Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekarsın sanırım daha açık yazayım eşim polis ve sürekli görevde doğudayız dışarı çıkınca bile tedirgin oluyorum bazı zamanlar evde olduğu vakit tabi ki film izliyoruz geziyoruz çocukla gezebildiğimiz kadar demek istediğim arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evli ama ailesinin olduğu şehirde birbirlerine oturmaya falan gidiyorlar bende bu yüzden yalnız hissediyorum
Tabi kı de guzelsindir. Mutluluklar dilerim. Kocasının mesleği ile övünenleri itici buluyorum. Herkes kendisi bir birey. Eşi,annesi veya babasınin mesleğiyle övünmek tuhaf geliyor. Marifet değil
Tabi kı de guzelsindir. Mutluluklar dilerim. Kocasının mesleği ile övünenleri itici buluyorum. Herkes kendisi bir birey. Eşi,annesi veya babasınin mesleğiyle övünmek tuhaf geliyor. Marifet değil