Ozellerdeki cihazlar devlete gore daha kaliteli oldugu icin fark ediyormus bir cok kisi ozelde daha erken ogrenebilmis duydugum kadariylaÖzelle alakası yok ki bebekle alakası var.
Bebek göstermezse öğrenemezsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalova Kadın Doğum Doktor Önerisi Ve Yorumları
- Konu Sahibi Trn77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
75 tl canm :)
Ozellerdeki cihazlar devlete gore daha kaliteli oldugu icin fark ediyormus bir cok kisi ozelde daha erken ogrenebilmis duydugum kadariyla
Sağol canım filizle aynı o zaman
Yok yok cihazlara bakmıyor o
Kardeşimde filize gidiyordu 16da öğrendi hatta daha geç belki de kızdı pozisyonu hep yanlıştı bebeğin
Benim de devlette 11de öğrendi doktor ama 14.hafta da kesinleşene kadar demedi 14de öğrendim kız olduğunu
Sen öğrendin mi kaçıncı haftadasın
Yok canm henuz ogrenmedim 9+2 deym daha erken ama sabrszlaniyorum 12. Haftada sehir disina cikicam 15. Haftada geri gelcem ondan bekleyemiyorum 12 de ogrenemezsem mecbur 15 i bekliycemSağol canım filizle aynı o zaman
Yok yok cihazlara bakmıyor o
Kardeşimde filize gidiyordu 16da öğrendi hatta daha geç belki de kızdı pozisyonu hep yanlıştı bebeğin
Benim de devlette 11de öğrendi doktor ama 14.hafta da kesinleşene kadar demedi 14de öğrendim kız olduğunu
Sen öğrendin mi kaçıncı haftadasın
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Bende öyle heyecanla bekliyordum bebek oturuyordu 2 sefer gittiğimde öğrendiğim hafta da sakin olucam dedim gösterdi sonundaYok canm henuz ogrenmedim 9+2 deym daha erken ama sabrszlaniyorum 12. Haftada sehir disina cikicam 15. Haftada geri gelcem ondan bekleyemiyorum 12 de ogrenemezsem mecbur 15 i bekliycem
İnşallah sağlıklı olsunlar doğdunlar
- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
Kızlar kontrole gitmeden kahvaltınızı yapın ya da yemeğinizi yiyin yani tok gidin bir de hastaneye gidince çikolata meyve suyu için bebekler o zaman kıpırtılı hareketli oluyorlar :) benim Doğum haftam yaklaştı mesela aç gidersem nst de bebek uyuyor görünüyor :) yemek tatlı türü şeyler yedirip bi daha çektiriyorlar o zaman daha güzel çıkıyor nst sonucu :)
merhaba biraz geç gördüm mesajınızı. aybala hanıma gittiğinize hiç pişman olmıcaksınız. memnun kaldığınıza cok sevindim . inşallah bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız.Maşallah ne güzel ya :) darısı başıma İnşallah yorumunuz olumlu etkiledi beni de yarın için randevu aldım doğumuma 3 hafta kaldı mecbur sezaryan olacağım İnşallah memnun kalırız ilk doğumum erken olmuştu zor zamanlardı.. bende güzel bi Doğum anım olsun istiyorım
- 28 Haziran 2019
- 2
- 3
- 1
- 34
kızlar size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. 2 yıldır cocuğum olmuyordu son 6 aydır folikül takibi için sürekli gittiğim bi doktor vardı.en sonunda gittiğim doktor kistlerimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. ameliyat fikri hiç kafama yatmadı ve ben yeni bir doktor arayışına girdim. sizin değerli yorumlarınızdan yola cıkarak ve doktorlar takvimi yorumlarından da gidiceğim doktorun kesinlikle aybala fatma gürsoy olduğuna karar verdim. hemen randevu alıp gittim. kendisi kesinlikle sizin anlattığınız kadar ilgili güler yüzlü hiç bişeyi aceleye getirmiyor. bana soru sormaya fırsat vermeden herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı sanki beynimin içini okudu tüm merak ettilerimi cevapladı. kafamda sıfır soru işareti. bazı doktorlara soru soruyoruz onlara bile yanıt vermiyorlar. tüm tahlil tetkiklerimi inceledi. kistlerim hakkında da içi boş basit küçük kistler olduğundan ameliyata gerek olmadığını söyledi. gerçi bana ameliyat deseydi inanın yaptırırdım. öyle bi güven aşıladı kendisi. ve ben aybala hanımda sadece 2 ay tedavi gördüm. sorunum sadece geç yumurtlamakmış :) çok şükür hamileyim. allah ondan razı olsun.. belki bende birine faydalı olurum diye başımdan geçenleri anlatmak istedim yalova gerçekten çok değerli bi doktor kazanmış. herkesin gönül rahatlığınla gitmesini tavsiye ederim.
