• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😁 Yani normal sıra alıp gitmedim hiç..
Doğuma da kuzen girecek inşallah Normal olursa sezeryan olursa da doktorum girecek. çalışmasını stilini ebem bildiği için önerdi o yüzden güveniyorum yani.
Ama eğer durum böyle olmasaydı filizi seçerdim. Olumsuz şeyler duyuluyor hakkında ama olumlu çok bilgi de duydum kendisiyle ilgili.

Siz kime gidiyorsunuz
Herkesin tecrubeleri farkli her doktor icin iyi ve kotu yorumlar var nasip kısmet artk
Ben aktifte Aybala hanma gidiyorm simdilik memnunum baklm

Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim.uzmanlar hastanesinde simir aldırmanın fiyatı 125 tl.aktif hastanesinde 65 tl olduğunu duyunca ve burdaki yorumları okuyarak bugün aybala hanıma gittim.uzun zamandır simir aldırmak istiyordum.Fakata cesaret edemiyordum.fakat aybala hanım o kadar kibar o kadar narin ve o kadr güler yüzlüydü ki bana simir aldırmanın yararlarını anlatarak korkularımı yenmemde yardımcı oldu.eli çok pratik ve hafif olduğundan hiç anlamadım.beni büyük bir yükten kurtardı.kendisine çok teşekkür ediyorm.
Cok sevindim memnun kalmana aktif gerçekten uygun.. ilk gebelik tahlilleri 600₺ tutuyor normalde aybala hanım hastalarımdan yaptırmak isteyenlerden 300₺ alınsın demiş tabi oda fazla geliyorsa devlette yaptırıp gelin diyor :) aktifte bi tane daha doktor var kadın doğumcu onun pek tavrını beğenmedim zaten kapısı hep boş. Aybala bitanedir ☺️ Yalovaya iyi ki gelmiş☺️

Buradaki yorumlara bakarak bende bütün Aybala hanıma gittim çok ilgili gerçekten her ayrıntıyı gösteriyo ama neden se aklım filiz hocada kaldı :(

Bugun kalp atisi icin cagrmsti yine her zamanki gibi cok ilgiliydi aybala hanm ben yine cok memnum kaldm cok sukur kalp atislarimizi da duyduk 🙏🙏

kızlar merhaba..ne güzel yalovalılar toplanıyoruz. güzel bi bilgilendirme olmuş. bende doktorlar takviminde aybala hanım için yapılan yorumları okudum ona öyle gittim. bebeğim ters olduğu icin sezaryan kararı aldık. ben cekinerek sormuştum doğuma eşim gelebilirmi fotoğafcım gelebilirmi diye tabiki gelebilirler dedi. epidural anestezi ile doğum yaptım. hangi şarkıyı istersin hemen sana istediğin şarkıyı açalım dedi öyle güzel pozitif doğum yaptım ki eşim elimi bi an bile bırakmadı. cıkar cıkmaz hemen bize bebeğimizi gösterdi. hayatımda asla unutamıcağım bir ana imza attı kendisine cok teşekkür ediyorum. hiç sorgulamadan mutlaka aybala hanıma gidin derim. gün boyu yanıma geldi kontrol amaçlı. hemşirelerden bilgi almasına rağmen gece bile geldi benı ziyarete. kendisini ben ayakta karşıladım :) normal şartlarda 2 gun hastanede yatmamı söyledi aybala hanım fakat ben o kadar cabuk toparlandım ki ertesi gün kendi rızam ile cıkmak istedim hastaneden. doktorumda gerekli tüm kontrolleri yapıp benı taburcu etti :) ayağı kalktığım andan itibaren bebeğimin altını kendim aldım cok rahat bi doğum geçirdim.

kızlar merhaba..ne güzel yalovalılar toplanıyoruz. güzel bi bilgilendirme olmuş. bende doktorlar takviminde aybala hanım için yapılan yorumları okudum ona öyle gittim. bebeğim ters olduğu icin sezaryan kararı aldık. ben cekinerek sormuştum doğuma eşim gelebilirmi fotoğafcım gelebilirmi diye tabiki gelebilirler dedi. epidural anestezi ile doğum yaptım. hangi şarkıyı istersin hemen sana istediğin şarkıyı açalım dedi öyle güzel pozitif doğum yaptım ki eşim elimi bi an bile bırakmadı. cıkar cıkmaz hemen bize bebeğimizi gösterdi. hayatımda asla unutamıcağım bir ana imza attı kendisine cok teşekkür ediyorum. hiç sorgulamadan mutlaka aybala hanıma gidin derim. gün boyu yanıma geldi kontrol amaçlı. hemşirelerden bilgi almasına rağmen gece bile geldi benı ziyarete. kendisini ben ayakta karşıladım :) normal şartlarda 2 gun hastanede yatmamı söyledi aybala hanım fakat ben o kadar cabuk toparlandım ki ertesi gün kendi rızam ile cıkmak istedim hastaneden. doktorumda gerekli tüm kontrolleri yapıp benı taburcu etti :) ayağı kalktığım andan itibaren bebeğimin altını kendim aldım cok rahat bi doğum geçirdim.
Maşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi ☺️

