- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye vermiş bakirliğini?Bakirliğimi verdim diyen bi erkek omg
Erkek üye yasak karşim ama şöyle diyim hiçbir şey olmaz okulunu oku zibil gibi kız dolu etraf arkadaş da bulursun yeniden de seversin. Arabesk arabesk takılma yani
Bakirliğini nasıl verdin abi?Merhabalar. sadece bu sorunum hakkında grüşlerinizi almak için üye oldum. Ondan sonra zaten kullanmayacağım.Zaman ayıracağınız için şimdiden teşekkür ederim.
O'na 2007 yılından (ki 13 yaşındaydım) beri aşığım.Çok seviyorum O'nu.O da beni sevdi konuştuk.Sevgili olduk geçen senenin (2017) Aralık ayında terk etti beni.Ben üniversite mezunuyum şuan onu tanıdğımda 7. sınıftaydım. Benden bi yaş büyük.Neyse uzun süren ilişkimizde olağan kavgalar vs. oluyordu.
en zor günlerinde ben yanında oldum. ama o benim olmadı.neler olduğunu O'nun mahremiyetini zedelememek için anlatmak istemiyorum.
Ben kimseye karışmadan, yargılamadan kendi çapında inancını yaşamaya çalışan birisiyim.O'na bakirliğimi verdim.Günaha girdiğim dışında hiç pişman değilim çünkü O'na aşığım. Mezun olduğum bölüm sadece bir devlet bünyesinde iş bulabileceğim bir bölümdü.Bende 8 ay önce hukuk okumaya karar verdim.Yeri geldi 19 saat çalıştım.Haliyle bir süre O'nu ihmal ettim.Ama ileride ki mutluluğumuz içindi herşey ben bunu da söyledim tamam dedi.Ailemle tanıştı.Annem çok sevdi.Babam zaten yok. Ben de o'nun ailesiyle tanıştım. bayağı bi ilerledik ama ben bi işim olmadan evlenmek istemedim sadece 1 yıl daha bekleyecektik.Ben 23 o 24 yaşında. kavga ettiğimizde ikimizde fedakarlık yapıp baışıyorduk ertesi gün.Herşey çok güzel giderken ayrılmak istedi.neden dedim. işe girdikten sonra sensiz de yapabileceğimi anladım dedi sen hep doğruları söylüyorsun ve ben de alınganım dedi.Sebep buymuş.
edit 1: Lütfen kardeşlerim beni affedin.Ben erkeğim sevgilimde kadın.sevgililiğimiz süresinde başka kızlarla arkadaşlık etmemi istemediği için hiç ama hiç kız arkadaşım yok . hiç olmadı.haliyle akıl danışabileceğim bir burası var. kadınlar olarak benim göremediğimi sizler görürsünüz diye en son çarem bu kaldı. lütfen bana yardım edin.
edit 2: kadın olarak profil açmamın sebebi belki cevap vermezsiniz diye düşünmemdir.Selamlar.
Ekşi sözlükten gelen bir pikacu))Merhabalar. sadece bu sorunum hakkında grüşlerinizi almak için üye oldum. Ondan sonra zaten kullanmayacağım.Zaman ayıracağınız için şimdiden teşekkür ederim.
O'na 2007 yılından (ki 13 yaşındaydım) beri aşığım.Çok seviyorum O'nu.O da beni sevdi konuştuk.Sevgili olduk geçen senenin (2017) Aralık ayında terk etti beni.Ben üniversite mezunuyum şuan onu tanıdğımda 7. sınıftaydım. Benden bi yaş büyük.Neyse uzun süren ilişkimizde olağan kavgalar vs. oluyordu.
en zor günlerinde ben yanında oldum. ama o benim olmadı.neler olduğunu O'nun mahremiyetini zedelememek için anlatmak istemiyorum.
Ben kimseye karışmadan, yargılamadan kendi çapında inancını yaşamaya çalışan birisiyim.O'na bakirliğimi verdim.Günaha girdiğim dışında hiç pişman değilim çünkü O'na aşığım. Mezun olduğum bölüm sadece bir devlet bünyesinde iş bulabileceğim bir bölümdü.Bende 8 ay önce hukuk okumaya karar verdim.Yeri geldi 19 saat çalıştım.Haliyle bir süre O'nu ihmal ettim.Ama ileride ki mutluluğumuz içindi herşey ben bunu da söyledim tamam dedi.Ailemle tanıştı.Annem çok sevdi.Babam zaten yok. Ben de o'nun ailesiyle tanıştım. bayağı bi ilerledik ama ben bi işim olmadan evlenmek istemedim sadece 1 yıl daha bekleyecektik.Ben 23 o 24 yaşında. kavga ettiğimizde ikimizde fedakarlık yapıp baışıyorduk ertesi gün.Herşey çok güzel giderken ayrılmak istedi.neden dedim. işe girdikten sonra sensiz de yapabileceğimi anladım dedi sen hep doğruları söylüyorsun ve ben de alınganım dedi.Sebep buymuş.
edit 1: Lütfen kardeşlerim beni affedin.Ben erkeğim sevgilimde kadın.sevgililiğimiz süresinde başka kızlarla arkadaşlık etmemi istemediği için hiç ama hiç kız arkadaşım yok . hiç olmadı.haliyle akıl danışabileceğim bir burası var. kadınlar olarak benim göremediğimi sizler görürsünüz diye en son çarem bu kaldı. lütfen bana yardım edin.
edit 2: kadın olarak profil açmamın sebebi belki cevap vermezsiniz diye düşünmemdir.Selamlar.
Sağol teşekkür ederimKardeşim temiz kalpli iyi birine benziyorsun
kişiye değil gelecekteki hedeflerine odaklanmalisın kendini gelistirip iyi bir gelecek kurarsan sonrası zaten kendiliğinden olur bu gibi söylemlerle kendini ve enerjini böyle şeylere harcama.bu dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz kimseye değil kendine harca bütün yatırımını.sağlıcakla kal
Valla ben de konuyu kapatmak silmek istedim maksadını aştı zira. Ama silme gibi bi durum olmuyormuş. Admine ulaşabilirsek kapatır galiba .Yahu sen erkeksen neden hala konu kapanmiyor #mune
Ekşiye baktım , aynı isimle hesap filan yok.İnanmadım sana nedense.
Ne kadar enteresan biralışkanlık gibi bi lüksüm olamazdı.çünkü onunla ileride eşimin yüzüne bakınca utanacağım şeylerde yaptım. (
Genclige bak hey allahim.gaza gelip sevisiyorsunuz ondan sonra utaniyorum diyorsunuz ya sevismeyin ya da utanmayin.biraz tutarli olun canim bu nedir .ayrica kusura bakma yazinda samimiyet hissedemedim.alışkanlık gibi bi lüksüm olamazdı.çünkü onunla ileride eşimin yüzüne bakınca utanacağım şeylerde yaptım. (