- Konu Sahibi Bilinmiyor98
Zeynep hanıma arkadaşım gitti 33. haftayken bebeğin karnında kıst olduğunu bunun büyüyebilcğeini hemen doğuma alınması gerektiğini söyledi. uzmanlarda ercan beye gitti ercan bey direk perinotolojiye yönlendirdi sonra alınması gibi bi durum söz konusu olmadı. sonra farklı bi doktorda 39. haftasında doğum yaptı gayet sağlıklıydı. bebek 6 aylık olunca küçük bi operasyonla ameliyat oldu. zeynep hanımı dinleseydi 33, haftada doğuma gircekti, bebeğin akciğerleri bile gelişmemiş olcaktı bu yüzden zeynep hanıma çok ön yargılıyım gitmeyi hiç düşünmedim. Bide arkadaşım daha 20 yaşında onunda ilk bebeği kabaca söylemek gerekirse lank diye alcaz bebeğini demiş. şoka girmişti kaç gün ağladıBen henüz gebe değilim ama Atakente Zeynep başaran var ona gidiyorum gebelik icin on kontrollere çok ilgili bir doktor ve Atakent çok güzel temiz ve yeni olması benim için önemlibilgin beyde varmia Atakentte ama onun muayenesi çok pahalı 200₺, uzmanlar pek önermiyorum ben hijyen açısından çok iyi bulmuyorum orayı çok kasvetli, ayrıca Filiz hanım hakkinda da çok kötu yorumlar var, bizzat yakınlarımdan tecrübe ettiğim ben bir kere kuzenimin muayenesine gittim ve hiç elektrik elektrik alamadım devlet hastanesi gibi odası iki üç hastayı aynı anda alıyor kapısı kuyruk