şişkinliği indi gibi ama göbek ölçüm daha fazla gösteriyor. :KK57:
Yediğime dikkat ettim, haftanın 5 günü spor yapıyorum. Kilo kaybım yok,enterasan olan.:KK64:
Hatta dün akşama çok açtım, tartıldım," oh ohh ne güssel 800 gr gitmiş" dedim. Sonra çıkardığım korsemi takıp yemeğimi yedim, maksat çok yemeyeyim.
Yemekten sonra tardıldım, Allah iki kilo fazla gösteriyor.:skandal:
Korse felan dinlemeyip gözüm mü döndü nedir?:KK70:
ben inanıyoruum, ,iki haftaya hedeflediğim kiloma ve bel oranına ineceğime.:KK49:
Dünkü sadece bir ilüzyon, bir yanılsama, başka bir şey olamaz bu kadar emeğe.:KK53:
Ha birde hafta içi uzun süre beni görmeyen arkadaşım, bel iyice gitmiş ne güzel zayıflamışsın dedi. Uslanmaz bir geveze olarak, "aha bu olay, nu korsenin marifeti anacım" deyip sırrımı açık ettim. :63:

Merhaba korse kullanıcıları. Ben elbisenin içine de inşallah gerek kalmaz ama korse kullanmak istiyorum. Önden sıkıntı olmuyor da, affınıza sığınarak, arkada korse ile sütken arasında bir parmak kadar potluk oluyor.:oops: Siz de oluyor mu bu potluk?
Tekrar para harcamadan bu potluğu nasıl halledebilirim?
Aksine yeni sipariş verdiğim kıyafetlerimde hep üst kısmı dar olup etek kısmında genişliyor.
Böyle olacağını bilsem askılı olanlardan tercih ederdim, kıyafet için korse alacak olan varsa askılı model tercih edebilir. İnşaallah korse gerek kalmaz, tam düşündüğüm gibi olur.

İki hafta oluyor benim korseyi takalım, 1,5 cm kadar belim de incelme var. :KK71:
Göbek şişkinliği indi gibi ama göbek ölçüm daha fazla gösteriyor. :KK57:
Yediğime dikkat ettim, haftanın 5 günü spor yapıyorum. Kilo kaybım yok,enterasan olan.:KK64:
Hatta dün akşama çok açtım, tartıldım," oh ohh ne güssel 800 gr gitmiş" dedim. Sonra çıkardığım korsemi takıp yemeğimi yedim, maksat çok yemeyeyim.
Yemekten sonra tardıldım, Allah iki kilo fazla gösteriyor.:skandal:
Korse felan dinlemeyip gözüm mü döndü nedir?:KK70:
ben inanıyoruum, ,iki haftaya hedeflediğim kiloma ve bel oranına ineceğime.:KK49:
Dünkü sadece bir ilüzyon, bir yanılsama, başka bir şey olamaz bu kadar emeğe.:KK53:
Ha birde hafta içi uzun süre beni görmeyen arkadaşım, bel iyice gitmiş ne güzel zayıflamışsın dedi. Uslanmaz bir geveze olarak, "aha bu olay, nu korsenin marifeti anacım" deyip sırrımı açık ettim. :63:
Merhaba korse kullanıcıları. Ben elbisenin içine de inşallah gerek kalmaz ama korse kullanmak istiyorum. Önden sıkıntı olmuyor da, affınıza sığınarak, arkada korse ile sütken arasında bir parmak kadar potluk oluyor.:oops: Siz de oluyor mu bu potluk?
Tekrar para harcamadan bu potluğu nasıl halledebilirim?
Aksine yeni sipariş verdiğim kıyafetlerimde hep üst kısmı dar olup etek kısmında genişliyor.
Böyle olacağını bilsem askılı olanlardan tercih ederdim, kıyafet için korse alacak olan varsa askılı model tercih edebilir. İnşaallah korse gerek kalmaz, tam düşündüğüm gibi olur.
Merhaba canım yine ne güzel yazmışsınız.
Böyle yazıları seviyorum çünkü alacaklara örnek oluyor.
Nedir ne değildir tam anlamış olunyor.
Dediğim gibi benim beğenmem yeterli değil ki
herkesin istediği şey ve vücut yapısı çok farklı.
ikinci mesaja gelince de
durun bakalım hemen yeniden almayınız.
çünkü boşa para vermeye gerek yok.
Dıştan kaliteli askılar var bildiğim ama deneyen var mı bilemiyorum.
Araştıralım bakalım.:KK28:

