Ya siz belli ki zaten durumlari iyi diye aşık olmuşsunuz. Ama o paradan payinizi alamayınca da sinirlenmissiniz.dusunuyorum, benim de amacim bu olsa ben de sinirlenirdim. Kendinizce haklısınız.
Ancak unutmayin size altınları takan insanlar yarın taktiklari altindan güç alip sizi hirpalayacaklar. Çünkü eşiniz sizi hiç bir durumda korumayacak. Ne 100binliralikev mutlu edecek sizi o zaman, ne altin ne takı.
Siz niye calismiyorsunuz? Okulu neden biraktiniz? Madem yasiniz gecmiyordu ( ki bu yaş gecme meselesi de ayri birşey), neden acele ettiniz. 21 yaşında bir insan neden gorucu usulü biriyle tanışır allah aşkına. Ben 21 yasimdayken nereyi gezsem diye düşünüyordum, millet bana ucuz bilet linki gönderiyordu. Size neden zengin koca linki gönderiyorlar? Acaba sandiginiz kadar da egitimli erdemli akli basinda olmayabilir misiniz? Bence zaten değilsiniz. Uslubunuz çok kötü. Hak ettiginizi soylediginiz şeyler çok basit(altın, para, takı). Ve bunları hak etme sebebiniz olarak da muhtemelen bekaretinizi sunuyorsunuz(bizim toplumumuzda böyle çünkü). Çünkü hicbirsey yapmadan biri birseyleri hak etmez. Ama siz hak ettginizi öne sürüyorsunuz. Karsiligi bu yani. Bu daha da acı. Egitimli okumus gormus gecirmis biri değilsiniz belli ki, olsanız bunları da pazarlardiniz.
Ben sizin gibi çok insan tanıyorum. Yanlış anlamayın, ben kendinize daha adil olun diye vakit ayirip yazdim tüm bunları. Kendi hayatinizi mahvediyorsunuz şuanda, benimkini değil. İnanın belli faydasi olur diye yazdım.
Ben olsam evlenmezdim. Yaptiklari herseyi geri verir, masraflarin bir kismini öder bir daha da gorusmezdim. Ailenizi yok saymislar. Siz de bu kadar cinsiniz, neden benim ailemi çağırmiyorsunuz dememissiniz. Bu da ilginç ve tabi .
Allahtan hakkinizda hayirlisini dilerim. Ve herkes için dilegidim seyi sizin için de diliyorum; Rabbim karsiniza sizin gibi insanlar çıkarsın.