Yalova///77

yok yalovada var doğru. altında oyuncakçı bebek mobilyası satan birde videocu var büyük(merkez video hatırlıyorum adını)...
mutlaka bulursun yani

evet orası doğru merkezde kolay bulursun kime sorsan gösterir

hepinize teşekkürler.bu kadar tarif edildikten sonra gerisi bana kalmış,bulurum ..[/QUOTE]

canım sana özel msj attım aldın mı[/QUOTE]
mesajını aldım sağol.
bu atatürk araştırma merkezi şehir merkezine yürüyerek gidilecek kadar yakın mı?
ayrıca alışveriş merkezleri olarak tavsiye edeceğiniz yerler var mı?kıyafet,kozmetik.eczane?

yalovadan döndüm kızlar,solaryuma da gittim.biraz da alışveriş yaptım.bir haftalık tatilde kilo bile aldım.şimdi de vermek için uğraşacağım.
deprem anıtı,termal,çınarcık,karacanın bahçesini gezdim...güzel ve yorucu bir geziydi....ama yalovanız güzel..sahilde bol bol balık yedik..

moralim çok bozuldu ya kızlar.geçen hafta yalovadayken araştırma merkezinden bahçeme ekmek için ahududu fidanı alıp arkadaşımaemanet etmiştim bana getirmesi için.meğer o da çaldırmış.o kadar üzgünüm ki anlatamam.ahududu yu dikmeyi de çok istemiştim.2 fidanı 10 milyondu sanırım..parasında değilim de nasıl böyle bir şey başıma geldi diye üzüldüm şimdi.
yalovadan tekrar getirtme imkanım olur mu diye düşünüyorum.ama tanıdık hiç kimse de yok.bu konuda bana fikir verebilir misiniz?
aslında birisi bana bir tanede olsa ahududu fidanını temin edip hemen yan tarafında bulunan otobüslere teslim etse çok büyük iyilik etmiş olur....
ücretini fazlasıyla karşılardım...
yalovada bulunan arkadaşlardan rica ediyorum...

Bizim kapının önüne diktiğimiz taflanları götürmüşler.bizim insanımız adam olmaz.o kadar çok yanlışlar varki artık sinir oluyorum.her geçen gün dahada kötüye gidiyor.

bugun yine bulusanları gordum kıskandım sahsen ne yalan soyleyeyim

kac kere soyledim ama kimse yanasmadı bulusmaya

moondance ,

yeliz

feraykanal

nuray77

sarıkız (yalovada deil ama bir konusmasını gordugum için yazıyorum niye bulusmayalım ki )

ve ben

az kişi oldugumuzdan mı bulusamıyoruz ???????

bi organizasyon yapsak olmaz mı ?????

Merhaba arkadaşlar. Özür diliyorum yeni gördüm. Ben 27 yaşındayım, Bir Meslek Odasında çalışıyorum,bekarım. Sizler nasılsınız????

kızlar bende varııım, arada olsada gidiyorum tabiki memleketime, beni eklemeyi unutmuşsunuz...

aaaaa ne kalabalık olmuşuz.ne güzel.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...

Merhaba arkadaşlar bende yalovalıyım 15 gün öncesine kadar da yalovadaydım; ancak eşimin tayini nedeniyle 15 gündür istanbuldayız. Keşke bu siteye daha önce üye olsaydım ve sizi daha önceden tanıyabilseydim ancak henüz yeni üye oldum. neyse bu arada mesaj tarihlerine baktım yaklaşık 2 aydır yalova muhabbeti yapılmamış kendinize gelin arkadaşlar neler oluyor size haydi yalova muhabbetine devammm..

arkadaşlar buluşma falan demişsiniz ne iş ? bende gelirim valla yeni yeni arkadaşlıklar kurmak çokk güsellll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…