Yalova///77

yalovada 7 sene oturduk çiftlikköyde...depremden sonraya bursaya tasındık :)

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

selam :teytey:

bende yalovalıyım , yalova dogumluyum ama gebzede oturuyorum..a.s.

Arkaşlar nezaman nerede buluşuyonuz bende katılmak isterim. Hadi nerde buluşuyoruz.

siboşum şuan için buluşma planlamadık.ama toparlanabilirsek her an olabilir.bazı arkadaşlar devamlı girmiyor sanırım..buradan yada özel mesaj aracılıyla haberleşiriz..bu arada hoşgeldiniz.....sormak isterdiğin birşey olursa yardımcı olurum...

sagol canım hoşbulduk.tabiki neden olmasın burdan yada özel mesajlasa biliriz

yelizcim Yalova tanıtım filmi cok güzeldi ayrıca resimlerde bir harika eline saglık cok güzel

yaaaaaaaaaaaaa yalovalılar nerdesiniz?sesiniz solugunuz niye cıkmıyo neoldu sizlere böyle

merhaba yalovalılar benim annem yalovalı babam da yalovada oturuyor bende istanbuldayım ama kendimi yalovalı sayıyorum tüm çocukluğum gençlik yıllarım yalovada geçti sher ay yalova ya geliyorum babama. tüm akrabalar yalovada zaten. yalova buluşması ayarlamadınızmı hiç nedersiniz kızlar buluşalımmı ben 10 - 15 gün sonra yalovaya geliyorum buluşmak isteyen olursa ben varım haydi yalovalı arkadaşlar. YALOVAYI ÇOOOOOOK SEVİYORUM. YALOVALILAR SİZLERİDE. HAYDİ CEVAP VERİN. KİMBİLİR ARANIZDAN BİRİ BELKİDE AKRABALARDANDIR.

selam kızlar ben düzceliyim düzcede oturuyorum ama çınarcıkta yazlığımız var her yaz ordayım.bu sene de haziranın sonuna doğru gidicem inş bi aksilik olmazsa. hepinize sevgiler a.s.

merhaba bende eşimin işi dolayısıyla 2 sene oturdum yalova çiflikköyde 2 ay oldu karamursele taşınalı... yalovanın yeri bende çok ayrı..

siboşcuğum bende bu pazartesi yani 19 mayısta yalovaya geliyorum. ama ayın 25 inden sonra döneceğiz babamla . yalovaya gelince siteye girerim haberleşiriz. hayırlı yolculuklar. 6 sene didimde yaşadığım için o yollarda çok gittim geldim. birden o yolları özlediğimi hissettim. benim içinde geç o yollardan. yolculuk çok güzel yaa.

tavsiye edebileceğiniz konaklama yerleri varmıkızlarr?

pelincik ben istanbulda yaşıyorum. yalovaya babama gidip geliyorum. konaklama yerleri hakkında ben sağlıklı bilgi veremiyorum şu anda. ama yarın yalovaya gidiyorum öğrenip bu sayfadan sana bilgi vermeye gayret edeceğim. iyi geceler.a.s.

tavsiye edebileceğiniz konaklama yerleri varmıkızlarr?

merkezde oteller var ama tavsiye etmem sebebini buradan söylemiyim.(zaten anlamışsındır) uygulama oteli var merkezde sayılır.birde termalde oteller var onlarda kalabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…