- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.296
- Konu Sahibi esmermavigoz
Üniversite mezunu kişiliği oturmuş bir kızım diyorsunuz başka bir yorumunuzda 21 yaşında üniversiteyi onu sevdiğim için bıraktım diyorsunuz. Bunlardan biri doğru ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E evlenme ozaman madem böyle düşünüyosun. Nikah zaten kâğıt üstünde. Neyse bir kaç yıl sonra konuşalım bunları şuan pek de birşey anlatamayacagız gibi hissediyorum.bakin hanimefendi. dul olmak bir kusur değil asla. hayatta bosanmalar da olabilir. belki bende bu nikahi bozup bosanma davasi acarsam dul bir insan olarak görülecegim. benim demek istediğim. biz onlara mecburmuşuz gibi zorla kızlarını veriyolarmış gibi hiçbir naza gelmemeleri. hicbir ilgi alaka göstermemeleri. dullara ilgi gösterilmez demiyorum. gösteren gösterir. ama sanki o dünya prensi ben ortada kalmis bir kizimmış gibi. dediğimi anliyormusunuz
Sabrınızdan ötürü bir dakikalık saygı duruşundayım şuan :) hepsini tek tek yakalamışsınız. Konunun özeti bu.Midem bulandı.
Bir insan ancak bu kadar tüy diker.
Aşk algınız da, adetiniz de, kusur tanımınız da düğününüz de...
Tayin sebebini bir nebze anlayabiliyorum da, nişan öncesini algılayamıyorum.Esas olan nikahtır tabiki, biz de tayin sebebiyle düğünden önce yapacağız nikahı. Ama nişandan önce bilemedim
Midem bulandı.
Aman Tanrı'mMidem bulandı.
harikasiniz vallahi, pek güldüm.Yıl 2015... Yaşınız 18....
Tam turnayı gözünden vurdum derken elinizde patlamış
ben değerimi altinla ölçmüyorum cicim. cünkü değerimi karsılayacak bir altin yok. bu konuyu bukadar basit bir cümleye indirgenemez. bu ülkede yaşamıyosunuz sanirim. diger insanlardan eksik kalmak ve ayy canim sana niye alinmadiii gibi tepkilere maruz kalmak -üstelik maddi durumları varken- cok üzücü ve yıpratıcı.
Sen bi şu 100 bin tl lik düğünle evlen , ondan sonra gidiyor musun gitmiyor musun o çok bilmiş kaynataya görürüz :)merhaba tesekkürler yorumunuz için . bu 100 binlik dügün ama çok az takı hangi hesaba geliyo biliyomusunuz bileziklerimi cıkarip dügün masraflarini karsılamışım gibi hissediyorum oyüzden takiliyorum zaten . o benim mihrim dügün ayri mihr ayri. dediğim gibi olmasa yok dicem yokki almiyolar. ama var yaa var yani evde kalmak istemediler diye 5 yildizli otele 10 bin lira ödemisler benim takilarla esdeger. kaynatam cok otoriter despot cok bilmiş bir adam. yaşadigi ülkede haberlere cikacak kadar taninmiş bir is adami. fransada okumuş yl mezunu. herşeyi ben bilirim kimse bana laf demesin havalarinda biri. hala türkiyenin bi ucunda oturuyo bayramda bile gitmem ona zaten. nisanlima asıklar cook seviyolar sülaledeki gözbebegi tek ogul diye. ama cok görüsemiyolar mesafeler yüzünden.
nişanlıma göre bu altin bir hediyeyse neden bana sorulsunki. sizinki yapmasi gerekeni yapmiş. bizde karsı tarafa kendinize yakısanı yapın dedik ama kafasınza göre yapin demedik. nişanlım bütün ömrü boyunca yurtdisinda yaşamiş biri adet gelenek görenek asla bilmez. bunu yönlendirecek kimse yok annesi bilsede lafi gecmiyor konustuklarini ciddiye almiyolar. ablasi zaten bir haber o hicbir adeti uygulamamıs zamaninda öyle gelisi güzel evlenmisler. annemin muhattap alacagi kimse yoktu. ama artik arasin herkesi söylesin. evet nikah oldu. ben böyle seyler icin ondan ayrilmayi asla ama asla istemiyorum. ama gerekenlerde yapılsın istiyorum ya. biri de aileme saygi göstersin kiz tarafsiniz diyip naz çeksin istiyorum. nişanlım benden 10 yas büyük. cocuk felan degil yani gayet oturakli biri ama ailesiyle ilgili konularda onlar zaten yapiyo ben bisey isteyemem onlardan diye bi mahcup havalarinda.
Takdir ettim. Okudun, üşenmedin ve uğraştın. Bence ne yazdığını bilmiyor. Böyle şuursuz garip bir hal...Midem bulandı.
Yazdığını bilmiyor evet çünkü herkes hak verecek diye düşündü .. baktı çok tepki var , yazdıkça battı , battıkça yazdıTakdir ettim. Okudun, üşenmedin ve uğraştın. Bence ne yazdığını bilmiyor. Böyle şuursuz garip bir hal...