Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Yurt dışındaki firma hemen mail de attı. iade koşullarını belirtmiş, ikinci mailde memnun kalınırsa 5 yıldız talep etmişler. Ürünlerini diğer korselerle kıyaslamışlardı adreste. Bakalım elime ne kadar süre de ulaşacak. yorumlarda türkiyeden alıp foto atan vardı. genelde Rusya dan alanlar gözüküyor.
Vucut şekli istediğimiz gibi olması ve kalıcı olması için düzenli spor lazım. hiç olmazsa 20dk yürüyüş şart. Ama bizde toplum olarak o bilinç yok.
Her yaşta çok tembeliz. Hareket etmek istemiyoruz. En azından ben öyleyim yaw. 3 gün güzel sporumu yaptım, iki gündür hop ara. Düzenli spor yapılsa korselere pek ihtiyacımız olmaz sanki.
Kesinlikle spor en önemli zaten.
Ben erken yaşlarda yaptığım sporun etkisini halen görüyorum inanın.
İşlerim çok ama en kısa zamanda tekrar başlayıp düzenleyeceğim.
Ve devam edeceğim hayırlısı ile...:KK73:

Demin elime ulaştı korsem, evet o arkadaşın dediği gibi keşke kısa olanını bari sipariş verseymişim yurdışından diye düşündüm, neyse benim biraz simitleri de var, ona faydası olur. Zorlandım takmakta, sanırsam üzerimden hiç çıkartmayacağuuum. Çıkartırsam, tekrar giyemem yaHu. Her gün çıkar tak yaparsam parmak kaslarım çok gelişecek.:KK45:

Ay ben de sanki bayılacak gibiyim şüvan.:mad:
Hatta demin de yazdım. Ay bayılazaaamm diye.
Neyse, para verdim takmam lazım.:KK8: Mavi bankonatları tek teek verdim bari, işe yarasın demi!!
Sanırım sizin baygınlık mavi banknotlardan vere vere oluştu.
Zaten tak çıkar, banknot ver,ooh o eller çok kuvvetlenir canım:KK45:

Bir ay oldu 4cm incelmisim. Gunde 10 saat takiyorum fakat takmadigim zaman belimde agri hissetmeye basladim kaslari zayiflatmasindan korkuyorum:110: sureyi kisaltmam lazm sanrm

Bir ay oldu 4cm incelmisim. Gunde 10 saat takiyorum fakat takmadigim zaman belimde agri hissetmeye basladim kaslari zayiflatmasindan korkuyorum:110: sureyi kisaltmam lazm sanrm
Merhaba canım .4 cm iyi sayılır yani.
Evet azar azar azaltmaya bakın.Birden değil.Fazla takmak iyi değil.Kolay gelsin:KK28:

Evet biraz önce olctum ve 2ay sonucu incelmem 3cm, herhalde ben 6~7saati geçmediğim için daha az incelmiş de olabilir şu an belim 68cm e düşmüş görünüyor yalnız merak ettiğim 67cm ve altı xs beden görünüyor hani 1 ay sonra falan 67ye düşersem xs mi almam gerekecek bu korse beni daha inceltmez mi ki ne dersiniz

Evet biraz önce olctum ve 2ay sonucu incelmem 3cm, herhalde ben 6~7saati geçmediğim için daha az incelmiş de olabilir şu an belim 68cm e düşmüş görünüyor yalnız merak ettiğim 67cm ve altı xs beden görünüyor hani 1 ay sonra falan 67ye düşersem xs mi almam gerekecek bu korse beni daha inceltmez mi ki ne dersiniz
Canım inanın onu bilemem.Vücut yapınız nasıl bilmiyorum.
Genelde incelenler daha küçük bedenle devam eder.Siz en son kopçadamısınız.
Ama onu satıp başka alabilirsiniz.Kolay gelsin...

Canım inanın onu bilemem.Vücut yapınız nasıl bilmiyorum.
Genelde incelenler daha küçük bedenle devam eder.Siz en son kopçadamısınız.
Ama onu satıp başka alabilirsiniz.Kolay gelsin...
Ben son kopcaya 2.haftagectim hiç de zor olmadı, şimdi de içinde gayet rahatım ilk zamanki.o sıkıştırma yok bi iki ay daha takıp duruma bakarım artık, incelme surmezse daha da takmam

Ben son kopcaya 2.haftagectim hiç de zor olmadı, şimdi de içinde gayet rahatım ilk zamanki.o sıkıştırma yok bi iki ay daha takıp duruma bakarım artık, incelme surmezse daha da takmam
Yani haklısınız ne diyeyim.
Sadece son kopçaya nasıl bu kadar erken geçildi ya da geçiliyor anlamıyorum.
Herkeste etki aynı olmuyor demek ki maalesef.
Alacaklar bu konuyu da dikkate alsınlar...

