• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım bi çözüm 😩

Canım öncelikle geçmiş olsun bayerin ilacı var eczanelerde k-otherine benimde başım gümüş böcekleriyle beladaydı ilaçlamadan sonra hç görmedim yalnız ilaçladıktan sonra bi 15 gün ıslak temizlik yapma pervazlar dip köşe dolap araları heryere sık zaten zararsız bir ilaç

Canım annende felan kal 1-2 ay. Sonra zaten 3 ay yaklaşmış.olur evi toplamaya başlarsınız.
Kapıların altına sünger çekebilirsiniz, bi arkadasım öyle yapmıştı en azından yatak odanız güvende olur. Sanırım mutfak banyoda daha çok oluyorlar. Bir de asıl gece daha çok ortaya çıkıyorlar benim bildiğim 😕 ya da anneniz yakınsa taşınana kadar orada kalın.

Etkisi bir iki günde görülür benim gümüş böceklerine etki ettiyse seninde işine yarar bence çünkü gümüş böcekleri çok dayanıklı😒benimde ilacı yapalı bir on iki gün felan olmuştur hala etraftan minik minik birkaç tane ölüsünü topluyorum

Etkisi bir iki günde görülür benim gümüş böceklerine etki ettiyse seninde işine yarar bence çünkü gümüş böcekleri çok dayanıklı😒benimde ilacı yapalı bir on iki gün felan olmuştur hala etraftan minik minik birkaç tane ölüsünü topluyorum
Igrenc hayvan. Bnm de basima bela olmustu

Gercekten soyunun tukenmesini diledigim hayvan olabilir, gercekten igrencler.
Bizim tum apartmani bunak bi adam yuzunden sarmislardi.
Adam yazligindan getirdigi kuflenmis sandigi acinca kum gibi yayilmislar 🤦🏼‍♀️
9 kat 36 dairelik koca apartman rezil olduk hepimiz.
Kac kere ilaclama geldi vs.. en son esim bi zehir buldu amazondan siparis vermisti.
Bunu yiyen bocek yuvasina gidince diger bocekleri de olduruyormus.
1 haftada kokleri kurudu cok sukur.
Size de Allah kolaylik versin.

e canım gecelerı daha çok çıkar bunlar.tarımdan böeğe göre ilaç alın.güçlü olanından

Esim surekli ev ariyo o da kafayi yedi cunku dokunamiyorum bagiriyorum saat kac olursa olsun kos diye o da surekli panik halinde psikolojimiz bozuldu artik 😔
bir an önce başka bir eve taşının,binada yuvaları var demekki siz evi ilaçlatsanız bile gene giriyorlar

Tüm apartmanın ilaçlanması lazım. Sadece sizin ilaçlama yapmanız sorunu kökten çözmez çünkü yine gelirler :(. Nasıl ilaçlama yapmayı kabul etmiyor yönetici? Nasıl insanlar bunlar, siz taşının oradan onlar böcekleriyle mutlu mesut yaşasınlar o halde.

Back
X