Yalvarırım bi çözüm 😩

Bizim apartmanda öyleydi ilaçlar ile yaramazdı 1.kat yapardı bize kaçarlardı biz yapardık yine aşağı giderlerdi komsu tarım ilacı yaptırdı da komple Bi daha olmadı 3 senedir
Apartmandaki herkes cok memnun bocekten kimse ilaclatmaya yanasmiyo ustune ustluk bide dalga geciyolar bosuna ilaclatmayin biz ilaclatmiyoruz diyolar saka gibiler

Bundan 3 ay once ilaclandi heryer ayni gun isyerimize de yaptirdik ayni firma ordan cikti bize geldi evden 1 tane bile ölü cikmadi ilac kalitesiz desem isyerinde heryerde ölmüş halde ciktilar anlamiyorum nasil oldu su 3 ay da

Bende bi jel aldim acaba aynisi mi paylasmistim az once anladigim kadariyla bocekleri cekiyomuss kokusuylaa sonra zehirliyomus oyle yaziyodu

Bence hamileyken spreylerle uğraşmayın ilaçlama şirketleri macun sıkıyor nokta nokta priz kenarlarına, süpürgeliklere vs. Hem kokusuz dertsiz

Canım bizim bi hocamız vardı entomoloji dersinde demişti ki eğer evinizde bi hamam böceği gördüyseniz korkmayın ikinci de bavulları hazırlayın 3. Hamam böceğini görürseniz evi komple ateşe verin asla arınmaz ilaç falan hikaye.en kısa zamanda çıkmaya bakın o evden.

Ah bilirim ben o bocegiiiii....
Düz duvara tirmanirlar. Ben 3. Kattayim yeni evliyken bir gün tam yatak odasına giricem bir baktım önümde kocaman siyah bir böcek bana doğru koşarak geliyor... Ben bir çığlık bir cirpinis koltuk üstleri falan. Bir de kolay kolay ölmuyorda namussuzlar .

Neyse sonunda kurtuldum.
Öncelikle şunu bil bu böcekler sıcak yerlerde ürerler ve genelde hava kararınca gezintiye çıkarlar.

İlk olarak kullanılmayan giderleri alçı ile kapat, kullanılan giderlerin üstüne giderden büyük taş koy (bunun için çok hoş cam taşlar var), camlara ve kapılara tel taktir ( ev sahibi orjinal tele izin vermezse dışarda yapıştırma teller satılıyor.)
İkinci olarak eve temizlikçi çağır ( hamile olduğun için ) dip köşe ( buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık Makinesi v.s. gardrop...) her yere girsin temizliyecek kişi.
Üçüncü olarak bende bir ilaç var karınca için tavsiye etmişlerdi ama bu böcekte de süper işe yarıyor. ( Şuan kucağımda çocuk uyuyor uyanınca ilacın ismini mj atarım). Bu ilaçla evi temizlikle beraber ilaçlat dip köşe.. (bunu sen yapamazsın çünkü yarım saat ilaçla temas yasak (solumak fln..). Sonra da yarim saat daha temiz hava ile havalanacak ancak öyle sen girebilirsin. Kullanan kişide maske ile kullanmalı. Benim eşim yapmıştı.)
Dördüncü olarak eve tablet al ve her suphelendigin yere bırak. Özellikle sıcak alanlara bırak ki ureyemesinler.

Ben bu şekilde kurtuldum ve çok şükür 1 senedir evde görmedim. Bir daha da görmem insallah

Konuşumuzun fırınının içini zaptetmişlerdi. Bişey pişirirken içine düşüyordu. Mobilyayı geçtim beyazeşyanızı da rezil eder bu böcekler. Bence biran önce çıkın. Yoksa iki pantolon iki tshirtle çıkarsınız o evden

Günde 20 bocek goruyodum bir dönem. Detanin veya raid in böcek yemi tabletini denemis miydiniz. Yillar once kullandim ve kurtulmustum. Tekrar gelmesinler diye uc ayda bir degistirdim yemi. Zaten ilk bir haftada kaybolmuslardi. Bi tanesi ise yaramamisti raid mi detan mi tam hatirlayadim su an. Bi tanesi buyuk delikli digeri kucuk delikli. Hangisiydi gercekten hatirlayamiyorum. Siz en iyisi ikisini de alip evin odalarina koyun. Olulerini dahi gormedim. O derece etkili

O aile apartmanı pis galiba temizlik yeterince olmadığı için haliyle bocekte olur

Bunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorum
Hayir yemek olan yere gidiyolar. Mutlaka baska yerden geliyolardir oraya

Annemlerin evinde çıkardı korkudan kanepelerde zıplardım,gece mutfağın ışığını açınca kaçışırlardı,çok zor bi durum hamamböceği ilaçlarıyla ilaçlatın ama üst kattakide yaptırmazsa tekrarlar çok çabuk

Yorumlariniz cok kiymetli kizlar hepinizden Allah razi olsun gercekten Allah dusmanimin basina vermesin bu durumu yikayip koydugum herseyi kullanmadan once tekrar yikayip kullaniyorum yumurtalara kadar attim elimi suremem midem almaz diye insallah 1-2 ay idare eder bu jel ve sivi bocek ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…