Bugün kararsız kalıp filiz hocadan randevu aldım gittik on dakika önceden gelen giriyor içeri ben bekliyorum en son kimse kalmadı eşim çıkıp tekrar geldi hala ben bekliyorum bi saat oldu ben girmek istemedim randevu iptali istedim kayıt yapan arkadaş çok ilgiliydi neden almadılar falan dedi 40 dk olmuş dedi aradı acil hasta vardı dediler hepsi mi acil di iptal edip Aybala hanıma gittik randevudan yarım saat önce gitmiş olmamıza rağmen Aybala hoca sezeryana girmiş hemşiresi üç kez geldi yanımıza birazdan çıkacak die ki biz önceki olanları da anlatmadık sadece bekliyorduk. Uzmanlarda madem acil hasta var üç tane hemşire var bi tanesi çıkıp diyemez mi bekletiyoruz acil hasta çar die

Bugün kararsız kalıp filiz hocadan randevu aldım gittik on dakika önceden gelen giriyor içeri ben bekliyorum en son kimse kalmadı eşim çıkıp tekrar geldi hala ben bekliyorum bi saat oldu ben girmek istemedim randevu iptali istedim kayıt yapan arkadaş çok ilgiliydi neden almadılar falan dedi 40 dk olmuş dedi aradı acil hasta vardı dediler hepsi mi acil di iptal edip Aybala hanıma gittik randevudan yarım saat önce gitmiş olmamıza rağmen Aybala hoca sezeryana girmiş hemşiresi üç kez geldi yanımıza birazdan çıkacak die ki biz önceki olanları da anlatmadık sadece bekliyorduk. Uzmanlarda madem acil hasta var üç tane hemşire var bi tanesi çıkıp diyemez mi bekletiyoruz acil hasta çar die
Cok Geçmiş olsun. Aktif bu konuda uzmanlardan daha iyi hem personel olarak hem doktor olarak.. aybala hanıma da randevusuz gittiğimde kapıda beklediğim oluyor ama sekreteri önünüzde 2 hasta var 3 hasta var diye bilgilendirme yapıyor mutlaka.. yada acil bi durumum varsa mutlaka diğer hastalara bilgi verip beni içeri aldığıda oldu.. memnun kaldınız mı aybala hanımdan ? daha hiç hakkında olumsuz bi yorum duymadım. Instagramdan da takip ediyorum hastalarınla ilgili paylaşımları cok güzel..

Kızlar bende yalovadayım Atakent Zeynep hanıma gidiyordum.. bu benim 2. Doğumum 3 hafta sonraya gün vermişti Doğum için.. randevu için aradık doktor ayrıldı dediler tabi ben şok.. çok çok üzüldüm.. ilk oğlum erken doğmuştu o yüzden 3. Doktorumdu Zeynep hanım tam memnun kalmışken ayrılmış :(
Şimdi ben ne yapayım :( zaten uzmanlardan ilgisizlik yüzünden Zeynep hanıma geçmiştim bi daha dönemem o hastaneye.. devlet hastanesinde ise ultrason aleti yokmuş :(
Sizin yorumlarınızdan sonra Aybala hanıma gitmeye karar verdim insallah iyi olur ya kalmış 3 haftam olacak iş miydi bu şimdi :(

Maşallah ne güzel ya :) darısı başıma İnşallah yorumunuz olumlu etkiledi beni de yarın için randevu aldım doğumuma 3 hafta kaldı mecbur sezaryan olacağım İnşallah memnun kalırız ilk doğumum erken olmuştu zor zamanlardı.. bende güzel bi Doğum anım olsun istiyorım :(

Kızlar bende yalovadayım Atakent Zeynep hanıma gidiyordum.. bu benim 2. Doğumum 3 hafta sonraya gün vermişti Doğum için.. randevu için aradık doktor ayrıldı dediler tabi ben şok.. çok çok üzüldüm.. ilk oğlum erken doğmuştu o yüzden 3. Doktorumdu Zeynep hanım tam memnun kalmışken ayrılmış :KK43:
Şimdi ben ne yapayım :KK43: zaten uzmanlardan ilgisizlik yüzünden Zeynep hanıma geçmiştim bi daha dönemem o hastaneye.. devlet hastanesinde ise ultrason aleti yokmuş :KK43:
Sizin yorumlarınızdan sonra Aybala hanıma gitmeye karar verdim insallah iyi olur ya kalmış 3 haftam olacak iş miydi bu şimdi :KK43:
Canım sakın üzülme şer gözükende hayır vardır mutlaka.. sıkma canını.. aybala hanımdan memnun kalacağına eminim. İnşallah bebişinde sende sağsalim vakti zamanı geldiğinde güzel bi doğum yapıcaksın..

Canım sakın üzülme şer gözükende hayır vardır mutlaka.. sıkma canını.. aybala hanımdan memnun kalacağına eminim. İnşallah bebişinde sende sağsalim vakti zamanı geldiğinde güzel bi doğum yapıcaksın..

İnşallah ya çok teşekkür ederim bende hayır tarafından düşünmeye çalışıyorum artık.. kontrole vakitlice gideceğim zaten kalmış 3 hafta ani bi durum olursa ortada kalmaktan korktum.. sizlerle paylaşırım muayenenin nasıl geçtiğini..

Back