• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım yardım edin bana :(

ama bana kaç kere seni seviyorum sen nefesimsin vs dedi sonra gitti bu nasıl olur ?

Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belli

sahip olduğum değerler üzerine yemin ederim ki soracak kimsem yok annem var bi bayan olarak.Ona anlatsam üzülür.Mahvolur yanında zorla gülmek zorunda kalıyorum hep ki anlamasın bi şeyler gerçi dört ay oldu anlamıştır.bilmiyorum ya

ama bana kaç kere seni seviyorum sen nefesimsin vs dedi sonra gitti bu nasıl olur ?

Değilsin artık demek ki. Yani birisi birisini sonsuza kadar sevecek diye bir kural yok. İnsanlar evleniyor, yıllarca evli kalıp çocuk yapıp boşanıyorlar yahu.

Duygusal olarak beslenememiş gibi geldi kız arkadaşınız. Ben de benzer bi sebepten ayrılık yaşadım. Hayatıma bi baktım adamın varlığı ile yokluğu arasında bi fark yok, kendimi değersiz hissediyordum. Herşeyi yalnız yapıyordum, cafe köşelerinde havadan sudan muhabbet etmekten sıkılmıştım. Bize dair hiçbirşey yoktu, konuşmuyorduk özel bir şey. Ne biliyim gelecege dair bir hayalimiz bile dile gelmezdi. Işleri yoluna girsin diye beklemekten evlilik de sürekli erteleniyordu. Birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedim, çalışıyorum, arabamı satmayı bile teklif ettim ama olmadı. Nasip değilmiş, terkettim.

Üzülmedim mi tabiiki çok üzüldüm, ama benim için mücadele etmeyi göze almayan, sadece bizim için para kazanmanın saadet getireceğine inanan bi adamın hayatımdan bir gün daha çalmasını istemedim

Yıllar önce çok sevdiğim, ilkim dediğim bir ilişki yaşadım. Sonra o kişi tarafından aldatıldım. Yıkıldım, kimseyi sevemem sandım, ondan başkası dışında kimse beni sevmez sandım. Öyle olmadı, şu an aklıma bile gelmeyecek kadar güzel bir ilişki yaşıyorum beni bütünümle kabul eden, seven sayan birisiyle. Ve beni aldatan kişi için "İyi ki olmamış" diye dua ediyorum. Sana da öyle olacak, emin olabilirsin.

Duygusal olarak beslenememiş gibi geldi kız arkadaşınız. Ben de benzer bi sebepten ayrılık yaşadım. Hayatıma bi baktım adamın varlığı ile yokluğu arasında bi fark yok, kendimi değersiz hissediyordum. Herşeyi yalnız yapıyordum, cafe köşelerinde havadan sudan muhabbet etmekten sıkılmıştım. Bize dair hiçbirşey yoktu, konuşmuyorduk özel bir şey. Ne biliyim gelecege dair bir hayalimiz bile dile gelmezdi. Işleri yoluna girsin diye beklemekten evlilik de sürekli erteleniyordu. Birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedim, çalışıyorum, arabamı satmayı bile teklif ettim ama olmadı. Nasip değilmiş, teekettim

ya ben para biriktirdim evlenince Maldivlerde balayı istedi hayalini kuruduk bir sürü şeyin geziyorduk hep sürekli derslerimi ihmal ettim daha ne yapayım ki

Hayatının sonuna kadar seni sevecek diye bir kural yoktur..
Demekki sana olan sevgisini bitirmiş ve ayrılmış.
Yapacağın tek şey hayatına bakıp yeni arkadaşlar edinmen ..

Yıllar önce çok sevdiğim, ilkim dediğim bir ilişki yaşadım. Sonra o kişi tarafından aldatıldım. Yıkıldım, kimseyi sevemem sandım, ondan başkası dışında kimse beni sevmez sandım. Öyle olmadı, şu an aklıma bile gelmeyecek kadar güzel bir ilişki yaşıyorum beni bütünümle kabul eden, seven sayan birisiyle. Ve beni aldatan kişi için "İyi ki olmamış" diye dua ediyorum. Sana da öyle olacak, emin olabilirsin.

ya işte bunları duymak iyi geliyor teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Bakirligimi verdim derken sizinki kızın bekâretinden üstün değil bilin istedim

Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belli
Ya üzüldüm haline kaç yıllık ilişki tam ciddiye binecekken terk edilmiş çok masum yazmış. Terk eden erkek olsa var ya ne doserdik buraya.

ya işte bunları duymak iyi geliyor teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Amin, inşallah senin de ilk ve son üzülüşün olur. Bunlar da sana birer tecrübe, eskiden lanet olsun dediğim insana şimdi teşekkür ediyorum. Beni daha sonradan aldatsaydı belki mutsuz bir evlilik yapıp kucağımda çocukla boşanacaktım. Daha yorucu olacaktı benim için, şimdiki sevdiğim insanla tanışamayacaktım. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.

ya ben para biriktirdim evlenince Maldivlerde balayı istedi hayalini kuruduk bir sürü şeyin geziyorduk hep sürekli derslerimi ihmal ettim daha ne yapayım ki
Neyi eksik yada yanlış yaptım diye ona sormalısınız. Fiziki olarak yanımda saatlerce oturan bi adam vardı ama ben bitse de gitsek gibi bekliyordum. Zira ruhum aç kalmıştı

Back