Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

ben hepinizden önce giderim büyük ihtimal oğlumun bebek arabası turuncu ordan tanırsın..hiçbirimiz gitmedik ilk olacak daha önce keşif için gittim sadece manzara süper temiz bir yer..

--------------------------------------------------------------------------------

yer: bayraktepe(huzurevinin karşısı)
tarih:18 temmuz cumartesi
saat30

şimdiye kadar cevap verenler..

asi77
feraykanal
adyalı
siboş
meral77
eskinar
ben

ben humane'yle dışarıda karşılaştım bir aksilik çıkmaz ise o da gelecek bu aralar nete girmiyormuş o sebeple cvp yazmamıştır heralde.. bıuluşmamız bütün arkadaşlarımıza açıktır gelenler buyursunlar gelsinler.. teklif var ısrar yok...

yeliz canım artık seslenme ne olur.. herkes kör değil ya profilindeki mesajı görmeyecek kadar gelen gelir gelmeyenin de keyfi bilir olay bu..:umursamaz:

kızlar toplam 7 kişi olduk galiba...yaa gideceğimiz yer cafe gibi bir yermi yoksa piknikmi yapıcaz çünkü orda piknik alanları varmış birazcık araştırdımda...:dance::sm_cool:

feraycığım teşekürler canım cevabın için..toprağımıda senide öpüyorum..

canım gelmek istemediğimi düşünmeyin sakın benimki yle biryerde oturamıyoruz hep yürümek istiyor bende peşinde dolanınca hiçbirşey anlamıyorum

yok feraycığım öyle birşey düşünmedik senin çocuğun var bütün planlar ona göre olacak tabiki benimkide büyürse bende öyle olucam şimdi küçükte rahat rahat geliyorum buluşmalara..

aramıza hoşgeldin hndcyln canım yalovalı üyeler buluşma düzenliyoruz..nereden geldin yalovaya..tanışalım..

18 temmuzda canım bayraktepede buluşuyoruz..yani önümüzdeki cumartesi...bayraktepe huzurevinin karşısında..gelmek istersen bekleriz..

:) teşekkürr ederim antalyadan geldim ben 21 yaşındayım.. bayraktepeye nasıl gidiliyor ki ben tokide oturuyorum

çay bahçesi gibi biryer piknik değil canım..huzurevi minübüsleri heykelden geçiyor karşılıklı huzureviyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…