Zeynep hanıma arkadaşım gitti 33. haftayken bebeğin karnında kıst olduğunu bunun büyüyebilcğeini hemen doğuma alınması gerektiğini söyledi. uzmanlarda ercan beye gitti ercan bey direk perinotolojiye yönlendirdi sonra alınması gibi bi durum söz konusu olmadı. sonra farklı bi doktorda 39. haftasında doğum yaptı gayet sağlıklıydı. bebek 6 aylık olunca küçük bi operasyonla ameliyat oldu. zeynep hanımı dinleseydi 33, haftada doğuma gircekti, bebeğin akciğerleri bile gelişmemiş olcaktı bu yüzden zeynep hanıma çok ön yargılıyım gitmeyi hiç düşünmedim. Bide arkadaşım daha 20 yaşında onunda ilk bebeği kabaca söylemek gerekirse lank diye alcaz bebeğini demiş. şoka girmişti kaç gün ağladıBen henüz gebe değilim ama Atakente Zeynep başaran var ona gidiyorum gebelik icin on kontrollere çok ilgili bir doktor ve Atakent çok güzel temiz ve yeni olması benim için önemli bilgin beyde varmia Atakentte ama onun muayenesi çok pahalı 200₺, uzmanlar pek önermiyorum ben hijyen açısından çok iyi bulmuyorum orayı çok kasvetli, ayrıca Filiz hanım hakkinda da çok kötu yorumlar var, bizzat yakınlarımdan tecrübe ettiğim ben bir kere kuzenimin muayenesine gittim ve hiç elektrik elektrik alamadım devlet hastanesi gibi odası iki üç hastayı aynı anda alıyor kapısı kuyruk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalova Kadın Doğum Doktor Önerisi Ve Yorumları
- Konu Sahibi Trn77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Aaaa çok geçmiş olsun allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Hasta olarak biraz daha rahatlatılmak istiyoruz özel hastaneye geliyoruz para veriyoruz. İlgi alaka beklemek hepimizin hakkı. Zeynep hanım cok ayıp etmiş. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığı icin sevindim. Şuan doktoruma bi kez daha hayran oldumZeynep hanıma arkadaşım gitti 33. haftayken bebeğin karnında kıst olduğunu bunun büyüyebilcğeini hemen doğuma alınması gerektiğini söyledi. uzmanlarda ercan beye gitti ercan bey direk perinotolojiye yönlendirdi sonra alınması gibi bi durum söz konusu olmadı. sonra farklı bi doktorda 39. haftasında doğum yaptı gayet sağlıklıydı. bebek 6 aylık olunca küçük bi operasyonla ameliyat oldu. zeynep hanımı dinleseydi 33, haftada doğuma gircekti, bebeğin akciğerleri bile gelişmemiş olcaktı bu yüzden zeynep hanıma çok ön yargılıyım gitmeyi hiç düşünmedim. Bide arkadaşım daha 20 yaşında onunda ilk bebeği kabaca söylemek gerekirse lank diye alcaz bebeğini demiş. şoka girmişti kaç gün ağladı
Bencede deneyebilirsiniz ilk kontrolde bir suru kan idrar testi istedi ben sormadan kendisi soyledi bizim hastanede yaptirirsan fiytlari şu kadar tutuyor ama eger disarda yaptirabilirim dersen ben yazarm sen develtte de yaptirabilirsin nerde yaptrdigin benim icin onemli degilBende mi gitsem kararsız kaldım
sonuclari gormem yeterli dedi bende devlette yaptrdm sonuclari aldm pazartesi kontrolde gosterecegm
Arkadaşım filiz hanimda doğum yaptı ve bebeğin ayağında yamulmaz vardı filiz hanim sadece masaj yapım önemli değil geçecek yeni doğduğu için oyledir demiş inanabiliyormusunuz, daha sonra İstanbulda bir doktora gittiler eğer bir operasyon yapilmazsa çocuğun ayağı yamuk kalacak ve gelişim geriliği olacak demiş operasyon yapildi şimdide özel ayağını sabit tutacak ayakkabı giyiyor. Filiz hanima kalsaydı çocuk şuan sakatti... Bir diğer olayda kuzenimin çocuğu anıl bebeğin başına geldi yüksek ateş şikayetiyle gidiyorlae ve hic doğru düzgün ilgilenmeden eve gönderiyor bir şeyi yok geçer evham yapmayın diye daha sonra çocuk fenalaşınca havale geçirmesine ramak kala İzmit'te bir oZel hasateye görülüyor ki Şükür bir şey olmuyor. Çok memnun kalanlarda vardır bilemiyorum işte tamamen sanş yukarıda birii Zeynep hanım içinde kötü bir olay yazmış Allah iyilerle karşılastirsin çok önemli konularNasıl yorumlar aldınız filiz hanım hakkında
Hsg ne kadara cekildiniz acaba birde randevu fiyatı neydi hsg anestezilimi cekildiniz çok acıyor diyorlarFiliz hanım da öyle tek tek gösteriyo eşinizi çağırıyo ayrıca ona anlatıyo bide espirili Güler yüzlü ben geçen sene tedavi için gitmiştim hsg çekildim o kadar korkuyodum zerre ağrı hissetmedim
