Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

yahu ne işimiz var dağın tepesınde..
çıkamam ben bılmıyorum yerını..
bı köşelerı bulursunuz bıde tepelerı anam ortda bı yer yokmu yer kıtlığımı?

merhaba kızlar,buluşmada son durum nedir merak ediyorum,uyarsa gelirim,henüz tanışmadık ama olsun tanışırıza.s

ya birşey anlamadım kimse cevap yazmadı kaç gündür yer belli oluncada hepiniz itiraz ediyorsunuz he he bundan sonra böyle yapıcam kıyıda köşede kalmış yerleri yazıcam ortaya çıkın diye laelaelaelaelae

o zaman bayraktepeyi değiştirelim..şöyle yapalım bu hafta nasıl olsa buluşma özdilekte orada karar verelim diğer buluşmanın yerine herkes düşünsün o zamana kadar..

valla özdilek bana uyarda hafta sonu uymaz gibime geliyor eşim evde,kardeşimle gelmek istiyoruz,oda kk'dan,ama oda haftasonu kayınvalidesine gidiyomuş izmite:1closedeyes: bayraktepe şu bizim bayraktepe mi,çiftlikköydeki:uhm: başka tepede bayrak olan yer var mı yalovada:roflol:

huzurevinin karşısında bayraktepe çok güzelmiş yeni açılmış gidenlerin yalancısıyım...ama herhalde orayı iptal edip başka biryerde buluşacağız..kardeşin kim...

hmmmm ordada bayraklı bi tepe olduğunu bilmiyodumkaydirigubbakcemile3
haftanın 3 günü özdilek tavaf eden biri olarak bana özdilek uyar aslında,ancak sizede hafta içi uymaz sanırım:uhm: kısmet artık,çoğunluğa göre kara verin...kardeşim fbetuly,henüz yeniyizya yeni yeni keşfediyoruz forumu:dance:

neyse canım benim oğlum uyandı,biz ananeye doğru bi yollanalım bakalım:1rolleyes: sonrada detaylı tanışalım inşallah

ben özdilek ve bayraktepeyı reddediyorum:roflol:
kısacık zamanımı yolda harcayamam..
hazıranda gelırım artık..meydanda bı yer secünüz...

yelizcim tebrik ederim çıldırmadan götürüyorsun bu işi herkese düğün davetiyesi gibi davet msjı da yazmışsın canım ya esasında şurayı bir kontrol etse herkes yazışmaları burdan sürdürsek te bir kişinin üstüne bu kadar yüklenmesek emeğine sağlık güzelim öpüyorum seni....

ben özdilek ve bayraktepeyı reddediyorum:roflol:
kısacık zamanımı yolda harcayamam..
hazıranda gelırım artık..meydanda bı yer secünüz...

aaaa bende sadece bayraktepeyi reddettin sandım...canım biz seninle heykelde buluşalım delikafadulden

canım bahçelievler67 ile konuştuk az önce 30 mayısa geliyor...ayrıca teşekkürler ...

aaaa bende sadece bayraktepeyi reddettin sandım...canım biz seninle heykelde buluşalım delikafadulden

zamanda çok önemlı benım için..
üç saatımın ıkı saatını yolda harcayamam ..
yada sız bılırsınız ben katılmasam da olur..
walla daha sora katılırım.. bişicik olmaz.gamyoncuiremsu

slm kızlar ben az önce bahçelievler67 le telden görüştüm kendisi hepinize slm söyledi ve 30 mayıstaki buluşmada hepinizle tanışabilirse çok sevineceğini de sizlere iletmemi rica etti.. hepinizi öpüyor tabi ki bende...

hey merhaba yalavalı bayanlar çok kararsız gördüm siziÇok üzgünüm çoookhihoyyyt

pardon yalovalı yazmak istedim.aaa ne ayıp insan kendi oturduğu şehrin ismini yanlış yazarmı hiççççklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…