Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belli
ama bana kaç kere seni seviyorum sen nefesimsin vs dedi sonra gitti bu nasıl olur ?
kaç kere bitmez dedi hatta giderken kimse senin gibi olmayacak dediSana olan aşkı bitmiş kısacası , başka aşklara yelken aç..
maalesef doğruDeğilsin artık demek ki. Yani birisi birisini sonsuza kadar sevecek diye bir kural yok. İnsanlar evleniyor, yıllarca evli kalıp çocuk yapıp boşanıyorlar yahu.
maalesef doğru
Duygusal olarak beslenememiş gibi geldi kız arkadaşınız. Ben de benzer bi sebepten ayrılık yaşadım. Hayatıma bi baktım adamın varlığı ile yokluğu arasında bi fark yok, kendimi değersiz hissediyordum. Herşeyi yalnız yapıyordum, cafe köşelerinde havadan sudan muhabbet etmekten sıkılmıştım. Bize dair hiçbirşey yoktu, konuşmuyorduk özel bir şey. Ne biliyim gelecege dair bir hayalimiz bile dile gelmezdi. Işleri yoluna girsin diye beklemekten evlilik de sürekli erteleniyordu. Birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedim, çalışıyorum, arabamı satmayı bile teklif ettim ama olmadı. Nasip değilmiş, teekettim
ama bana kaç kere seni seviyorum sen nefesimsin vs dedi sonra gitti bu nasıl olur ?
Yıllar önce çok sevdiğim, ilkim dediğim bir ilişki yaşadım. Sonra o kişi tarafından aldatıldım. Yıkıldım, kimseyi sevemem sandım, ondan başkası dışında kimse beni sevmez sandım. Öyle olmadı, şu an aklıma bile gelmeyecek kadar güzel bir ilişki yaşıyorum beni bütünümle kabul eden, seven sayan birisiyle. Ve beni aldatan kişi için "İyi ki olmamış" diye dua ediyorum. Sana da öyle olacak, emin olabilirsin.
Öyle gibi olduHamama girmiş ahhahahahahahahahgahah
Ya üzüldüm haline kaç yıllık ilişki tam ciddiye binecekken terk edilmiş çok masum yazmış. Terk eden erkek olsa var ya ne doserdik buraya.Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belli
ya işte bunları duymak iyi geliyor teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim eylesin
Bakirligimi verdim derken sizinki kızın bekâretinden üstün değil bilin istedim
Neyi eksik yada yanlış yaptım diye ona sormalısınız. Fiziki olarak yanımda saatlerce oturan bi adam vardı ama ben bitse de gitsek gibi bekliyordum. Zira ruhum aç kalmıştıya ben para biriktirdim evlenince Maldivlerde balayı istedi hayalini kuruduk bir sürü şeyin geziyorduk hep sürekli derslerimi ihmal ettim daha ne yapayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?