- 6 Mart 2024
- 9.385
- 8.012
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esiniz getirdikce gorursunuz kvnizi sizdeKvdemi davet ediyorum ama kendisi hasta sık sık gelmekte zorlanıyor evlerimiz uzak eşim getirince gelebiliyor. Kadın uzattıkça uzatıyor. Duymamazlımtan geliyorsun dibine girip konuşuyor bayağı değişik biri
Ya hahahhahaha o kadar muhabbet arasından bunu mu çektiniz. Orada demek istediğim insanlar kendilerine bakmadan insanlarda kusur arıyor yoksa ister dünya güzeli olsun isterse çok çirkşn banane.size ne kadının güzelliğinden Allasen? siz de az değilsiniz. o yüzden yorum yapamicam. ikiniz de eltilik yapıyorsunuz işte.
Ay lafı nasıl anlıyorsunuz tabi ki de isterim eşimle iki sene zaten güzel zaman geçirdik cinsellikten hemen sonra da olsun diye bir kural yok kim istemez sevdiği insandan çocuğu olmamasınıHenüz 24 yaşındasınız. Evlilik hayatınızı yaşamaya başlamadan çocuk düşünmeniz ne kadar doğru ?
Hıı hıı ay ne düşünceli geliiinEşimin abisini abim yeğenlerini yeğenlerim gibi gördüğüm için öyle söyledim :)
Benim fazla benimseyicilikSenin abin değil senin yeğenlerin değil. Senin hiç bişeyin değil. Bu kadar rahatsızsan görüşmek istemediğin söyle tersle
Hahahahahaha ayyyy herkesin karakteri farklı arkadaşlar sakinnnHıı hıı ay ne düşünceli geliiin
askim tamam eltin “çirkin” haliyle seni eleştiriyor diyelim. e senin yaptığın da farklı bir sey değil ki burda. bunu anlamayacak olgunlukta olmadığını düsünüyorum.Ya hahahhahaha o kadar muhabbet arasından bunu mu çektiniz. Orada demek istediğim insanlar kendilerine bakmadan insanlarda kusur arıyor yoksa ister dünya güzeli olsun isterse çok çirkşn banane.
Benimle ilgili olmasa da kadınların özeline kadar anlatıyorsa sıkıntı vardır. Sanırım siz de eltime benzediğiniz için benimsediniz. Bir insanın dış görünüşünü beğenmemek normal ama gidip onu iğnelemek yanlış. Aradaki farkı düşünün derim. Ben gidip yüzüne söyleyip onu incitmiyorum burada dediğim insan bir şey demeden de kendine bakaraskim tamam eltin “çirkin” haliyle seni eleştiriyor diyelim. e senin yaptığın da farklı bir sey değil ki burda. bunu anlamayacak olgunlukta olmadığını düsünüyorum.
bu tür tavırlar karşılıklıdır. ben öyle inanıyorum. kaldı ki sınırınızı cizerseniz kimse de sizinle böyle konusmaya cesaret edemez.
ek olarak ben de her ortamda dinler, dinler esime anlatırım hatta esimin ailesi ve benim ailem de bu durumu bilir. cünkü esime anlatmicam da kime anlatıcam. (üçüncü şahısların özel durumları hariç)
İki yıl uzun bir süre, ancak senin önceliğin doğru düzgün bir evlilik hayatı yaşamaktansa elti ile yarışacağım diye koştur koştur doğurmak olacak gibi duruyor.Eltimle kayınvalidem altlı üstlü oturuyor ne zaman kayınvalidemi görmeye gitsem oda orada oluyor. Genel olarak pek konuşmayan dinleyen sonrasında her şeyi eşiyle insanlarla paylaşan ağzında laf durmayan biri. Sessiz güler yüzlü tavırlarıyla gerçek yüzünü kanıtlamak epey zor. Allah bağışlasın 4 çocuğu var ben vajinismusum fakat haberleri yok sürekli çocuk muhabbeti açıyor Allah affetsin kimseyi dış görünüşüyle yargılamam ama gerçekten çok çirkin bir kadın ve sürekli benimle ilgili ufak tefek şeyleri şakayla karışık eleştiriyor benim buram böyle öf ya diyor üzülme takma gayet iyisin diyorum aa şeninde şuran böyle hahaha yapıyor. Eşimle dışarı çıktığımız günün eşimin bana hediye aldığı gün evleri kavga kıyamet. Sürekli bir kıyaslama. Kadın kıskanır istemeden kıskanıyordur belki diyordum ama haddini çok aştı. Dediği şeyleri takmadığım için yüksek tepkiler vermiyorum. Aramızda bir sorun çıkarsa abimle eşimin arası açılsın istemiyorum aramızda 10 yaş var ama ondan çok ben düşünüyorum bunu. Ayrıca çok fena biri kiminle kavga etse kendini gariban haklı gösteriyor. Konuşmuyorum mesafe koyuyorum dibinden ayrılmıyor. Cevap veriyorsun konuyu uzatıyor. Bu tarz insanlara karşı nasıl yaklaşmalıyım? Yabancı biri olsa çok güzel cevabını vermiştim ama aileden böyle bir şeyle karşılaşınca afallıyor insan. Neredeyse 2 sene oldu evleneli sürekli açık araması üstü kapalı terbiyesizlikleri çok canımı sıkmaya başladı. Bu tarz bir şey yaşayan var mı aranızda?
