Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Merhaba zahmet olmazsa aldiginiz ürünlerin direkt linkini verebilir mısınız? Ben almak.istiyorum. bu arada nasıl gidiyor yaklaşık bir ay olmuş memnun musunuz?
Teşekkür ederi. Örnek resim, yada resim adresi yollayabilirsen çok sevinirim. Sporcu çamaşırı gibi bir şey mi acaba?
Yurt dışından sipariş ettiğim korsem dün geldi. Tam 28 günde gelmiş oldu. Birazdan resmini de atarım merak eden için. Ölçüler birebir aynıydı. Tam aynı yerde çelik bariyerleri var. Dikiş, kopçalarda aynı.İkisinin de iç bölgesi pamuk bezden,yamuna marka olan ten renginde, diğerini siyah almıştım. Tek farkı siyah olanın dış yüzeyi, suni deri, yada plastik gibi. Bu gün takıp deneyeceğim.

Mrb ben de bu aliexpressi cok duyuyorum ama çok korkuyorum aylar sonra gelen ya da gelmeyen oluyormuş. Iade sansi da yok sanirim. Muhatap bulabiliyor musunuz
benim aldıklarım hepsi geldi hic sorun yaşamadım şimdiye kadar. İade şansı.var diye biliyorum.ama.tabi derdinizi anlatmak için ingilizce bilmek lazim. Ben bi.sorun yaşayanı görmedim şimdiye.kadar. Bence.başlangıç yapıp denemeye değer :)

benim aldıklarım hepsi geldi hic sorun yaşamadım şimdiye kadar. İade şansı.var diye biliyorum.ama.tabi derdinizi anlatmak için ingilizce bilmek lazim. Ben bi.sorun yaşayanı görmedim şimdiye.kadar. Bence.başlangıç yapıp denemeye değer :)
Merhaba belinizin ölçüsü kaçtı kaç beden aldınız bende sipariş vereceğim kararsız kaldım

Merhabaaaa
Umarım işe yarar ancak tuhaf bişey oldu sün zar zor ilk kopçaya takabilmiştim akşama doğru alıltım 8 saat taktım korseyi sonra bu sabah takarken 2. Kopçayı denedim ve oda oldu şaşırdım sanırım oldukça esnedi korse firmayla görüştüm şaşırdılar ama durum böyle şuanda yani iyki m beden almamışım hatta böyle devam ederse bi iki haftaya xs almam gerekebilir..nasıl zayıfladığıma gelirsek tabiki çok dikkat ettim 81 kilodan 60 a düştüm inanılmz bi değişimdi bnm için şuan sanırım 67 kiloyum korseyle birlikte dikkat etmeyede başladım ama nekadr süürck bu heves bilmşorum:) buladr kiloyu nasl verdim derseniz çok sağlıklı olmadı 4-5 ay gibi bi sürede verdim günde 2 öğün beslenerek akşam 5ten sonra ağzıma bişey sürmeyerek verdim tabii sıkıcı oldu bu durum ve ideal hale gelince bıraktım ve almaya başladım belki daha yavaş ve sağlıklı vermk daha kalıcı olabilir
Korsen daha da esnedi mi bi sorun çıktı mı acaba. 1.kopçaya geçtin mi değişim oldu mu cnm :KK66:

Mrb ben de korse almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz.On iki kilo verdim doğum kiloları. Artık vermek istemiyorum çünkü yüzüm daha da küçülüyor ve bacaklarım da ince.Sikintim bel göbek. Acaba hangi marka korse almalıyım ve bedeni ölçüsünü alıp mi yoksa kıyafet bedeni olarak mı alıyorsunuz. Ben M giyiyorum M mi almaliyim

Ben de taytını almak istiyorumm işe yarar mı ki herkes korseden bahsetmiş tayt pek konuşulmamış BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE konun çok güzel:KK200: keşke anket tarzı bir şey de eklesebilseydin memnuniyet oranına baksaydık :KK53:

Merhaba zahmet olmazsa aldiginiz ürünlerin direkt linkini verebilir mısınız? Ben almak.istiyorum. bu arada nasıl gidiyor yaklaşık bir ay olmuş memnun musunuz?
Yeni farkettim. Hamile iken mi kullacaksınız? Doğum sonrası için mi düşünüyorsunuz?
Biri yamuna idi. Diğeri;
https://tr.aliexpress.com/item/2015...32435564635.html?spm=2114.13010608.0.0.4lTRKH
Askılısını kullanmadım ama şimdi olsa askılısını tercih ederdim.
Mucizevi bir ürün değil tabiki. Benim biraz göbeğim indi (göbeği içime çekmeği öğrenmediysem:KK70:), 3 cm kadar fark oldu , düzenli bir ay kullanımdan sonra ama yaklaşık bir iki hafta takmadığım dönem oldu. Şimdi ara ara takıyorum. Spor şart.

