- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Ailemin evi tadilatta ust kati yaptiriyolar bi sekilde sigilir aslinda ama esim burdan servis gecmesine ragmen 5.30 kalkiyo zaten yeterince kahrimi cekiyo 1-2 ay bocegi yok edicek bisey olsa bana yeter sonra istedigi kadar ciksin bu evdeAilenizde kalsanız biraz olmaz mı
Normal bocek ilaciyla mi ilacliyim esyalari tasinirken?Tek çözüm taşınmak hamam böcekleri her yere her eşyaya yayılmıştır çoktan. Annemin evi öyleydi uzun bir süre uğraştık ama nafile çok hızlı ürüyorlar. Taşınmadan önce özellikle mutfak eşyalarını ilaçla buzdolabı fırın bulaşık makinesi hepsini. Toplarken de eşyalarını tek tek detaylı topla inan bana biz bezmistik yeni eve öyle geçtik açtığımız kolilerde bile tek tük çıktı şimdi çok şükür yeni evde boceksiz yaşıyorlar.
Bunların nerden geldigini bulun evde bir yerlerde açık yerler var belli banyo tuvalet hep kapalı olsun aralara fln bak orda açık yerler olur mutfak dolabının altına bak arkadan fln geliyor olabilir yani iğne deliğine bile bak gözden bitter kaçıyor cnmAilemin evi tadilatta ust kati yaptiriyolar bi sekilde sigilir aslinda ama esim burdan servis gecmesine ragmen 5.30 kalkiyo zaten yeterince kahrimi cekiyo 1-2 ay bocegi yok edicek bisey olsa bana yeter sonra istedigi kadar ciksin bu evdeben kurtulayim da onlar alisik nasil olsa
Bunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorumBunların nerden geldigini bulun evde bir yerlerde açık yerler var belli banyo tuvalet hep kapalı olsun aralara fln bak orda açık yerler olur mutfak dolabının altına bak arkadan fln geliyor olabilir yani iğne deliğine bile bak gözden bitter kaçıyor cnm
Tamam işte cnm mutfaktan geliyor o dolapların altına ustte boşluk.bile varsa heryere sıkBunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorum
İnsallah ise yarar cok sagol tatlimTamam işte cnm mutfaktan geliyor o dolapların altına ustte boşluk.bile varsa heryere sık
Evet canım biz raid aldık bir kaç tane bütün beyaz eşyaları spreyledik vida deliği lastik araları arka motor tarafı açık gördüğün her yere sprey sık inanır mısın üçlü prize bile sıktık ordan bile çıktı şaka gibiNormal bocek ilaciyla mi ilacliyim esyalari tasinirken?
İste ondan cok korkuyorumŞunu söylemek istiyorum evden taşınırken herseyini kontrol etmek lazım bizim bir komşumuz vardı tost makinesi istemiştim ondan eve getirdik makine ısındıkça içinden böcek çıkıyordu zor temizledik evi yani bu meret her yere girebiliyor taşınırken kendi evinede götürme
Gözle görülüyor yumurtaları kum gibilerBunlarin yumurlamasini gozle goremiyoruz dimi
Hiç bilemiyorum ki.Bunlarin yumurlamasini gozle goremiyoruz dimi
Buzdolabinda bile cikti kahvalti hazirlarken gordum elimi suremedim kahvaltiya midem bulandi gozumun onunden gitmiyolarEvet canım biz raid aldık bir kaç tane bütün beyaz eşyaları spreyledik vida deliği lastik araları arka motor tarafı açık gördüğün her yere sprey sık inanır mısın üçlü prize bile sıktık ordan bile çıktı şaka gibiZaten çoğunlukla mutfakta olurlar en çokta mutfak dolabında. Çok ayrıntıya girmen gerekecek tabi sen hamilesin yapma birini çağır ya da eşin yapsın taşınmadan hemen önce. Bir de kolilerken falan bütün eşyaları işte kiyafettr yataktir ayakkabidir vs dikkatli toplaman gerecek. Vallahi orda uyumaya korkuyordum yatakta bile gördüm.
Ben ilk disardan geldigini dusundum halandirirken mutfak kapisini acmamaya basladim ama sanirim mutfak borularindan geliyolarHiç bilemiyorum ki. ☹Ama siz anliyorsunuzdur dışardan mi geliyor yoksa evin içinden mi dagiliyor
Üzülme cnm biraz daha dayan nasılsa tasinacaksin. Biz de sırf yeni eve tasimayalim diye böcekleri her şeyi ayrıntısıyla spreyledik ilaçlı halde taşıdık yeni evde her şeyi tek tek temizledik biraz zahmetli olacak ama yardıma cagir birilerini. Buzdolabının içi mi desen yatak mi desen kıyafet dolabı mi desen her yerdeydiler ama en çok mutfaktaydilar anca taşınarak kurtuldukBuzdolabinda bile cikti kahvalti hazirlarken gordum elimi suremedim kahvaltiya midem bulandi gozumun onunden gitmiyolar
Canim anlıyorum seni benimde vardi özellikle gece potluyorlardi ablam bana bi jel tavsiye etti eczaneden almistim kucuk kucuk mermerlere sıktim evin her yerine koydum mutfak dolaplarinin ic kapaklarina sıktim bi igne topu kadar sıktim bende evime ilaclama cagirdim fayda etmedi ama bunu yaptim inan 3s3nedir rahatimKizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum zaten hamileyim asiri yordu bu durum dolabin lastiginden nasil giriyolar bilmiyorum ama ordan girdigini tespit ettik esimle minnacik yavru ölmüş lastikle dolap arasinda bugun esim tabak dolabini acti 2 gun once kafasina dustu bitanesi napicam nolur bana yardim edindokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti
Allahim guc kuvvet versin valla cok zorÜzülme cnm biraz daha dayan nasılsa tasinacaksin. Biz de sırf yeni eve tasimayalim diye böcekleri her şeyi ayrıntısıyla spreyledik ilaçlı halde taşıdık yeni evde her şeyi tek tek temizledik biraz zahmetli olacak ama yardıma cagir birilerini. Buzdolabının içi mi desen yatak mi desen kıyafet dolabı mi desen her yerdeydiler ama en çok mutfaktaydilar anca taşınarak kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?