Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Merhaba ali ekspreste de var mi yamuna marka olan korse? Biraz inceledim bir sürü marka var ama yamuna bulamadim.
Merhaba canım:KK54:
Yamuna Korse satışı Türkiye de.
Aliexpreste ise başka markalar var.Hangi tür istiyorsanız onu yazıp bulursunuz.
Mesela Nurelifefe arkadaşımızın dediği gibi :KK28:

Merhaba canım:KK54:
Yamuna Korse satışı Türkiye de.
Aliexpreste ise başka markalar var.Hangi tür istiyorsanız onu yazıp bulursunuz.
Mesela Nurelifefe arkadaşımızın dediği gibi :KK28:
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. Yamuna esnemedigi icin etkili diyorlar ya acaba aliekpresteki diger markalar nasildir esnerse bi anlami yok çünkü o yüzden meeak ediyorum.

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. Yamuna esnemedigi icin etkili diyorlar ya acaba aliekpresteki diger markalar nasildir esnerse bi anlami yok çünkü o yüzden meeak ediyorum.
Rica ederim canım.Mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum.
Ben de almadan evvel çok araştırdım.Hatta burada herkese de sordum.
Net yanıtlar bulamadım.Dediğim gibi olumsuz yorumlara rağmen yamuna aldım.
İyi ki de almışım.Çok memnun kaldım.
Ancak memnun olmayanlar esnedi kopça koptu vs diyenler de var.bilemiyorum.
Benimki hala yeni gibi.Aliexpres için bir şey diyemiyorum.
2 yerden de alan arkadaşımız ardunio cevaplasa daha iyi olur.
Sayfa 22 de resimler de yorum da var bakın isterseniz.

Merhaba bende 10 gün oldu yamuna korse kullanmaya başlayalı çok memnumum ama bebeğim var emziriyorum gögüslerimde haliyle biraz büyük korse takınca gögüsleri çok dikleştiriyor dışarıya çıkarken takamıyorum sütyenle birlikte çok dik görünüyor bi çare bulmam lazım dışarda da takmak istiyorum korseyi napsam bi fikir verin

Merhaba bende 10 gün oldu yamuna korse kullanmaya başlayalı çok memnumum ama bebeğim var emziriyorum gögüslerimde haliyle biraz büyük korse takınca gögüsleri çok dikleştiriyor dışarıya çıkarken takamıyorum sütyenle birlikte çok dik görünüyor bi çare bulmam lazım dışarda da takmak istiyorum korseyi napsam bi fikir verin
Ben bir haftadır kullanıyorum konseyi ilk günler yanlış takmam dolayısıyla goguslerimi çok kaldırıyorsunuz. Şimdi öyle değil konseyi aşağıya bayağı çekip aşağıdan kapatmaya başlıyorum sıkıntı olmuyor

Ben bir haftadır kullanıyorum konseyi ilk günler yanlış takmam dolayısıyla goguslerimi çok kaldırıyorsunuz. Şimdi öyle değil konseyi aşağıya bayağı çekip aşağıdan kapatmaya başlıyorum sıkıntı olmuyor
Bende aşağıdan takmaya başlıyorum aşağıya çekip duruyorum ama otururkende bacaklarıma balenleri değdiği için acıtıyor çok çekince aşağıya.bide oturunca daha çok dik görünüyyor göğüsler belim mi kısa bilemedim

Herkese yetişmesi zor tabi.M istemiştim iki kopyala yani iki kademeli ikiside çok zor kapanmayinca iade ettim .iade kabul edilirse small isteyeceğim. Bakalım tekrar yazarım
Korseleri makinası atıyor musunuz
Merhaba ne yaptınız .Hangisini aldınız.Memnun musunuz .
Bu arada üst korseler silinmeli.Benim aldığımın talimatı böyle.

:nazar:
Merhaba güle güle kullanın.Bebeğiniz de sağlıkla büyüsün .:nazar:
Dışarıda da iç çamaşırı ile gayet güzel kullanılıyor.
Sütyen olarak sporcu sütyeni tarzı kullanabilirsiniz.

X