• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım bi çözüm 😩

Ustteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda 😔

Üstteki süper bir ilaç insana zararı da yok tüm köşelere sık 3 ay koruyuculuğu var 3 ayda bir tekrarla

Bir de bunlar lavabo deliklerine de yumurtluyorlar. Güclü açici dökün lavabolara.
Bizim bir tanidigin bulaşik makinesinin arkasina yuva yapmişlardi. Taşinirken oralara da dikkat edin. Ben de böcekli lojmandan taşindim. Taşinirken cok korktum yeni evime gelir diye ama Allaha şukur gelmedi.

Önceki oturduğumuz apartmanda vardı böcek sorunu. Yönetim apartmanı ilaçlatırken, firmaya evimide ilaçlatırdım. Bunu yapmayan komşular yüzünden bir kaç ay sonra yine böcekler çıkmaya başlardı. Ama 3/4 ay rahat ederdim.

Yönetime söyleyin apartmanı ilaçlatsınlar, komşularla konuşun herkes evinide ilaçlatsın. 15 gün sonra tekrar yaptırmanız gerekiyor, yumurtadan çıkanlar, tekrar çoğalmasın diye.

Bu evime taşınmadan önce eşim ilaçlama yaptı. 15 gün sonra tekrarladık, karınca bile görmedim daha.

konuyu okurken bile huylandım. bende hiç sevmem, kimse sevmez. arkama bakmadan giderdim o evden. 1 senede 2 kez taşındım hemde şehir değiştirerek. 2. eve gelirken hamileydim de üstelik. sizde bir an önce taşının. evden 2 gün ayrılsanız koloni kurar onlar orada.

Önceki oturduğumuz apartmanda vardı böcek sorunu. Yönetim apartmanı ilaçlatırken, firmaya evimide ilaçlatırdım. Bunu yapmayan komşular yüzünden bir kaç ay sonra yine böcekler çıkmaya başlardı. Ama 3/4 ay rahat ederdim.

Yönetime söyleyin apartmanı ilaçlatsınlar, komşularla konuşun herkes evinide ilaçlatsın. 15 gün sonra tekrar yaptırmanız gerekiyor, yumurtadan çıkanlar, tekrar çoğalmasın diye.

Bu evime taşınmadan önce eşim ilaçlama yaptı. 15 gün sonra tekrarladık, karınca bile görmedim daha.
Apartman aile apartmani ve ceplerinden para cikmasin diye ilaclatmiyolar ve alismislar bocek yuruyo ben merdivende kaliyorum giris kattaki kapiyi aciyo bocek geciyo onunden umrunda degil herkes cok memnun ben ilaclatcam desem bedava yaa yaptirirlar 😔

Bir de bunlar lavabo deliklerine de yumurtluyorlar. Güclü açici dökün lavabolara.
Bizim bir tanidigin bulaşik makinesinin arkasina yuva yapmişlardi. Taşinirken oralara da dikkat edin. Ben de böcekli lojmandan taşindim. Taşinirken cok korktum yeni evime gelir diye ama Allaha şukur gelmedi.
Bende korkuyorum tasindigimda ya gelirlerse diye 😔

konuyu okurken bile huylandım. bende hiç sevmem, kimse sevmez. arkama bakmadan giderdim o evden. 1 senede 2 kez taşındım hemde şehir değiştirerek. 2. eve gelirken hamileydim de üstelik. sizde bir an önce taşının. evden 2 gün ayrılsanız koloni kurar onlar orada.
Ev alicaz Allah izin verirse iyice hizlandirdik bocek olayindan sonra heryere haberler birakildi biyandan da biz ariyoruz simdi tasinsam yine kiraya cikicam ev almak istiyoruz kira bosa giden para cunku bikez daha esya tasiyabilir miyim 2-3 ayda emin degilim hem hamileyim hem calisiyorum 😔

Ustteki beyaz 5 lt su ile karistirilip sıkılıyomuss alttaki de jel nohut kadar sıkıyomussun bunlari bulabildim kullanan var mi kizlar aranizda 😔

