yalvarırım yardım edin bana :(

İyi de bu çok sağlıksız bir durum sevgilin olsa da olmasa da dünya tek kişiden ibaret değil
Erkek ve kız arkadaşlar edin ortam yap
Yeni kızlarla tanışırsın

ben onunla mutluydum ve o mutluluk bana yetiyordu zaten . hiç eksikliğini hissetmedim ama şuan çok hissediyorum.

yok zaten gelsede olmaz artık. yamalı bohçaya döner yoksa.

Hmm size vermiş bakireliğini kız arkadaşınızz... Anlıyorummm

Sana kız mı yok salla boşwerrr

Sewmemiş sizi ...

Aman boşver bro sana kız mı yok..
Hukuktan mezun ol mis gibi işini eline al..
Adam akıllı kızlar çıkar karşına..
Herıld sensiz yaşayabileceğini anlicak..
Ne demiş şair, ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım..
Hanımkız bunu anlayamamış, üzülmene değmez..

çocuk yaşta başlamışsınız
insanlar değişir olgunlaşır büyüdükçe kendilerini daha iyi tanırlar ve kendilerine en uygun eşi belli bir olgunluğa gelince anlarlar. belki de bu zamana kadar yaşadıklarınız tamamen alışkanlıktı.

zaten artık sadece ders çalışıyorum. Her çözdüğüm soruda kendimi daha iyi hissediyorum. Hedef gs üni inş .

alışkanlık gibi bi lüksüm olamazdı.çünkü onunla ileride eşimin yüzüne bakınca utanacağım şeylerde yaptım. (

Ya kıyamam çok masum anlatmissiniz. Kızlar hemen de hamama girmiş gibi ay erkek var diye tepkiler vermissiniz. Gerçi haklısınız. Öhöm yoruma geçeyim. Kardeş çok küçük yaşta başlamış ilişkiniz. Bakış açınız değişmiştir. Kız da dünyayı görünce yapamayacağını anlamış. Belki aklı baskasina kaydı belki sendeki özellikler artık onu cezbetmemeye başladı. Ya ay ilk defa böyle bir şey duyuyorum neyse oraya girmeyeyim hiç. Yapacak bir şey yok seni aldatmak istememis belli ki. Sen okulunu oku calicaksan da çalış gez güzel bir sosyal çevre edin hayatı tanı. Karşına daha ne kismetler çıkar şimdi hayal kırıklığı var normal kaç yıl vermişsin. Ama hayat böyle bir şey hangimiz hemen ilk aşkıyla evleniyor ki.

zaten artık sadece ders çalışıyorum. Her çözdüğüm soruda kendimi daha iyi hissediyorum. Hedef gs üni inş .
İnşallah hedefini tutturursun.
Burada herkesin dediği gibi,
Yeniden seveceksin güzel şeyler yaşicaksın.
Onu da içten içe kötüleme nasip değilmiş bitti gitti.
Önüne bak.
Başarılar.

Hamama girmiş ahhahahahahahahahgahah

alışkanlık gibi bi lüksüm olamazdı.çünkü onunla ileride eşimin yüzüne bakınca utanacağım şeylerde yaptım. (

insan böyle böyle büyüyor hatalar yapa yapa büyüyor... benim ikinci evliliğim bende şimdiki eşimin yüzüne bakınca utanayım mı şimdi. rahat ol.

ben onunla mutluydum ve o mutluluk bana yetiyordu zaten . hiç eksikliğini hissetmedim ama şuan çok hissediyorum.
Boşver yav başka kız mı yok unutursun ama zamanla
Yeni arkadaşlıklar edin hayat tek kızdan ibaret değil daha iyileri çıkar karşına bide üniversitede okuyorsun okumuş adamsın oldu mu bu şimdi
Parmağı keskin üyeler sert cevaplar la uyandirin bu oglancagizi

Son düzenleme:
kadınların terk edilmesini okumaktan içim şişmişti.
bir de erkek üye geldi tam oldu.
iyice güzin abla olduk.

yani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/
Çok duygusal ve hassas birisiniz belli.
Bu gibi durumları genellikle kadınlar dert edinir çünkü. Demek ki böyle erkeklerde varmış
O nasıl kendi yoluna gittiyse sizde kendinize yeni bir yön çizin.
Merak etmeyin daha karşınıza kimler çıkar.

Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…