yani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/Erkek üye yasak. Konunuz birazdan kapanır. Kusura bakmayın ama ona bakirliğimi verdimi görünce istemsiz güldüm.
erkek üye yasak biliyorum ama inanın çevremde sorabileceğim kimse yok erkek arkadaşlarıma soruyorum.Saçma sapan gerçeklikten uzak cevaplar veriyorlar.E sosyal ortamım 10 yıldır sadece sevgilimden ibaretti. Yapacak hiç bişeyim yok çaresizim resmen.
erkek üye yasak biliyorum ama inanın çevremde sorabileceğim kimse yok erkek arkadaşlarıma soruyorum.Saçma sapan gerçeklikten uzak cevaplar veriyorlar.E sosyal ortamım 10 yıldır sadece sevgilimden ibaretti. Yapacak hiç bişeyim yok çaresizim resmen.
senin hatan burada başlıyor kimse vazgeçilmez değildir yaa ne demek bir kiz için ayrımcı davranıp arkadaş secmemek hayatında kiz da erkek arkadaşta olmalı sen seviyeni korudukça al sen hiç kiz arakadaş bile edinmemişsin sevgilin üzülmesin diye kiz seni bırakıp başka ellere gitmiserkek üye yasak biliyorum ama inanın çevremde sorabileceğim kimse yok erkek arkadaşlarıma soruyorum.Saçma sapan gerçeklikten uzak cevaplar veriyorlar.E sosyal ortamım 10 yıldır sadece sevgilimden ibaretti. Yapacak hiç bişeyim yok çaresizim resmen.
5 yıl hukuk okumanı, 1 yıl staj 2 yılda dur iş oturdun vs derken 8 yıl beklemek istememiştir haklı olarak
hayat yasamak varmis bunuda deyip vicanende rahatsizsaniz tovbe edin kendinize arkadaş ortamı yapın okulunuzu güzelce okuyun daha önünüze ne kızlar çıkar siz kendinize olan saygınızı yitirmeyin ve hayatınıza yine biri girince kendinizi hayattan soyutlamayın sen saygılı ve seviyeli arkadaş olduktan sonra tabiki kiz arakdasinda erkek arkadaşında olacak olmalı seviyeli ve güzel arkadaşlık olduktan sonra sıkıntı olmaz ve kendini kimse için bu kadar soyutlama hayattan bam çok terbiyeli birine benziyorsun bozmadan kendini devam etyani öyle ileride eşim olursa yüzüne nasıl bakacağım? işte bunu erkek arakadaşlarıma söyleyince dalga geçiyorlar Kızmısın sen vs abuk sabuk sorular.. o yüzden buraya geldim. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?