yalvarırım yardım edin bana :(

sibeveyh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
33
8
1
30
Merhabalar. sadece bu sorunum hakkında grüşlerinizi almak için üye oldum. Ondan sonra zaten kullanmayacağım.Zaman ayıracağınız için şimdiden teşekkür ederim.

O'na 2007 yılından (ki 13 yaşındaydım) beri aşığım.Çok seviyorum O'nu.O da beni sevdi konuştuk.Sevgili olduk geçen senenin (2017) Aralık ayında terk etti beni.Ben üniversite mezunuyum şuan onu tanıdğımda 7. sınıftaydım. Benden bi yaş büyük.Neyse uzun süren ilişkimizde olağan kavgalar vs. oluyordu.

en zor günlerinde ben yanında oldum. ama o benim olmadı.neler olduğunu O'nun mahremiyetini zedelememek için anlatmak istemiyorum.

Ben kimseye karışmadan, yargılamadan kendi çapında inancını yaşamaya çalışan birisiyim.O'na bakirliğimi verdim.Günaha girdiğim dışında hiç pişman değilim çünkü O'na aşığım. Mezun olduğum bölüm sadece bir devlet bünyesinde iş bulabileceğim bir bölümdü.Bende 8 ay önce hukuk okumaya karar verdim.Yeri geldi 19 saat çalıştım.Haliyle bir süre O'nu ihmal ettim.Ama ileride ki mutluluğumuz içindi herşey ben bunu da söyledim tamam dedi.Ailemle tanıştı.Annem çok sevdi.Babam zaten yok. Ben de o'nun ailesiyle tanıştım. bayağı bi ilerledik ama ben bi işim olmadan evlenmek istemedim sadece 1 yıl daha bekleyecektik.Ben 23 o 24 yaşında. kavga ettiğimizde ikimizde fedakarlık yapıp baışıyorduk ertesi gün.Herşey çok güzel giderken ayrılmak istedi.neden dedim. işe girdikten sonra sensiz de yapabileceğimi anladım dedi sen hep doğruları söylüyorsun ve ben de alınganım dedi.Sebep buymuş.

edit 1: Lütfen kardeşlerim beni affedin.Ben erkeğim sevgilimde kadın.sevgililiğimiz süresinde başka kızlarla arkadaşlık etmemi istemediği için hiç ama hiç kız arkadaşım yok . hiç olmadı.haliyle akıl danışabileceğim bir burası var. kadınlar olarak benim göremediğimi sizler görürsünüz diye en son çarem bu kaldı. lütfen bana yardım edin.

edit 2: kadın olarak profil açmamın sebebi belki cevap vermezsiniz diye düşünmemdir.Selamlar.

Çivi çiviyi söker kardeş çok değer verdiğini gösterip şımartmışsın. Okuluna işine gücüne bak bir kişiye saplanıp kalma.
İlerde karşına iyi insanlar çıkar umarım.
Bu kız dönseds mutlu olamazsınız her daim önüne bak.
Sana değer vermeyene sende değer verme.

Işe girdikten sonra başka ortam aklını karıştırmış ve o yüzden ayrılmak istemiştir yani ise girdikten sonra sensiz de yapacağımı anladık demek AAA senden başka da erkekler varmis meğer deyip başka bir erkeğe aklının kaymasından dolayı ayrıldı kardeşim sana tavsiyem bu kızda daha da bir şey olmaz hadi diyelim ise girdiği için ayrıldı yine fiyasko demek ki eline biraz güç para geçtimi yarın evlenince de çeker gider ıyi olmuş bırak hayatına bak bu kızdan bir yol olmaz

erkek üye yasak biliyorum ama inanın çevremde sorabileceğim kimse yok erkek arkadaşlarıma soruyorum.Saçma sapan gerçeklikten uzak cevaplar veriyorlar.E sosyal ortamım 10 yıldır sadece sevgilimden ibaretti. Yapacak hiç bişeyim yok çaresizim resmen.

Bakirliğimi verdim diyen bi erkek omg
Erkek üye yasak karşim ama şöyle diyim hiçbir şey olmaz okulunu oku zibil gibi kız dolu etraf arkadaş da bulursun yeniden de seversin. Arabesk arabesk takılma yani

Olabiliyor bu hayatta mühim olan tek şey sevdiğiniz kadın değil yolunuza bakın derim okulunuza kariyerinize odaklanın çevre edinin kızlarla erkeklerle olduğu gibi arkadaş olun. Karşınıza sizi hakedecek illaki bir insan çıkacaktır.

Şimdilik bir süre acı çekersiniz ama her şey geçer insanlar evlat acısı anne baba acısına alışıyor sen de alışırsın. Sadece zamana bırak.

Erkek üye yasak. Konunuz birazdan kapanır. Kusura bakmayın ama ona bakirliğimi verdimi görünce istemsiz güldüm.
yani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/

İyi de bu çok sağlıksız bir durum sevgilin olsa da olmasa da dünya tek kişiden ibaret değil
Erkek ve kız arkadaşlar edin ortam yap
Yeni kızlarla tanışırsın

İyi de bu çok sağlıksız bir durum sevgilin olsa da olmasa da dünya tek kişiden ibaret değil
Erkek ve kız arkadaşlar edin ortam yap
Yeni kızlarla tanışırsın

senin hatan burada başlıyor kimse vazgeçilmez değildir yaa ne demek bir kiz için ayrımcı davranıp arkadaş secmemek hayatında kiz da erkek arkadaşta olmalı sen seviyeni korudukça al sen hiç kiz arakadaş bile edinmemişsin sevgilin üzülmesin diye kiz seni bırakıp başka ellere gitmis

5 yıl hukuk okumanı, 1 yıl staj 2 yılda dur iş oturdun vs derken 8 yıl beklemek istememiştir haklı olarak

unut gitsin dostum.. Sensiz olacağımı anladım demek ne demk yaaa. Siz birlikte olmaya devam etseniz bile bu kız seni aldatır...... pis kız

5 yıl hukuk okumanı, 1 yıl staj 2 yılda dur iş oturdun vs derken 8 yıl beklemek istememiştir haklı olarak

arşiv uzmanı olarak atamam çıktı hakkariye ama o istemedi diye gitmedim.gitseydim evlenecektik hem çalışıp hem okuyacaktım.bunu da söyledim.

Birini bulmuştur muhtemelen. Çocukmuşsunuz daha o yıllar, onun da bakış açısı değişmiştir. Hayattan beklentileri daha farklı olmuştur. Senin de değişebilir, sadece saplantı haline getirmişsin. Zamanla toparlar, başkasını sevebilirsin sen de. Canını sıkma, kızı da suçlama.

yani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/
hayat yasamak varmis bunuda deyip vicanende rahatsizsaniz tovbe edin kendinize arkadaş ortamı yapın okulunuzu güzelce okuyun daha önünüze ne kızlar çıkar siz kendinize olan saygınızı yitirmeyin ve hayatınıza yine biri girince kendinizi hayattan soyutlamayın sen saygılı ve seviyeli arkadaş olduktan sonra tabiki kiz arakdasinda erkek arkadaşında olacak olmalı seviyeli ve güzel arkadaşlık olduktan sonra sıkıntı olmaz ve kendini kimse için bu kadar soyutlama hayattan bam çok terbiyeli birine benziyorsun bozmadan kendini devam et

iş hayatına başlamış kendini güçlü hissediyor ve bir çok insanla iletişimde yeni yeni kişiler tanıyor tanıyacakta, başka heyecanlar içerisinde olma ihtimali oldukça yüksek
ve ortada hiçbir şey yokken geçmişini silip atan birine bir daha güvenme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…