Yalvarırım bi çözüm 😩

Ailenizde kalsanız biraz olmaz mı
Ailemin evi tadilatta ust kati yaptiriyolar bi sekilde sigilir aslinda ama esim burdan servis gecmesine ragmen 5.30 kalkiyo zaten yeterince kahrimi cekiyo 1-2 ay bocegi yok edicek bisey olsa bana yeter sonra istedigi kadar ciksin bu evde ben kurtulayim da onlar alisik nasil olsa

Normal bocek ilaciyla mi ilacliyim esyalari tasinirken?

Bunların nerden geldigini bulun evde bir yerlerde açık yerler var belli banyo tuvalet hep kapalı olsun aralara fln bak orda açık yerler olur mutfak dolabının altına bak arkadan fln geliyor olabilir yani iğne deliğine bile bak gözden bitter kaçıyor cnm

Bunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorum

Bunlari esim tam yakalicakken mutfak dolabinin altina kaciyolar sanirim ordan geliyolar kactir onu goruyorum oraya bocek ilaci sıksam rahatlatir sanirim mutfakta cok olduguna gore bu taraftan geliyolar diye dusunuyorum
Tamam işte cnm mutfaktan geliyor o dolapların altına ustte boşluk.bile varsa heryere sık

Şunu söylemek istiyorum evden taşınırken herseyini kontrol etmek lazım bizim bir komşumuz vardı tost makinesi istemiştim ondan eve getirdik makine ısındıkça içinden böcek çıkıyordu zor temizledik evi yani bu meret her yere girebiliyor taşınırken kendi evinede götürme

Normal bocek ilaciyla mi ilacliyim esyalari tasinirken?
Evet canım biz raid aldık bir kaç tane bütün beyaz eşyaları spreyledik vida deliği lastik araları arka motor tarafı açık gördüğün her yere sprey sık inanır mısın üçlü prize bile sıktık ordan bile çıktı şaka gibi Zaten çoğunlukla mutfakta olurlar en çokta mutfak dolabında. Çok ayrıntıya girmen gerekecek tabi sen hamilesin yapma birini çağır ya da eşin yapsın taşınmadan hemen önce. Bir de kolilerken falan bütün eşyaları işte kiyafettr yataktir ayakkabidir vs dikkatli toplaman gerecek. Vallahi orda uyumaya korkuyordum yatakta bile gördüm.

İste ondan cok korkuyorum

Buzdolabinda bile cikti kahvalti hazirlarken gordum elimi suremedim kahvaltiya midem bulandi gozumun onunden gitmiyolar

Hiç bilemiyorum ki. ☹Ama siz anliyorsunuzdur dışardan mi geliyor yoksa evin içinden mi dagiliyor
Ben ilk disardan geldigini dusundum halandirirken mutfak kapisini acmamaya basladim ama sanirim mutfak borularindan geliyolar kirmislar cunku borulari biz buzdolabinin arkasinda fayans kirik olunca sorduk borular disardaydi kopukle dolduralim dedik adam gerek yok iyi dedi ev sahibi tam bir ariza biz yine de doldurduk ama hep o taraftan geliyolar gibi goruyorum

Buzdolabinda bile cikti kahvalti hazirlarken gordum elimi suremedim kahvaltiya midem bulandi gozumun onunden gitmiyolar
Üzülme cnm biraz daha dayan nasılsa tasinacaksin. Biz de sırf yeni eve tasimayalim diye böcekleri her şeyi ayrıntısıyla spreyledik ilaçlı halde taşıdık yeni evde her şeyi tek tek temizledik biraz zahmetli olacak ama yardıma cagir birilerini. Buzdolabının içi mi desen yatak mi desen kıyafet dolabı mi desen her yerdeydiler ama en çok mutfaktaydilar anca taşınarak kurtulduk

Bizim apartmanda öyleydi ilaçlar ile yaramazdı 1.kat yapardı bize kaçarlardı biz yapardık yine aşağı giderlerdi komsu tarım ilacı yaptırdı da komple Bi daha olmadı 3 senedir

Maalesef çaresi yok. Çünkü yuvayı bulmanız lazım yoketmek için.
Her yerden çıktıklarına göre evin birçok yerinde yuvaları var demektir.
Parke süpürgelikleri, parke altı, kapı pervazları, evin herhangi bir yerindeki ufak delikler onların yuvası oluyor.
Annem çok titiz kadın olmasına rağmen başa çıkamadı.
Bu yüzden taşının 2 ay için bile olsa. Çünkü annem taşındığında eşyaların kılıflarıyla yeni evine kadar gelmişlerdi. Acayip üreyen hayvanlar.

Aklınızda olsun. Kendi evinize taşınınca tüm delikleri derz ve alçıyla kapatın. Parke süpürgeliklerinde olan iğne deliği kadar delikleri dahi. Petek borularının geçtiği, olduğu tüm boşlukları kapatın. Kapı pervazlarını kontrol edin. Birazcık bile boşluk varsa alçı çekin. Banyo ve wc de ayaksız lavabolar ve klozet kullanın. Duşa kabin hiç yaptırmayın ya da yüksek ayaklı altı yıkanabilir olsun.
Biz böyle böyle kestik.

Canim anlıyorum seni benimde vardi özellikle gece potluyorlardi ablam bana bi jel tavsiye etti eczaneden almistim kucuk kucuk mermerlere sıktim evin her yerine koydum mutfak dolaplarinin ic kapaklarina sıktim bi igne topu kadar sıktim bende evime ilaclama cagirdim fayda etmedi ama bunu yaptim inan 3s3nedir rahatim

Ustteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda

Eklentiler

• BAF8FB4C-A898-484A-9BDD-F511361D0717.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 60
Allahim guc kuvvet versin valla cok zor insallah tasininca kurtulurum cok korkuyorum alacagimiz evde de cikarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…