Merhaba canım yine ne güzel yazmışsınız.
Böyle yazıları seviyorum çünkü alacaklara örnek oluyor.
Nedir ne değildir tam anlamış olunyor.
Dediğim gibi benim beğenmem yeterli değil ki
herkesin istediği şey ve vücut yapısı çok farklı.
ikinci mesaja gelince de
durun bakalım hemen yeniden almayınız.
çünkü boşa para vermeye gerek yok.
Dıştan kaliteli askılar var bildiğim ama deneyen var mı bilemiyorum.
Araştıralım bakalım.:KK28:
Dıştan kaliteli askılar derken? Anlamadım da. Çok teşlekkürler her türlü yardımın için.

Merhaba canım çok yoğunum msjlara yetişemiyorum.
Bazı modeller var öyle askı olarak bir ara arkadaşıma bakmıştık.
Rica ederim ne demek.Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum:KK54:
Teşekkür ederi. Örnek resim, yada resim adresi yollayabilirsen çok sevinirim. Sporcu çamaşırı gibi bir şey mi acaba?
Yurt dışından sipariş ettiğim korsem dün geldi. Tam 28 günde gelmiş oldu. Birazdan resmini de atarım merak eden için. Ölçüler birebir aynıydı. Tam aynı yerde çelik bariyerleri var. Dikiş, kopçalarda aynı.İkisinin de iç bölgesi pamuk bezden,yamuna marka olan ten renginde, diğerini siyah almıştım. Tek farkı siyah olanın dış yüzeyi, suni deri, yada plastik gibi. Bu gün takıp deneyeceğim.

86C81691-E9D6-4638-813D-1FAE84F70A90.jpg

İlk izlenimim tek farkının dış yüzeyinin farklı olması. sol tarafla dış yüzeylerini kıyasladım, sağ tarafın yarısında iç yüzeyleri kıyasladım. Yamuna dış yüzeyi daha kaliteli geldi. Diğerinin yapısını tam çözemedim.:KK45:
Bakalım kullanımı nasıl! Bahsettiğim potluk /Askı olayı için biri yardımcı olsun sevabına. :KK23:

İlk izlenimim tek farkının dış yüzeyinin farklı olması. sol tarafla dış yüzeylerini kıyasladım, sağ tarafın yarısında iç yüzeyleri kıyasladım. Yamuna dış yüzeyi daha kaliteli geldi. Diğerinin yapısını tam çözemedim.:KK45:
Bakalım kullanımı nasıl! Bahsettiğim potluk /Askı olayı için biri yardımcı olsun sevabına. :KK23:
Güle güle kullan canım.Bakalım bu nasıl olacak.izlenimleri kullandıkça yazın.
Askı içinde evet var ama vaktim yok bakmaya araştırmaya.
Arkadaşıma bakmıştık ama çok zaman geçti.Arkadaşlara söyledim bakıyorlar.
Siz de bu arada yurt dışına aldığınız yere sorun bakalım ne diyecekler.

Fitlove korseden sipariş verdim.
10 gün beklettiler ve sonunda iptal ettim
Akşam yamuna hakkında yorumlarınızı okuyacağım pahalı geliyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Önerisi olan farklı marka var mı

Fitlove korseden sipariş verdim.
10 gün beklettiler ve sonunda iptal ettim
Akşam yamuna hakkında yorumlarınızı okuyacağım pahalı geliyor o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Önerisi olan farklı marka var mı
Merhaba canım .
Evet her bütçeye uymaz gerçekten ama ben kalite açısından çok memnun kaldım.
Ama dediğim gibi ben memnunum.Memnun olmayanlar da vardır mutlaka.
Hatta burada bile var.
Sayfaları okursanız değişik alternatifler yazdım.
Nereden almak isterseniz ona göre alırsınız.
Bu arada herkes nerede diğer alanlardan ses çıkmıyor.
Ben kullanıp bıraktım ...

