yalvarırım yardım edin bana :(

ama çok acımasızca değil mi ?
. Aramıza hoş geldiniz. Maalesef kadın da olsa erkek de olsa böyle şeyler yaşanıyor. Siz çocukluğu beraber geçirmiş ergenliği birlikte yaşamışsınız tabi bu arada hiç başka ilişki yaşamayınca sevgiliniz ne oldum delisine dönmüş. Unutun ve geleceğinize bakın.

Yıllarca sürmüş bir arkadaşlık/sevgililik, birbirini kısıtlama, birden göz açılması, “ya aslında hayat böyle daha güzelmiş” demek, kendini daha çok beğenip sevgilisini beğenmemek, başka adaylara yönelmek. Konu özeti bu aslında. Hanım ablanın gözü açılmış, elindeki elmas dışarıdaki kömürden değersiz gelmeye başlamış. Sende lütfen yaşının ve hayatının kıymetini bil.

Sevgilinle yazışmanda gülmüşsün değişik, yapamadığını söylüyor sen gülücük koyuyorsun, o durumda gülebilmen

herkese çok teşekkür ederim.İnandırıcı bulmayanları da anlıyorum. Siteye sadece bunun için üye oldum. Kurallarını dahası (argo olacak ama ) raconunu bilmiyorum.Demek ki dalga amaçlı açanlar da var.Dolayısıyla öyle düşünüyorlar. Herkesten Allah razı olsun.Sevgiler.

Bakirliği vermek ne ya:) agabey

şimdi olayı netleştirelim. senin böyle bi derdin var mı yoksa ekşide dalga geçmeye mi geldin. ayrıca ekşide bunu niye arkadaşlarınla sorununu paylaşmadın

Bazen insanlar gidiyorlar biz sebeplerini anlamadan. Farklı bir kafaya girmiş işte. Bence hayatına devam et bakirliğini veren kardeş.

burayı nerden buldun :)

Size bunu göndermek zorunda değilim biliyorum ama, burasa insanlarla acımı paylaşıyorum onun için gönderdim.önyargınızı da anlıyorum.
ve ne tesadüf ki 16:59 da mesaj atılmış. sen de 17:06 da burayla burayla paylaşmışsın

ve ne tesadüf ki 16:59 da mesaj atılmış. sen de 17:06 da burayla burayla paylaşmışsın

Kız 16.59 da atılmamış ki ekran resmini o zaman çekmiş, mesajları öğlen atmışlar.
Kafam karıştı benim de

Eklentiler

• 3F51F1AB-40F5-4D39-91A8-2D2CA77777F3.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 185
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…