Yeni farkettim. Hamile iken mi kullacaksınız? Doğum sonrası için mi düşünüyorsunuz?
Biri yamuna idi. Diğeri;
https://tr.aliexpress.com/item/2015...32435564635.html?spm=2114.13010608.0.0.4lTRKH
Askılısını kullanmadım ama şimdi olsa askılısını tercih ederdim.
Mucizevi bir ürün değil tabiki. Benim biraz göbeğim indi (göbeği içime çekmeği öğrenmediysem:KK70:), 3 cm kadar fark oldu , düzenli bir ay kullanımdan sonra ama yaklaşık bir iki hafta takmadığım dönem oldu. Şimdi ara ara takıyorum. Spor şart.
Tesekkur ederim bende yamuna sipariş verdim s beden doğumdan sonra kullanmak için alıyorum umarım memnun kalıp xs yıl De alırım

Merhabaaaa
Umarım işe yarar ancak tuhaf bişey oldu sün zar zor ilk kopçaya takabilmiştim akşama doğru alıltım 8 saat taktım korseyi sonra bu sabah takarken 2. Kopçayı denedim ve oda oldu şaşırdım sanırım oldukça esnedi korse firmayla görüştüm şaşırdılar ama durum böyle şuanda yani iyki m beden almamışım hatta böyle devam ederse bi iki haftaya xs almam gerekebilir..nasıl zayıfladığıma gelirsek tabiki çok dikkat ettim 81 kilodan 60 a düştüm inanılmz bi değişimdi bnm için şuan sanırım 67 kiloyum korseyle birlikte dikkat etmeyede başladım ama nekadr süürck bu heves bilmşorum:) buladr kiloyu nasl verdim derseniz çok sağlıklı olmadı 4-5 ay gibi bi sürede verdim günde 2 öğün beslenerek akşam 5ten sonra ağzıma bişey sürmeyerek verdim tabii sıkıcı oldu bu durum ve ideal hale gelince bıraktım ve almaya başladım belki daha yavaş ve sağlıklı vermk daha kalıcı olabilir
Merhaba canım.tekrar teşekkürler bilgiler için.
Her şey kişiye göre değişim gösteriyor.
Bazen bazı kişiler hızlı kilo verip almazken bazıları ise hızla geri alıyor.
Ama kesin olan şey mutlaka sağlıklı beslenmek,böyle kilo vermek.
Şu an korse kullanımınız nasıl gidiyor...

Mrb ben de korse almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz.On iki kilo verdim doğum kiloları. Artık vermek istemiyorum çünkü yüzüm daha da küçülüyor ve bacaklarım da ince.Sikintim bel göbek. Acaba hangi marka korse almalıyım ve bedeni ölçüsünü alıp mi yoksa kıyafet bedeni olarak mı alıyorsunuz. Ben M giyiyorum M mi almaliyim
Merhaba canım yeni gördüm mesajınızı ne yaptınız aldınız mı?

Ben de taytını almak istiyorumm işe yarar mı ki herkes korseden bahsetmiş tayt pek konuşulmamış BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE konun çok güzel:KK200: keşke anket tarzı bir şey de eklesebilseydin memnuniyet oranına baksaydık :KK53:
Merhaba canım.
Tayt almadım o nedenle de yazamadım.
Ama alanlar yazsa iyi olur.
Çünkü burada korse ya da tayt zayıflamayla ilgili her şey yazılsın istiyorum.
Özellikle de her marka yazalım.
Anket konusunda çok haklısınız.:super:
Zaten istediğim de buydu.
En iyiyi en doğruyu bulup ona göre almak isteyenlere yol göstermek:KK28:

Kızlar ne yaptınız önceden alanlar ya da sonradan alanlar.
Kim hangisinden ne kadar memnun.Herkes yazsın.:KK24:Güncelleme yapalım.

Ben dediğim gibi 2 tane Yamunadan 2 çeşit aldım.İkisini de kullandım.
Gayet memnun kaldım.
Gerçekten doğru ölçü ve doğru ürün alırsanız kopma vs.sorun yaşamıyorsunuz.
Benimkiler halen yeni gibi.Bunda güzel kullanmak ta etkili tabii ki.
Şu an ara ara takıyorum.:KK54:

ben biraz korseyi takmaya ara verdim. Kalavyem sıkıntılı az ve özyazayım.havalar çok sıcak. serinleyince spor ve korse sezonunu başlatacağım.:dondurma:

X