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
kızlar size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. 2 yıldır cocuğum olmuyordu son 6 aydır folikül takibi için sürekli gittiğim bi doktor vardı.en sonunda gittiğim doktor kistlerimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. ameliyat fikri hiç kafama yatmadı ve ben yeni bir doktor arayışına girdim. sizin değerli yorumlarınızdan yola cıkarak ve doktorlar takvimi yorumlarından da gidiceğim doktorun kesinlikle aybala fatma gürsoy olduğuna karar verdim. hemen randevu alıp gittim. kendisi kesinlikle sizin anlattığınız kadar ilgili güler yüzlü hiç bişeyi aceleye getirmiyor. bana soru sormaya fırsat vermeden herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı sanki beynimin içini okudu tüm merak ettilerimi cevapladı. kafamda sıfır soru işareti. bazı doktorlara soru soruyoruz onlara bile yanıt vermiyorlar. tüm tahlil tetkiklerimi inceledi. kistlerim hakkında da içi boş basit küçük kistler olduğundan ameliyata gerek olmadığını söyledi. gerçi bana ameliyat deseydi inanın yaptırırdım. öyle bi güven aşıladı kendisi. ve ben aybala hanımda sadece 2 ay tedavi gördüm. sorunum sadece geç yumurtlamakmış :) çok şükür hamileyim. allah ondan razı olsun.. belki bende birine faydalı olurum diye başımdan geçenleri anlatmak istedim yalova gerçekten çok değerli bi doktor kazanmış. herkesin gönül rahatlığınla gitmesini tavsiye ederim.
Gözün aydın canım
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Gözün aydın inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder Birbirimize faydamız olduysa ne mutlu bize.kızlar size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. 2 yıldır cocuğum olmuyordu son 6 aydır folikül takibi için sürekli gittiğim bi doktor vardı.en sonunda gittiğim doktor kistlerimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. ameliyat fikri hiç kafama yatmadı ve ben yeni bir doktor arayışına girdim. sizin değerli yorumlarınızdan yola cıkarak ve doktorlar takvimi yorumlarından da gidiceğim doktorun kesinlikle aybala fatma gürsoy olduğuna karar verdim. hemen randevu alıp gittim. kendisi kesinlikle sizin anlattığınız kadar ilgili güler yüzlü hiç bişeyi aceleye getirmiyor. bana soru sormaya fırsat vermeden herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı sanki beynimin içini okudu tüm merak ettilerimi cevapladı. kafamda sıfır soru işareti. bazı doktorlara soru soruyoruz onlara bile yanıt vermiyorlar. tüm tahlil tetkiklerimi inceledi. kistlerim hakkında da içi boş basit küçük kistler olduğundan ameliyata gerek olmadığını söyledi. gerçi bana ameliyat deseydi inanın yaptırırdım. öyle bi güven aşıladı kendisi. ve ben aybala hanımda sadece 2 ay tedavi gördüm. sorunum sadece geç yumurtlamakmış :) çok şükür hamileyim. allah ondan razı olsun.. belki bende birine faydalı olurum diye başımdan geçenleri anlatmak istedim yalova gerçekten çok değerli bi doktor kazanmış. herkesin gönül rahatlığınla gitmesini tavsiye ederim.
- 28 Haziran 2019
- 2
- 3
- 1
- 34
Umarım orda da iyi bi doktor bulursunuzBen Aybala hanımdan ayrılmak zorunda kaldım taşınıyoruz ayrıntılı ultrasonu da Bursa’da sonomar die bi merkezde 250 liraya yaptırdım Aybala hocadan farklı çok bişey söylemedi
Peki aybala hanmdan fiyat almis miydiniz bilgnz var mi acaba
Doğum fiyatı mı 1600 civarı demişti ama tam konuşmamıştık benim sezeryandıUmarım orda da iyi bi doktor bulursunuz
Peki aybala hanmdan fiyat almis miydiniz bilgnz var mi acaba
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Gunaydin kizlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız Aybala hanıma gidiyorum ayrıntılı ultrason ücreti hakkında bilgisi olan var mı
Tüm kadın dogumcular 20 - 22 haftalarda öneriyo gebelik taramalarındanmıs ama aybala hanım cok detaylı bakıyo,ayrıntılı usgde de farklı bisey sölemiyolar ,ben yaptırmadım ekstra uzmanlarda 600 tl,üniverste hastanelerinde ücretsiz onda da cok sıra oluyor.aybala hanımda ekstra ücret yok muayene ücreti veriyorsunuz sadece. Bu arada cok şükür sağsalim bebeğimi kucağıma aldım.. insallah sizde vakti gelince kavuşursunuz.. sezaryan doğum yaptım herşey öyle kolay öyle güzel geçtiki.. hastanedeki ebeler hemşireler cok iyiler.. aybala hanım yine cok ilgili.. sadece 1 kere ağrı kesici istedim cok cabuk toparlandım görenler normal doğurdun heralde diyolar bu kesinlikle aybala hanımın ellerinin hafifliğine bağlı.. benle birlikte baska doğum yapan bayanda vardı oda aynı şekilde 6. Saat ayağa kalktım bi daha yatmadım kalktım oturdum emzirdim eve gelince bile hep kendi işimi kendim yaptım..
