• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım yardım edin bana :(

Amin, inşallah senin de ilk ve son üzülüşün olur. Bunlar da sana birer tecrübe, eskiden lanet olsun dediğim insana şimdi teşekkür ediyorum. Beni daha sonradan aldatsaydı belki mutsuz bir evlilik yapıp kucağımda çocukla boşanacaktım. Daha yorucu olacaktı benim için, şimdiki sevdiğim insanla tanışamayacaktım. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.

bi gün on yıl gibi geçiyor bitmiyor insan 5 saat uykuya alışıyormuş onu anladım . temennileriniz için eksik olmayın.

Neyi eksik yada yanlış yaptım diye ona sormalısınız. Fiziki olarak yanımda saatlerce oturan bi adam vardı ama ben bitse de gitsek gibi bekliyordum. Zira ruhum aç kalmıştı

yanımdayken gitmek istemiyordu hiç hep öyle diyordu yani.

ekşi de de aynı isimle hesabım var evet nereden anladınız siz de mi öylesiniz :)
Buraya trollemek için çok sık uğrarlar onu kastetmistir arkadaş. Yani bizi trollemiyorsunuzdur inşallah duygusal mağdur edilmiş bir gariban olarak portre çizip.

Buraya trollemek için çok sık uğrarlar onu kastetmistir arkadaş. Yani bizi trollemiyorsunuzdur inşallah duygusal mağdur edilmiş bir gariban olarak portre çizip.

öyle olmadığımı nasıl ispat edebilirim ?

Bak kardeşim, işe girince çevresi genişledi gözü açıldı. Baktı ki dünya da başka erkekler de var. İkinizde ortaokuldan beri berabersiniz. Yillanmisliginiz çok.

Benden tavsiye, bu kadar duygusala bağlama. Çok gencsin daha kimbilir ne kadar çok sevgilin olacak. Geçmişe takılma.

Yeni ortama girmiş sevgilin eline para da geçince biraz şımarmış seni beğenmez olmuş çocukken başlamışsınız. Şimdi artık yetişkin kendine yeni heyecanlar arıyordur boşver üzme kendini karşına gönlüne göre biri çıkar umarım okuluna işine odaklan hayat sevgiliden ibaret değil.

Konuya inanmayan tek ben miyim acaba ?
Size bunu göndermek zorunda değilim biliyorum ama, burasa insanlarla acımı paylaşıyorum onun için gönderdim.önyargınızı da anlıyorum.

Eklentiler

• 893E1AFA-AD6D-427B-A1AB-BCAC67B34D62.jpeg
    893E1AFA-AD6D-427B-A1AB-BCAC67B34D62.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 249
İnsanların anneleri babaları evlatları ölüyo öyle bi acıya dayanıyolar Rabbim kimseyi sınamasın.
Bence evlenip ayrılmaktansa sevgiliyken ayrılmak daha makul sonuçta sevgililik dönemi tanıma sürecine giriyo. Etrafta bir sürü kız var biraz daha zaman geçsin sosyalleşirsiniz yine unutamazsınız yardım alırsınız geçmicek değil elbette geçer Allah sizi doğru insanlarla karşılaştırsın siz doğru biri olursanız karşınıza çıkan insan da öyle olur...

İnsanların anneleri babaları evlatları ölüyo öyle bi acıya dayanıyolar Rabbim kimseyi sınamasın.
Bence evlenip ayrılmaktansa sevgiliyken ayrılmak daha makul sonuçta sevgililik dönemi tanıma sürecine giriyo. Etrafta bir sürü kız var biraz daha zaman geçsin sosyalleşirsiniz yine unutamazsınız yardım alırsınız geçmicek değil elbette geçer Allah sizi doğru insanlarla karşılaştırsın siz doğru biri olursanız karşınıza çıkan insan da öyle olur...
amin sağolun :( eksik olmayın

Yeni ortama girmiş sevgilin eline para da geçince biraz şımarmış seni beğenmez olmuş çocukken başlamışsınız. Şimdi artık yetişkin kendine yeni heyecanlar arıyordur boşver üzme kendini karşına gönlüne göre biri çıkar umarım okuluna işine odaklan hayat sevgiliden ibaret değil.
ama çok acımasızca değil mi ?

Back