bi arkadaşın mesajının altına konuşmamızdan bi bölüm bıraktım eski sevgilimle oraya bakabilirsiniz.bilmiyorum sizi rahatlatır mı ?Ekşilemeyemi geldin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalvarırım yardım edin bana :(
- Konu Sahibi sibeveyh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2018
- 397
- 422
- 103
- 32
. Aramıza hoş geldiniz. Maalesef kadın da olsa erkek de olsa böyle şeyler yaşanıyor. Siz çocukluğu beraber geçirmiş ergenliği birlikte yaşamışsınız tabi bu arada hiç başka ilişki yaşamayınca sevgiliniz ne oldum delisine dönmüş. Unutun ve geleceğinize bakın.ama çok acımasızca değil mi ?
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Yıllarca sürmüş bir arkadaşlık/sevgililik, birbirini kısıtlama, birden göz açılması, “ya aslında hayat böyle daha güzelmiş” demek, kendini daha çok beğenip sevgilisini beğenmemek, başka adaylara yönelmek. Konu özeti bu aslında. Hanım ablanın gözü açılmış, elindeki elmas dışarıdaki kömürden değersiz gelmeye başlamış. Sende lütfen yaşının ve hayatının kıymetini bil.
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Erkek yasak başka yerde dertles Kusura bakma... Bence belki erkek değilsin...bi arkadaşın mesajının altına konuşmamızdan bi bölüm bıraktım eski sevgilimle oraya bakabilirsiniz.bilmiyorum sizi rahatlatır mı ?
Erkek yasak başka yerde dertles Kusura bakma... Bence belki erkek değilsin...
anlıyorum zaten sileceğim mesajı.
- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
Konuya inanmayan tek ben miyim acaba ?
yok canım bende sendenim.
bizimle dalga geçiyor gibi hissediyorum.
Eğer ekşi den dalga geçmek için yazıyorsan yazdığımız iyi dilekler haram olsunekşi de de aynı isimle hesabım var evet nereden anladınız siz de mi öylesiniz :)
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Bakirliği vermek ne ya:) agabeyMerhabalar. sadece bu sorunum hakkında grüşlerinizi almak için üye oldum. Ondan sonra zaten kullanmayacağım.Zaman ayıracağınız için şimdiden teşekkür ederim.
O'na 2007 yılından (ki 13 yaşındaydım) beri aşığım.Çok seviyorum O'nu.O da beni sevdi konuştuk.Sevgili olduk geçen senenin (2017) Aralık ayında terk etti beni.Ben üniversite mezunuyum şuan onu tanıdğımda 7. sınıftaydım. Benden bi yaş büyük.Neyse uzun süren ilişkimizde olağan kavgalar vs. oluyordu.
en zor günlerinde ben yanında oldum. ama o benim olmadı.neler olduğunu O'nun mahremiyetini zedelememek için anlatmak istemiyorum.
Ben kimseye karışmadan, yargılamadan kendi çapında inancını yaşamaya çalışan birisiyim.O'na bakirliğimi verdim.Günaha girdiğim dışında hiç pişman değilim çünkü O'na aşığım. Mezun olduğum bölüm sadece bir devlet bünyesinde iş bulabileceğim bir bölümdü.Bende 8 ay önce hukuk okumaya karar verdim.Yeri geldi 19 saat çalıştım.Haliyle bir süre O'nu ihmal ettim.Ama ileride ki mutluluğumuz içindi herşey ben bunu da söyledim tamam dedi.Ailemle tanıştı.Annem çok sevdi.Babam zaten yok. Ben de o'nun ailesiyle tanıştım. bayağı bi ilerledik ama ben bi işim olmadan evlenmek istemedim sadece 1 yıl daha bekleyecektik.Ben 23 o 24 yaşında. kavga ettiğimizde ikimizde fedakarlık yapıp baışıyorduk ertesi gün.Herşey çok güzel giderken ayrılmak istedi.neden dedim. işe girdikten sonra sensiz de yapabileceğimi anladım dedi sen hep doğruları söylüyorsun ve ben de alınganım dedi.Sebep buymuş.
edit 1: Lütfen kardeşlerim beni affedin.Ben erkeğim sevgilimde kadın.sevgililiğimiz süresinde başka kızlarla arkadaşlık etmemi istemediği için hiç ama hiç kız arkadaşım yok . hiç olmadı.haliyle akıl danışabileceğim bir burası var. kadınlar olarak benim göremediğimi sizler görürsünüz diye en son çarem bu kaldı. lütfen bana yardım edin.
edit 2: kadın olarak profil açmamın sebebi belki cevap vermezsiniz diye düşünmemdir.Selamlar.
- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
burayı nerden buldun :)erkek üye yasak biliyorum ama inanın çevremde sorabileceğim kimse yok erkek arkadaşlarıma soruyorum.Saçma sapan gerçeklikten uzak cevaplar veriyorlar.E sosyal ortamım 10 yıldır sadece sevgilimden ibaretti. Yapacak hiç bişeyim yok çaresizim resmen.
- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
ve ne tesadüf ki 16:59 da mesaj atılmış. sen de 17:06 da burayla burayla paylaşmışsınSize bunu göndermek zorunda değilim biliyorum ama, burasa insanlarla acımı paylaşıyorum onun için gönderdim.önyargınızı da anlıyorum.
- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
Eğer ekşi den dalga geçmek için yazıyorsan yazdığımız iyi dilekler haram olsun
- 4 Ağustos 2017
- 2.279
- 9.059
- 158
- 27
ve ne tesadüf ki 16:59 da mesaj atılmış. sen de 17:06 da burayla burayla paylaşmışsın
Kız 16.59 da atılmamış ki ekran resmini o zaman çekmiş, mesajları öğlen atmışlar.
Kafam karıştı benim de
- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
hmmmm. bu olay olalı ayrılalı ne kadar olmuş. o zamandan beri mesajları saklamış mı yaniKız 16.59 da atılmamış ki ekran resmini o zaman çekmiş, mesajları öğlen atmışlar.
Kafam karıştı benim de
- 4 Ağustos 2017
- 2.279
- 9.059
- 158
- 27
hmmmm. bu olay olalı ayrılalı ne kadar olmuş. o zamandan beri mesajları saklamış mı yani
Ben ayrılsam her şeyi silerim, bu niye silmemiş ki acaba
hmmmm. bu olay olalı ayrılalı ne kadar olmuş. o zamandan beri mesajları saklamış mı yani
Evet aralık ayından beri saklıyorum..
Eklentiler