Ben ikili tarama fln yaptrmadm o yuzden ayrintili yaptrmayi dusunuyorum canm saol bilvilerin icin cok yardmci oldun.. gozun aydn olsun insallah Rabbim hepimize boyle guzel kolay dogumlar nasip ettin yalniz bir sey sormak istiyorum kendin mi sezeryan istedin peki ben normal dogum cok istiyorum nasip olursa tabii. 1.750 tl demislerdi dogum yine ayni mi dogumdan sonra size ekstra ucretler cikardilar mi malum ozel hastane olunca herkes biseyler soyluyorTüm kadın dogumcular 20 - 22 haftalarda öneriyo gebelik taramalarındanmıs ama aybala hanım cok detaylı bakıyo,ayrıntılı usgde de farklı bisey sölemiyolar ,ben yaptırmadım ekstra uzmanlarda 600 tl,üniverste hastanelerinde ücretsiz onda da cok sıra oluyor.aybala hanımda ekstra ücret yok muayene ücreti veriyorsunuz sadece. Bu arada cok şükür sağsalim bebeğimi kucağıma aldım.. insallah sizde vakti gelince kavuşursunuz.. sezaryan doğum yaptım herşey öyle kolay öyle güzel geçtiki.. hastanedeki ebeler hemşireler cok iyiler.. aybala hanım yine cok ilgili.. sadece 1 kere ağrı kesici istedim cok cabuk toparlandım görenler normal doğurdun heralde diyolar bu kesinlikle aybala hanımın ellerinin hafifliğine bağlı.. benle birlikte baska doğum yapan bayanda vardı oda aynı şekilde 6. Saat ayağa kalktım bi daha yatmadım kalktım oturdum emzirdim eve gelince bile hep kendi işimi kendim yaptım..
Memnun kalacagınıza emınım :) 31. haftadasınız bu zamana kadar hangı doktora gıtmıştınız acabaBende cuma gününe Aybala hanıma randevu aldım..bakalım nasılmış
- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Gülcan hanıma gittim ben. Sadece 3d görüntü almak için gidicem zaten.Memnun kalacagınıza emınım :) 31. haftadasınız bu zamana kadar hangı doktora gıtmıştınız acaba
Yoksa devlette yapıcam doğumu kuzenim ebe devlette özelde gibiyim onun sayesinde
- 6 Mayıs 2016
- 42
- 30
- 38
Ben ikili tarama fln yaptrmadm o yuzden ayrintili yaptrmayi dusunuyorum canm saol bilvilerin icin cok yardmci oldun.. gozun aydn olsun insallah Rabbim hepimize boyle guzel kolay dogumlar nasip ettin yalniz bir sey sormak istiyorum kendin mi sezeryan istedin peki ben normal dogum cok istiyorum nasip olursa tabii. 1.750 tl demislerdi dogum yine ayni mi dogumdan sonra size ekstra ucretler cikardilar mi malum ozel hastane olunca herkes biseyler soyluyor
Teşekkür ederim canım:) ters giden bişeyler görürse aybala hanım söyler zaten perinatolog görsün diye ama yinede sen bilirsin ben 2 taramayı yaptırmıştım 3lü yaptırmadım gerek görmedim.. 4 cm acılmam vardı fakat doğumum ilerlemedi sezaryene döndü.. 1750₺ hariç bi ödeme yapmadık albüm verdiler bide cok hoşuma gitti.. eğer normal doğum yapmaya müsaitsen ama sen kendi isteğinle sezaryen doğum istiyorsan onu devlet karşılamıyor ve 3000-4000₺ civarında bi ödemesi oluyormuş.