Sanırım sizin baygınlık mavi banknotlardan vere vere oluştu.
Zaten tak çıkar, banknot ver,ooh o eller çok kuvvetlenir canım:KK45:
Kıyafete ve lükse para vermeye alışkın değilim hiç.:KK53:
Gelelim 3- 4 gündür kullanımıma.
Bu gün daha rahat takabildim. Mideyi baskılayıp az yemeye sebep oluyor, :halay:bir de bağırsakta hiç gaz bıraktırmıyor.:KK22: Değnek gibi dimdik yürünüyor. :super:Tanımayan ne kibirli, tanıyanlarda bu ne öz güven diyordur içinden.:spor:
Olumsuz tarafları hiç nefes alınmayacak derece 10 dakikadan sonra sadece korse tarafı terlemiş oluyor.:sinirli:
Sakın gece üzerinizde uyumayın,:KK17: İlk gün hem para verdim çıkartmamam lazım prensibiyle hem de sabahına erkenden görevim var diye korse üzerimde uyudum. Anaaaam sabah bi uyandım boynum sırtım feci.:KK70:
Öğlen eve uğradığımda annem " vah vah ne kendine eziyet ediyon" dedi.:ukala:
Akşamına bir çıkardım, nerdeyse pişik oluyormuşum.:-) eski bilgilerimde hiç üzerinden çıkarmayarak 60cm e ulaşanları okumuşytum.:KK12:
Pazar günü takmayacaktım, inatla taktım. Sonra banyo yapılınca rahatlanıldı. Dün ve bugün iyi.
Az bir ölçü için, korseyi almak isteyen sporla durumu halledebilir bence.Hiç bu kadar çileye lüzüm yok diye düşünüyorum.:KK20:

Çileye biraz daha devam edip durumu görelim bakalım.:KK6:

Kıyafete ve lükse para vermeye alışkın değilim hiç.:KK53:
Gelelim 3- 4 gündür kullanımıma.
Bu gün daha rahat takabildim. Mideyi baskılayıp az yemeye sebep oluyor, :halay:bir de bağırsakta hiç gaz bıraktırmıyor.:KK22: Değnek gibi dimdik yürünüyor. :super:Tanımayan ne kibirli, tanıyanlarda bu ne öz güven diyordur içinden.:spor:
Olumsuz tarafları hiç nefes alınmayacak derece 10 dakikadan sonra sadece korse tarafı terlemiş oluyor.:sinirli:
Sakın gece üzerinizde uyumayın,:KK17: İlk gün hem para verdim çıkartmamam lazım prensibiyle hem de sabahına erkenden görevim var diye korse üzerimde uyudum. Anaaaam sabah bi uyandım boynum sırtım feci.:KK70:
Öğlen eve uğradığımda annem " vah vah ne kendine eziyet ediyon" dedi.:ukala:
Akşamına bir çıkardım, nerdeyse pişik oluyormuşum.:-) eski bilgilerimde hiç üzerinden çıkarmayarak 60cm e ulaşanları okumuşytum.:KK12:
Pazar günü takmayacaktım, inatla taktım. Sonra banyo yapılınca rahatlanıldı. Dün ve bugün iyi.
Az bir ölçü için, korseyi almak isteyen sporla durumu halledebilir bence.Hiç bu kadar çileye lüzüm yok diye düşünüyorum.:KK20:

Çileye biraz daha devam edip durumu görelim bakalım.:KK6:
Canım ne güzel detaylı yazdınız.Çok teşekkürler.
Siz hangisini kullanıyorsunuz şu an.
Korseler güzel ancak vücut yapısına da bağlı .
Beli tamamen asla değiştirmez.çok takmakta olmaz.
Belli bir şekli vardır kişinin vücudunun..
Evet kesinlikle az ölçü için spor gerekli.
Ama tek başına korseyle de nereye kadar.
Yine o güzel esprili yazınız ile bizi güldürdünüz :KK19:

Yamuna Latex şuan ki. Yurt dışından da benzerini sipariş verdim işte.
Victorian Korse de - 50 indirim yapmış şimdi.
Bunun farkları neler latexle?