Merhabalar bende bugün yamuna korse takmaya başladım M beden olmama rağmen S beden sipariş ettim ilk kopçayı zar zor kapattım ancak luan içinde pek rahat olduğunu söyleyemem...geçen yıl burada zayıflama gruplarında 20 kilo verdim 6-7 kilo geri aldım şuan onlrı vermek ve vücudumu şekillendirmk için yaptım bi çılgınlık umarım işe yarar:)

Merhabalar bende bugün yamuna korse takmaya başladım M beden olmama rağmen S beden sipariş ettim ilk kopçayı zar zor kapattım ancak luan içinde pek rahat olduğunu söyleyemem...geçen yıl burada zayıflama gruplarında 20 kilo verdim 6-7 kilo geri aldım şuan onlrı vermek ve vücudumu şekillendirmk için yaptım bi çılgınlık umarım işe yarar:)
Merhaba canım. :KK54:Ne kadar güzel o kadar kilo veren kalanı da verir merak etmeyiniz.
Korsede ilk önce alışana kadar öyle oluyor.Düzgün kullanmak çok önemli.
Bu arada merak edenlere kısaca nasıl kilo verdiniz
ya da püf noktalarından biraz bahsederseniz memnun oluruz.
En çok ne işe yarıyor vs. hızlıca kilo vermek için:-)

Merhaba canım. :KK54:Ne kadar güzel o kadar kilo veren kalanı da verir merak etmeyiniz.
Korsede ilk önce alışana kadar öyle oluyor.Düzgün kullanmak çok önemli.
Bu arada merak edenlere kısaca nasıl kilo verdiniz
ya da püf noktalarından biraz bahsederseniz memnun oluruz.
En çok ne işe yarıyor vs. hızlıca kilo vermek için:-)
Merhabaaaa
Umarım işe yarar ancak tuhaf bişey oldu sün zar zor ilk kopçaya takabilmiştim akşama doğru alıltım 8 saat taktım korseyi sonra bu sabah takarken 2. Kopçayı denedim ve oda oldu şaşırdım sanırım oldukça esnedi korse firmayla görüştüm şaşırdılar ama durum böyle şuanda yani iyki m beden almamışım hatta böyle devam ederse bi iki haftaya xs almam gerekebilir..nasıl zayıfladığıma gelirsek tabiki çok dikkat ettim 81 kilodan 60 a düştüm inanılmz bi değişimdi bnm için şuan sanırım 67 kiloyum korseyle birlikte dikkat etmeyede başladım ama nekadr süürck bu heves bilmşorum:) buladr kiloyu nasl verdim derseniz çok sağlıklı olmadı 4-5 ay gibi bi sürede verdim günde 2 öğün beslenerek akşam 5ten sonra ağzıma bişey sürmeyerek verdim tabii sıkıcı oldu bu durum ve ideal hale gelince bıraktım ve almaya başladım belki daha yavaş ve sağlıklı vermk daha kalıcı olabilir

Bendecok aldim bu siteden.ve cok memnunum. Buradakilerden cok daha ucuz :)) korseyi kullaninca bize de bilgi ver bizde aliriz :))
Mrb ben de bu aliexpressi cok duyuyorum ama çok korkuyorum aylar sonra gelen ya da gelmeyen oluyormuş. Iade sansi da yok sanirim. Muhatap bulabiliyor musunuz

Demin elime ulaştı korsem, evet o arkadaşın dediği gibi keşke kısa olanını bari sipariş verseymişim yurdışından diye düşündüm, neyse benim biraz simitleri de var, ona faydası olur. Zorlandım takmakta, sanırsam üzerimden hiç çıkartmayacağuuum. Çıkartırsam, tekrar giyemem yaHu. Her gün çıkar tak yaparsam parmak kaslarım çok gelişecek.:KK45:

Ay ben de sanki bayılacak gibiyim şüvan.:mad:
Hatta demin de yazdım. Ay bayılazaaamm diye.
Neyse, para verdim takmam lazım.:KK8: Mavi bankonatları tek teek verdim bari, işe yarasın demi!!
Mrb benim de cok simit sorunum var. Nasıl oldu simitlere faydasi var mi

X