Ayrıca biri benim yanımda özelini anlatıyorsa kimseye anlatmam ağzını tutmak zor değil. Tabi herkesin karakteri farklıaskim tamam eltin “çirkin” haliyle seni eleştiriyor diyelim. e senin yaptığın da farklı bir sey değil ki burda. bunu anlamayacak olgunlukta olmadığını düsünüyorum.
bu tür tavırlar karşılıklıdır. ben öyle inanıyorum. kaldı ki sınırınızı cizerseniz kimse de sizinle böyle konusmaya cesaret edemez.
ek olarak ben de her ortamda dinler, dinler esime anlatırım hatta esimin ailesi ve benim ailem de bu durumu bilir. cünkü esime anlatmicam da kime anlatıcam. (üçüncü şahısların özel durumları hariç)
burda söylemek istediğiniz “kendi tipine bakmadan beni eleştiriyor” değil miydi? ben mi yanlış anladım? bu görünüsünü beğenmemek mi sadece?Benimle ilgili olmasa da kadınların özeline kadar anlatıyorsa sıkıntı vardır. Sanırım siz de eltime benzediğiniz için benimsediniz. Bir insanın dış görünüşünü beğenmemek normal ama gidip onu iğnelemek yanlış. Aradaki farkı düşünün derim. Ben gidip yüzüne söyleyip onu incitmiyorum burada dediğim insan bir şey demeden de kendine bakar
Evet işte eltinin karakteri de farklı. Eltin iyi sen kötü demiyoruz burada. Ama yazdıklarından anlaşılıyor ki birbirinize itici geliyorsunuz? Belki farkında olarak ya da olmadan üstten bir tavırla konuşuyorsun kadınla da o da bir savunma mekanızması geliştirdi. Kadına çirkin, cahil vs gibi yakıştırmalar yapmışsın bunlar sana hoş geliyor mu?Hahahahahaha ayyyy herkesin karakteri farklı arkadaşlar sakinnn
Ben zaten bu hastalığım olmasa da ilk iki sene çocuk istemiyordum. Allahın işi başımıza böyle bir şey geldi Allah daha büyük hastalık vermesin. Güzellikle ilgili dediğim şeyi daha geniş düşünün yanlış anlaşılmış öfİki yıl uzun bir süre, ancak senin önceliğin doğru düzgün bir evlilik hayatı yaşamaktansa elti ile yarışacağım diye koştur koştur doğurmak olacak gibi duruyor.
Eşinizle dışarı çıktığınızı veya eşinizin size dışarıdan bir şey aldığını neden cümle alem biliyor? Hoşunuza gidiyor tabi bu “yarış” , duyurmaya çalışıyorsunuz özellikle. Biz bir yerlere gidiyoruz, bize de bir şeyler alınıyor ama kimsenin haberi olmuyor mesela. Kadının çirkin olduğunu kim belirledi siz güzellik kraliçesi misiniz? Konumuz kadının tipi mi? Kaldı ki seçilen güzellik kraliçelerini de beğenmeyen çok var. Sizin abiniz değil eşinizin abisi her şeyi üstünüze vazife edinmeyin.
Evet beğenmeyebilirsin bu çok doğal değil miburda söylemek istediğiniz “kendi tipine bakmadan beni eleştiriyor” değil miydi? ben mi yanlış anladım? bu görünüsünü beğenmemek mi sadece?
madem her seyi kocasına anlattığını biliyorsunuz özelinizi de anlatmayıverin?Ayrıca biri benim yanımda özelini anlatıyorsa kimseye anlatmam ağzını tutmak zor değil. Tabi herkesin karakteri farklı
bu beğenmemek değil ama. bu yorum iğneleyici bir yorum. demek ki esi nasıl yüceltiyor ki kadın övülecek yerlerini biliyor ne diyim başkasının kendini güzel, iyi, beğenilmeye değer görmesi (sizin gözünüzde çirkin olsa bile) kötü bir sey değil ki.Evet beğenmeyebilirsin bu çok doğal değil mi
Ben kendimle ilgili şeyleri anlatmıyorummmm başkalarıyla ilgili şeyleri anlatıyor kendi ağzından kaçırıyor sonra duyuluyor. Ayrıca ben insanları asla kırmamaya çalışan biriyim. Onun eşi farklı benim eşim farklı onun hayatı farklı benimki farklı. Ben sadece artık nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum belki sınırımı çizemiyorumdur haklısınız. Ama inanın kalbimde kötü niyet yokmadem her seyi kocasına anlattığını biliyorsunuz özelinizi de anlatmayıverin?
ayrıca ben eltimle bu kadar sorunlu olsam esine anlatsın veya anlatmadın özelimi paylaşmam. bence siz kendi sınırınızı çizemediğiniz için yaşıyorsunuz bu durumları.
Ayyy özgüveninin yüksek olmasını kendini sevmesine mutlu olurum o da bir kadın. Mesele o değilbu beğenmemek değil ama. bu yorum iğneleyici bir yorum. demek ki esi nasıl yüceltiyor ki kadın övülecek yerlerini biliyor ne diyim başkasının kendini güzel, iyi, beğenilmeye değer görmesi (sizin gözünüzde çirkin olsa bile) kötü bir sey değil ki.
ben direkt demek ki esi ne güzel seviyor kadını ki kendinde bir eksik görmüyor diye düsünürdüm. helal olsun “abinize”