Yamuna Latex şuan ki. Yurt dışından da benzerini sipariş verdim işte.
Victorian Korse de - 50 indirim yapmış şimdi.
Bunun farkları neler latexle?
Merhaba canım victorian farkı arkadan bağlamalı ve ipli olduğu için.
Resimlerdeki gibi.Ve çelik balenleri var.Esneme de daha az olur herhalde.
Kullanmadım bilemiyorum.
Gerçi benim 2 üründe hala fazla esnemedi yani.
Diğer topiğine de yazdım. Cilt için help me?:dondurma:
Hemen bakıyorum canım:KK5:

Hepimizin Kadınlar Günü Kutlu Olsun.En Büyük KK
Her başarılı kişinin arkasında bir kadın vardır.:KK55::KK24:
Ya Annesi , Ya eşi, Ya kız kardeşi, Ya da evladıdır...
O nedenle de ayrıca önemlidir.
Kadın demek :emir_bebek::anneadayı::anne::süslü::ukala::temizlik::hamarat::KK69::KK75::KK6::KK73:
Kadınlar bir binanın temeli gibidir.
Ve en iyiyi hak eder...:super:
Dünyadan şiddeti götürecek,:KK4::KK67:
Barışı v.s de getirecek yine bizler olacağız.:KK5::KK60:
Biz Kadınlar ne istersek başarırız.Yeter ki isteyelim :sampiyon::sampiyon:

Bende almak istiyorum korseden ama iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumlarda var doğum yaptım 10 aylık oğlum var ben doğumdan sonra kilo aldım 9 kilo fazlam var şuan ne yapsam bilmiyorum emziriyorum bide

Bende almak istiyorum korseden ama iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumlarda var doğum yaptım 10 aylık oğlum var ben doğumdan sonra kilo aldım 9 kilo fazlam var şuan ne yapsam bilmiyorum emziriyorum bide
Merhaba canım aynen dediğiniz gibi o nedenle karar sizin.
Ben memnun kaldım ama yazılar yukarıda bir şey diyemem.
Az sayfa var okuyun karar verin siz bilirsiniz.Kolay gelsin:KK28:

Evet taytını sipariş etmiştim malum kendimi feda etmistim:bicak:. Şimdi kendimce degerlenirmem şu şekilde,ürün dalgıç kiyafetlerini.andırıyor,hani bence 150lira edecek bisi değil.giyince rahat giydim iyiki s almışım yoksa çok büyük gelecekmis,kalın bir tayt hani onu giy üstüne pantolon giy gun içinde kullan olmaz dün 3saat giydim çıkardım herhangi bir terleme falan yoktu. Bugün tayti giydim belime de termalkemerimi taktım 40dk yürüdüm o zaman bi ısınma cikarinca da foş foş bi ter olmasa da hafif nemliye yakın bi terleme oluştu. Yani alayım giyeyim zayıflatır yok, şöyle 1saat falan yürüyüş egzersiz olsun ki işe yarasin, merak edenlere alacaklara özetle bu

Evet taytını sipariş etmiştim malum kendimi feda etmistim:bicak:. Şimdi kendimce degerlenirmem şu şekilde,ürün dalgıç kiyafetlerini.andırıyor,hani bence 150lira edecek bisi değil.giyince rahat giydim iyiki s almışım yoksa çok büyük gelecekmis,kalın bir tayt hani onu giy üstüne pantolon giy gun içinde kullan olmaz dün 3saat giydim çıkardım herhangi bir terleme falan yoktu. Bugün tayti giydim belime de termalkemerimi taktım 40dk yürüdüm o zaman bi ısınma cikarinca da foş foş bi ter olmasa da hafif nemliye yakın bi terleme oluştu. Yani alayım giyeyim zayıflatır yok, şöyle 1saat falan yürüyüş egzersiz olsun ki işe yarasin, merak edenlere alacaklara özetle bu
Sağ ol canım teşekkürler.:KK5:Çok merak ediyorduk zaten.Bu arada korse ne oldu .
Sizdeki izlenimler de önemli.

X