İyi de bu çok sağlıksız bir durum sevgilin olsa da olmasa da dünya tek kişiden ibaret değil
Erkek ve kız arkadaşlar edin ortam yap
Yeni kızlarla tanışırsın
başkası için bir daha böyle davranmaarşiv uzmanı olarak atamam çıktı hakkariye ama o istemedi diye gitmedim.gitseydim evlenecektik hem çalışıp hem okuyacaktım.bunu da söyledim.
iş hayatına başlamış kendini güçlü hissediyor ve bir çok insanla iletişimde yeni yeni kişiler tanıyor tanıyacakta, başka heyecanlar içerisinde olma ihtimali oldukça yüksek
ve ortada hiçbir şey yokken geçmişini silip atan birine bir daha güvenme derim.
Aman boşver bro sana kız mı yok..
Hukuktan mezun ol mis gibi işini eline al..
Adam akıllı kızlar çıkar karşına..
Herıld sensiz yaşayabileceğini anlicak..
Ne demiş şair, ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım..
Hanımkız bunu anlayamamış, üzülmene değmez..
çocuk yaşta başlamışsınız
insanlar değişir olgunlaşır büyüdükçe kendilerini daha iyi tanırlar ve kendilerine en uygun eşi belli bir olgunluğa gelince anlarlar. belki de bu zamana kadar yaşadıklarınız tamamen alışkanlıktı.
İnşallah hedefini tutturursun.zaten artık sadece ders çalışıyorum. Her çözdüğüm soruda kendimi daha iyi hissediyorum. Hedef gs üni inş .
Hamama girmiş ahhahahahahahahahgahahYa kıyamam çok masum anlatmissiniz. Kızlar hemen de hamama girmiş gibi ay erkek var diye tepkiler vermissiniz. Gerçi haklısınız. Öhöm yoruma geçeyim. Kardeş çok küçük yaşta başlamış ilişkiniz. Bakış açınız değişmiştir. Kız da dünyayı görünce yapamayacağını anlamış. Belki aklı baskasina kaydı belki sendeki özellikler artık onu cezbetmemeye başladı. Ya ay ilk defa böyle bir şey duyuyorum neyse oraya girmeyeyim hiç. Yapacak bir şey yok seni aldatmak istememis belli ki. Sen okulunu oku calicaksan da çalış gez güzel bir sosyal çevre edin hayatı tanı. Karşına daha ne kismetler çıkar şimdi hayal kırıklığı var normal kaç yıl vermişsin. Ama hayat böyle bir şey hangimiz hemen ilk aşkıyla evleniyor ki.
alışkanlık gibi bi lüksüm olamazdı.çünkü onunla ileride eşimin yüzüne bakınca utanacağım şeylerde yaptım.(
Boşver yav başka kız mı yok unutursun ama zamanlaben onunla mutluydum ve o mutluluk bana yetiyordu zaten . hiç eksikliğini hissetmedim ama şuan çok hissediyorum.
gözü açılmış ondan istemiyor sizi
Çok duygusal ve hassas birisiniz belli.yani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/
Valla ya duyanda ilk defa erkek üye gelmiş sanki çocuk danisacagi birileri olsa zaten kadınlar kulübüne uye olmazdı düzgün biri olduğu konusundan belliYa kıyamam çok masum anlatmissiniz. Kızlar hemen de hamama girmiş gibi ay erkek var diye tepkiler vermissiniz. Gerçi haklısınız. Öhöm yoruma geçeyim. Kardeş çok küçük yaşta başlamış ilişkiniz. Bakış açınız değişmiştir. Kız da dünyayı görünce yapamayacağını anlamış. Belki aklı baskasina kaydı belki sendeki özellikler artık onu cezbetmemeye başladı. Ya ay ilk defa böyle bir şey duyuyorum neyse oraya girmeyeyim hiç. Yapacak bir şey yok seni aldatmak istememis belli ki. Sen okulunu oku calicaksan da çalış gez güzel bir sosyal çevre edin hayatı tanı. Karşına daha ne kismetler çıkar şimdi hayal kırıklığı var normal kaç yıl vermişsin. Ama hayat böyle bir şey hangimiz hemen ilk aşkıyla evleniyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?