- 18 Nisan 2019
- 65
- 97
- 38
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Kapıların altına sünger çekebilirsiniz, bi arkadasım öyle yapmıştı en azından yatak odanız güvende olur. Sanırım mutfak banyoda daha çok oluyorlar. Bir de asıl gece daha çok ortaya çıkıyorlar benim bildiğimCanım annende felan kal 1-2 ay. Sonra zaten 3 ay yaklaşmış.olur evi toplamaya başlarsınız.
Igrenc hayvan. Bnm de basima bela olmustuEtkisi bir iki günde görülür benim gümüş böceklerine etki ettiyse seninde işine yarar bence çünkü gümüş böcekleri çok dayanıklıbenimde ilacı yapalı bir on iki gün felan olmuştur hala etraftan minik minik birkaç tane ölüsünü topluyorum
bir an önce başka bir eve taşının,binada yuvaları var demekki siz evi ilaçlatsanız bile gene giriyorlarEsim surekli ev ariyo o da kafayi yedi cunku dokunamiyorum bagiriyorum saat kac olursa olsun kos diye o da surekli panik halinde psikolojimiz bozuldu artik
Ben bunları karınca için kullanmıştım işe yaradı canımUstteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?