Evet eşim o üstteki ilaç ile ilaçlamıştı evi. Dip köşe, kuytu her yere sıkın, Dış kapınızın etrafı, cam pervazları dahil. 15 gün sonra tekrarlayın mutlaka (ilaç yumurtaya etki etmezmiş, 14 günde yumurtalar açılırmış). Bir kaç kutu tablet alın dolap, yatak altları, içleri vs koyun. Bence bunları yaparsanız rahat edersiniz. Ama dediğim gibi apartmanda olunca 3/4 ayda bir aynı işlemleri tekrarlamanız gerekli.

ailenin yanına geçsen bir süre?benim fobim var asla bu derece böcek basmış bir evde kalamam.

Benim evimde de olmuştu ilaçladık ama bitmedi daha sonra şu formülle kurtulduk:
Eczaneden borik asit alın. Haşlanmış patates sıvı yağ ve borik asiti karıştırın. Ama mutlaka eldiven kullanın. Daha sonra bu karşımdan evin özelikle de mutfağın muhtelif yerlerine çiğ köfte boyutunda bırakın.
Bunu yiyen böcek yuvada ölüyormuş. Diğer böcekler de ölü böceği yediği için hepsi zehirleniyor

Aynı tarif ettiğiniz gibi bir evde oturdum.aylarca çile çektik.apartmani satmışlar ama bizden başka rahatsız olan yoktu.kabus gibiydi.sonra bu jel ilaçla çözüm bulduk.evin her yerine ama en ücra yerlere bile sık bu ilacı parke supurgeleliklerine mutfak d olaplarina çekmece içlerine banyolara iç kapı pervazlarina her yere sıkın.sizi birkaç ay rahat ettirir.sonra tasinirkende her şeyi elden geçirin.yeni taşıdığınız eve de girer girmez yine bu ilacı yapın.kurtulursunuz insaallah.

oldurdugunuz yere 100 e yakin yurmurta birakiyolar onlar apartmani komple ilaclatmislarmi hic

Aynı tarif ettiğiniz gibi bir evde oturdum.aylarca çile çektik.apartmani satmışlar ama bizden başka rahatsız olan yoktu.kabus gibiydi.sonra bu jel ilaçla çözüm bulduk.evin her yerine ama en ücra yerlere bile sık bu ilacı parke supurgeleliklerine mutfak d olaplarina çekmece içlerine banyolara iç kapı pervazlarina her yere sıkın.sizi birkaç ay rahat ettirir.sonra tasinirkende her şeyi elden geçirin.yeni taşıdığınız eve de girer girmez yine bu ilacı yapın.kurtulursunuz insaallah.
Ayy insallah insallah 😔

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum zaten hamileyim asiri yordu bu durum dolabin lastiginden nasil giriyolar bilmiyorum ama ordan girdigini tespit ettik esimle minnacik yavru ölmüş lastikle dolap arasinda bugun esim tabak dolabini acti 2 gun once kafasina dustu bitanesi napicam nolur bana yardim edin 😭dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩
Pazartesi ilk işin eczaneden bayer in k- ordine ilacını al. Villada ile heryeri bu ilaçla sil. Bir süre ıslak temizlik yapma özellikle supurgelikler pencere ve kapı pervazlari gibi yerlere bir bez yardımı ile sür. Evde küçük çocuğum varken uyguladım ben profesyonel ilaçlama ile çözemediğim böcek sorunu bu ilaç ile çözdüm. Binada hala var benim daire temiz. Sürekli uyguluyorum özellikle kapının önüne ve kapı çerçevelerine girmesin tekrar diye.

Apartmani ilaclattiklarini zannetmiyorum hallerinden memnunlar ceplerinden para cikmadigi surece mutlular 😩
Benim bildiğim bu durumlarda herkesten para toplanıp ilaçlama yaptırılr
Ama dandik fıs ilaçlama değil araştırılıp güçlü ilaçlama
Zaten onlar bulur bence kaynağını

Back
X