Yaa oylemi çok geçmiş olsun şimdi bende tereddüt ettim gerçekten tam anlamıyla iyi bir doktor bulmak zor ya ben Ercan beye bekarken gidiyordum şimdi çocuk için kadın doktor istiyorum daha rahat olmak açısından var mı onerinizZeynep hanıma arkadaşım gitti 33. haftayken bebeğin karnında kıst olduğunu bunun büyüyebilcğeini hemen doğuma alınması gerektiğini söyledi. uzmanlarda ercan beye gitti ercan bey direk perinotolojiye yönlendirdi sonra alınması gibi bi durum söz konusu olmadı. sonra farklı bi doktorda 39. haftasında doğum yaptı gayet sağlıklıydı. bebek 6 aylık olunca küçük bi operasyonla ameliyat oldu. zeynep hanımı dinleseydi 33, haftada doğuma gircekti, bebeğin akciğerleri bile gelişmemiş olcaktı bu yüzden zeynep hanıma çok ön yargılıyım gitmeyi hiç düşünmedim. Bide arkadaşım daha 20 yaşında onunda ilk bebeği kabaca söylemek gerekirse lank diye alcaz bebeğini demiş. şoka girmişti kaç gün ağladı
750 liraydı 75 lira da muayene ücreti anestesisiz çekildi ama zerre acı olmadıHsg ne kadara cekildiniz acaba birde randevu fiyatı neydi hsg anestezilimi cekildiniz çok acıyor diyorlar
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Aktifte aybala hanıma gidin mutlaka bi deneyin belki sizde cok memnun kalırsınız :)Yaa oylemi çok geçmiş olsun şimdi bende tereddüt ettim gerçekten tam anlamıyla iyi bir doktor bulmak zor ya ben Ercan beye bekarken gidiyordum şimdi çocuk için kadın doktor istiyorum daha rahat olmak açısından var mı oneriniz
BEncede aybala hanıma gidebilirsinizYaa oylemi çok geçmiş olsun şimdi bende tereddüt ettim gerçekten tam anlamıyla iyi bir doktor bulmak zor ya ben Ercan beye bekarken gidiyordum şimdi çocuk için kadın doktor istiyorum daha rahat olmak açısından var mı oneriniz
Aybala hanm kalp atsı icin vajinal ultrasin mu yapiyor yoksa karndan mi canmBEncede aybala hanıma gidebilirsiniz
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
O anki duruma bağlı bence net göremiyorsa vajinal bakabilir. bana hiç vajinal bakmadı bebek direk göründü.Aybala hanm kalp atsı icin vajinal ultrasin mu yapiyor yoksa karndan mi canm
- 30 Mayıs 2019
- 1
- 4
- 1
- 34
Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim.uzmanlar hastanesinde simir aldırmanın fiyatı 125 tl.aktif hastanesinde 65 tl olduğunu duyunca ve burdaki yorumları okuyarak bugün aybala hanıma gittim.uzun zamandır simir aldırmak istiyordum.Fakata cesaret edemiyordum.fakat aybala hanım o kadar kibar o kadar narin ve o kadr güler yüzlüydü ki bana simir aldırmanın yararlarını anlatarak korkularımı yenmemde yardımcı oldu.eli çok pratik ve hafif olduğundan hiç anlamadım.beni büyük bir yükten kurtardı.kendisine çok teşekkür ediyorm.
Uzmanlar gereksiz pahali ve kalabalk canm en iyisini yapmışsın kesnlikle iyi bi doktor aybala hanm gereksiz hic bisey istemiyorKızlar öncelikle çok teşekkür ederim.uzmanlar hastanesinde simir aldırmanın fiyatı 125 tl.aktif hastanesinde 65 tl olduğunu duyunca ve burdaki yorumları okuyarak bugün aybala hanıma gittim.uzun zamandır simir aldırmak istiyordum.Fakata cesaret edemiyordum.fakat aybala hanım o kadar kibar o kadar narin ve o kadr güler yüzlüydü ki bana simir aldırmanın yararlarını anlatarak korkularımı yenmemde yardımcı oldu.eli çok pratik ve hafif olduğundan hiç anlamadım.beni büyük bir yükten kurtardı.kendisine çok teşekkür ediyorm.
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Yalova lı kızlaaaar merhaba
Şu son 4 5 yıldır her bebeğin doktoru filiz hanım.
Herkes çok memnun benim durum başka olmasa bende ona giderdim.
Onun dışında ismini iyi duyduklarım bilgin bey ve ahmer zara.
Merhaba sen hangi doktora gidiyosn peki canm
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Ben devlete gidiyorum özel durumdan dolayı doktorum da Gülcan hanımMerhaba sen hangi doktora gidiyosn peki canm
Ama dediğim gibi durumum olmasaydı filiz hanıma giderdim
Memnun musnuz gulcan hanmdan ben memnun kalmadm ikiser ucer aliyolar hastalari dogru duzgun derdini anlatamiyormBen devlete gidiyorum özel durumdan dolayı doktorum da Gülcan hanım
Ama dediğim gibi durumum olmasaydı filiz hanıma giderdim
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Kuzenim ebe devlette bu yüzden çok memnunum..Memnun musnuz gulcan hanmdan ben memnun kalmadm ikiser ucer aliyolar hastalari dogru duzgun derdini anlatamiyorm
Normalde nasıl bilmiyorum
Ondan farklidir senin canmKuzenim ebe devlette bu yüzden çok memnunum..
Normalde nasıl bilmiyorum
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Yani normal sıra alıp gitmedim hiç..Ondan farklidir senin canm
Doğuma da kuzen girecek inşallah Normal olursa sezeryan olursa da doktorum girecek. çalışmasını stilini ebem bildiği için önerdi o yüzden güveniyorum yani.
Ama eğer durum böyle olmasaydı filizi seçerdim. Olumsuz şeyler duyuluyor hakkında ama olumlu çok bilgi de duydum kendisiyle ilgili.
Siz kime gidiyorsunuz