- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Apartmandaki herkes cok memnun bocekten kimse ilaclatmaya yanasmiyo ustune ustluk bide dalga geciyolar bosuna ilaclatmayin biz ilaclatmiyoruz diyolar saka gibilerBizim apartmanda öyleydi ilaçlar ile yaramazdı 1.kat yapardı bize kaçarlardı biz yapardık yine aşağı giderlerdi komsu tarım ilacı yaptırdı da komple Bi daha olmadı 3 senedir
Bundan 3 ay once ilaclandi heryer ayni gun isyerimize de yaptirdik ayni firma ordan cikti bize geldi evden 1 tane bile ölü cikmadi ilac kalitesiz desem isyerinde heryerde ölmüş halde ciktilar anlamiyorum nasil oldu su 3 ay daMaalesef çaresi yok. Çünkü yuvayı bulmanız lazım yoketmek için.
Her yerden çıktıklarına göre evin birçok yerinde yuvaları var demektir.
Parke süpürgelikleri, parke altı, kapı pervazları, evin herhangi bir yerindeki ufak delikler onların yuvası oluyor.
Annem çok titiz kadın olmasına rağmen başa çıkamadı.
Bu yüzden taşının 2 ay için bile olsa. Çünkü annem taşındığında eşyaların kılıflarıyla yeni evine kadar gelmişlerdi. Acayip üreyen hayvanlar.
Aklınızda olsun. Kendi evinize taşınınca tüm delikleri derz ve alçıyla kapatın. Parke süpürgeliklerinde olan iğne deliği kadar delikleri dahi. Petek borularının geçtiği, olduğu tüm boşlukları kapatın. Kapı pervazlarını kontrol edin. Birazcık bile boşluk varsa alçı çekin. Banyo ve wc de ayaksız lavabolar ve klozet kullanın. Duşa kabin hiç yaptırmayın ya da yüksek ayaklı altı yıkanabilir olsun.
Biz böyle böyle kestik.
Yok esime bagiriyorum kosuyo peceteyle yakalayip asagi atiyoGordugunuzde olduruyomusunuz.
Oldurdukce cogaliyorlar cunku.
Ilac sıkın geldigi yerlere
Bende bi jel aldim acaba aynisi mi paylasmistim az once anladigim kadariyla bocekleri cekiyomuss kokusuylaa sonra zehirliyomus oyle yaziyoduCanim anlıyorum seni benimde vardi özellikle gece potluyorlardi ablam bana bi jel tavsiye etti eczaneden almistim kucuk kucuk mermerlere sıktim evin her yerine koydum mutfak dolaplarinin ic kapaklarina sıktim bi igne topu kadar sıktim bende evime ilaclama cagirdim fayda etmedi ama bunu yaptim inan 3s3nedir rahatim
Esim yapicak canim ben balkona cikicam ilaclamaci cagirdik geldi ama 3 ay sonra yine basladiBence hamileyken spreylerle uğraşmayın ilaçlama şirketleri macun sıkıyor nokta nokta priz kenarlarına, süpürgeliklere vs. Hem kokusuz dertsiz
Ortadaki ilaç.İlacin adini verebilir misin bana
O aile apartmanı pis galiba temizlik yeterince olmadığı için haliyle bocekte olurKizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum zaten hamileyim asiri yordu bu durum dolabin lastiginden nasil giriyolar bilmiyorum ama ordan girdigini tespit ettik esimle minnacik yavru ölmüş lastikle dolap arasinda bugun esim tabak dolabini acti 2 gun once kafasina dustu bitanesi napicam nolur bana yardim edindokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti
Hayir yemek olan yere gidiyolar. Mutlaka baska yerden geliyolardir orayaBunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorum
Canim benim dediğim ilac buBende bi jel aldim acaba aynisi mi paylasmistim az once anladigim kadariyla bocekleri cekiyomuss kokusuylaa sonra zehirliyomus oyle yaziyodu
Jeli görümcem kullandı, onun da sizinki gibiydi. Tamamen kesilmişlerUstteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda
Darisi basima insallahJeli görümcem kullandı, onun da sizinki gibiydi. Tamamen kesilmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?