• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım:) ters giden bişeyler görürse aybala hanım söyler zaten perinatolog görsün diye ama yinede sen bilirsin ben 2 taramayı yaptırmıştım 3lü yaptırmadım gerek görmedim.. 4 cm acılmam vardı fakat doğumum ilerlemedi sezaryene döndü.. 1750₺ hariç bi ödeme yapmadık albüm verdiler bide cok hoşuma gitti.. eğer normal doğum yapmaya müsaitsen ama sen kendi isteğinle sezaryen doğum istiyorsan onu devlet karşılamıyor ve 3000-4000₺ civarında bi ödemesi oluyormuş.
Anladm canm yani hersey normal oldugu halde keyfiyeten sezeryan olursam 3.000 4000 oluyor oyle mi yanls anlamadm sanirim.
Nasip olursa insallah normal dogum cok istiyorum bakalm. Album ne verdiler canm

Anladm canm yani hersey normal oldugu halde keyfiyeten sezeryan olursam 3.000 4000 oluyor oyle mi yanls anlamadm sanirim.
Nasip olursa insallah normal dogum cok istiyorum bakalm. Album ne verdiler canm

Evet evet öyle.. keyfi sezaryanı sgk karşılamıyor tamamen özele giriyo.. bebeğin çekilmiş ilk fotoğraflarını doktorla benım cekilmiş fotoğraflarımı koymuşlar ☺️

Merhabalar kızlar.
Atakent hastanesi Dr Ömer Demirtaş a gidip memnun kalan var mı?

kızlar selam,
siteye yeni üye oldum ama bu başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim,
3 yıllık evliyim,hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum
birsürü doktora gittim,hatta en son bu bahsedilen aybala hanıma da gittim senin hiçbir sorunun yok siz denemeye devam edin dedi,gönderdi beni,artık iyice ümitlerim azalmıştı,
bir hemşire tanıdığımın önerisiyle Dr. Derya Solmaz hanıma gittim,benimle o kadar güzel konuştu o kadar rahatlattı ki,hiçbir sorunun olmasa bile tedaviyi hakkediyorsun dedi bütün tahlillerim de hazırdı zaten,paragözlülük yapıp tahlilleri baştan yaptırmadı,tedavimin 2.ayında gebe kaldım inanamıyorum hala:)) şimdi 9 haftalık hamileyim
doktoruma bayılıyorum,onun elleri bana uğurlu geldi,sizlere de uğurlu gelsin inşallah.
kendisi şu an özel uzmanlar hastanesinde çalışıyor.hemşire arkadaşım da o hastanede ameliyathanede çalışıyor,Derya hanımın çok iyi bir cerrah olduğunu Yalova'nın 1 numarası olacağını söylüyor;))

kızlar selam,
siteye yeni üye oldum ama bu başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim,
3 yıllık evliyim,hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum
birsürü doktora gittim,hatta en son bu bahsedilen aybala hanıma da gittim senin hiçbir sorunun yok siz denemeye devam edin dedi,gönderdi beni,artık iyice ümitlerim azalmıştı,
bir hemşire tanıdığımın önerisiyle Dr. Derya Solmaz hanıma gittim,benimle o kadar güzel konuştu o kadar rahatlattı ki,hiçbir sorunun olmasa bile tedaviyi hakkediyorsun dedi bütün tahlillerim de hazırdı zaten,paragözlülük yapıp tahlilleri baştan yaptırmadı,tedavimin 2.ayında gebe kaldım inanamıyorum hala:)) şimdi 9 haftalık hamileyim
doktoruma bayılıyorum,onun elleri bana uğurlu geldi,sizlere de uğurlu gelsin inşallah.
kendisi şu an özel uzmanlar hastanesinde çalışıyor.hemşire arkadaşım da o hastanede ameliyathanede çalışıyor,Derya hanımın çok iyi bir cerrah olduğunu Yalova'nın 1 numarası olacağını söylüyor:KK66:)

Pis yalanci

bence çok belli sahte hesap olduğu :) admin zaten kişiyi pasife almış.. aktifte aybala hanımın kapısında 10 kişi beklerken onun kapısı hep boştu ve hastalarla yanyana beklediğimiz icin derya hanımdan kaydını sildirip aybala hanıma gidiyim o daha yoğun diyenede şahit oldum.. ilkte okuduğumda şaşırdım acıkcası aybala hanımı Bi kenara bırakın 3 yıllık evli olup cocuğu olmayanı hiç bir doktor kendi haline bırakmaz 1 yıllık düzenli ilişki sonucunda hamile kalamayan herkesin tedavi görmesi şarttır heryerde bu şekilde yazar bunun icin ekstra bilgi sahibi olmamıza okul okumamıza gerek bile yok .. :) ya doktor hanım kendisini yada bi baskası aybala hanımı karalayıp derya hanımı övmek istedi☺️

Ben henüz gebe değilim ama Atakente Zeynep başaran var ona gidiyorum gebelik icin on kontrollere çok ilgili bir doktor ve Atakent çok güzel temiz ve yeni olması benim için önemli 😊 bilgin beyde varmia Atakentte ama onun muayenesi çok pahalı 200₺, uzmanlar pek önermiyorum ben hijyen açısından çok iyi bulmuyorum orayı çok kasvetli, ayrıca Filiz hanım hakkinda da çok kötu yorumlar var, bizzat yakınlarımdan tecrübe ettiğim ben bir kere kuzenimin muayenesine gittim ve hiç elektrik elektrik alamadım devlet hastanesi gibi odası iki üç hastayı aynı anda alıyor kapısı kuyruk
Zeynep hanim benim 5 kilo olan cocuguma 2.5 kilo dedi normal dogurtcam dedi oldurcekti heralde filiz hamiminda eli iyi gelmedi bana

Merhaba bayanlar bende 38. Haftamdayım Aybala hanıma gidiyorum.normal doğum yapan var mı nasıl geçti çok merak ediyorum
Arkadaşım normal doğum yaptı cok memnun kaldı tabi önemli olan sonuc sağlıklı anne sağlıklı bebek.. normal sezaryan diye şartlandırmayın kendınızı hayırlısı deyip önce allaha sonra doktorunuza emanet..

Arkadaşım normal doğum yaptı cok memnun kaldı tabi önemli olan sonuc sağlıklı anne sağlıklı bebek.. normal sezaryan diye şartlandırmayın kendınızı hayırlısı deyip önce allaha sonra doktorunuza emanet..
İlk bebeğim normal doğdu bu da öyle görünüyor.39+3 deyim henüz şancı falan yok.cevabınız içinde teşekkür ederim❤

Merhaba , belki bu başlığı görüp merak edenler olabilir diye dusunerek yazmak istedim. bende buğday hanımla bir doğum gerçekleştirdim. Ilgisinden ve yonlendirmelerindem memnun kaldim . Kendis yardimci oldu tavsiye edebilirim

Back