Yalnızlık hissi

Sana çirkin gelen,o kadının eşine prenses gibi gözüküyordur belki.Ne kadar fesat çekemeyen bir insansın.Çevrende ki insanlara acıdım.Milletin karısına çirkin diyip kocasını süzenlerdensin sen belli oldu.
Evet çiftler bu açıdan dikkatimi çekiyor.bence herkesin olmasa da birçok insanın içinden bu tarz şeyler geçiyordur diye düşünüyorum.

Eşiniz polismiş neden iki senede bir tayin gördünüz. Ben de şu an bulunduğum şehre yeni taşındım ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Önceden çat kapı gidebildiğim bir sürü arkadaşım vardı. Burda da bi tane arkadaşım var ama çalışıyoruz öyle sürekli fırsat bulamıyorum. Gerçekten bunalıyorum. Sizi anlıyorum. Oğlum da kuzenleriyle vakit geçirseydi diyorum bazen. Ama işte hayat şartları. Zamanla buraya da alışırız. Siz de inşallah zamanla arkadaş bulursunuz.

siz çok güzel olduğunuz için mi evlenemiyorsunuz?ne saçma bir düşünce bu böyle.Beliki insanların dış görünüşlerine bakıp onlar hakkında bu tarz düşüncelere varıyorsunuz.Size tavsiyem böyle yaparsanız ne evlenecek birini bulursunuz ne de arkadaşınız kalır. Hemcinsinlerinizi bu kadar eleştiren birini kimse sevmez çünkü
Evet senin dediğine katılıyorum zaten.tamamen kısmet, dış görünüşle hiç ilgisi yok diyorum.şimdi birinin görüntüsü bana kötü geliyorsa zorla bunu değiştiremem ki.bu da garipsememe neden oluyor.bunu diyen kadınlar da erkekler hakkında boy konusu açıldığında hakarete varan yorumlar yapıp kendi kocalarının boylarıyla falan hava atıyorlar.erkeklerinki can değil mi, kısmet değil mi o zaman?herkes işine geldiği gibi.

Evet senin dediğine katılıyorum zaten.tamamen kısmet, dış görünüşle hiç ilgisi yok diyorum.şimdi birinin görüntüsü bana kötü geliyorsa zorla bunu değiştiremem ki.bu da garipsememe neden oluyor.bunu diyen kadınlar da erkekler hakkında boy konusu açıldığında hakarete varan yorumlar yapıp kendi kocalarının boylarıyla falan hava atıyorlar.erkeklerinki can değil mi, kısmet değil mi o zaman?herkes işine geldiği gibi.
Umarım boyuyla hava atabileceğiniz bir eşiniz olur🙏

Haklısın valla.bir anlamadığım etrafta o kadar kısacık boylu, çirkin, kötü giyinen kadın var onlar nasıl buluyorlar bilmem? kimin dikkatini nasıl çekebiliyor ki hiç anlamıyorum.dediğin gibi tipi daha düzgün, boyu posu daha yerinde kadınlar daha kismetsiz.
Her gün bir kaç tanesiyle yatma da sende evlen diyeceğim de tek eşlilik sana göre değil, değil mi 🤣

Haklısın valla.bir anlamadığım etrafta o kadar kısacık boylu, çirkin, kötü giyinen kadın var onlar nasıl buluyorlar bilmem? kimin dikkatini nasıl çekebiliyor ki hiç anlamıyorum.dediğin gibi tipi daha düzgün, boyu posu daha yerinde kadınlar daha kismetsiz.
Kadın ne yazmış siz ne yazmışsınız ? Zaten okurken sinirden poposu filan okudum shshsh yani bu işler kader kısmet işleri biraz ama kalbiniz biraz kötü gibi geldi

Tamamen nasip işte ben de katılıyorum zaten.tuhaf gelen kısmı açıkladım.

Tuhaf olan şu ki sen kendinde her iyi buldugun özelligi 10la çarpiyorsun ve cok büyütüyorsun. Mesela bi ara şöyle kariyerliyim boyle universite bitirdim vsvs yazip duruyordun. Meger 2 yillik okuyup atanmissin. Başarisizsin demiyorum ama kariyeri olan ve bu konuda konuşan insanlar 2 senelik universiteyi universiteden bile saymiyorlar genelde. 😁duz memur atanmak zaten kariyer degil diyecekler.

Bunun gibi kendine ait her şeyini aşiri abartiyorsun ama.disardaki adamlar seni senin gibi görmüyor her anlamda. O yuzden tuhaf geliyor sana

Sen bi kendinle barışsana. Ne kadar eksiğin var ki, bunu sex ile kapatmaya yemin etmişsin. Bedeninden menfaat umuyorsun. Açtığın konular bile midemi bulandırdı. Bu kafayla bütün hayatını millete hasetlenerek geçireceksin :)

Seks bağımlısı mıyım?

Partnerimin dölü yok

Aşırı istekli miyim? Sorun başka mı?

30 dan sonra cinsellik

Anal seks kavga

Mutsuzlukta geberiyorum.

Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Kötü kalpli bir insanım
Bu kadının bu konuları açtığını görseydim,kesinlikle birşeyler anlatmaya çalışmazdım.Bu nasıl bir kafa yapısı?Trol falan olabilir mi?

Sen bi kendinle barışsana. Ne kadar eksiğin var ki, bunu sex ile kapatmaya yemin etmişsin. Bedeninden menfaat umuyorsun. Açtığın konular bile midemi bulandırdı. Bu kafayla bütün hayatını millete hasetlenerek geçireceksin :)

Seks bağımlısı mıyım?

Partnerimin dölü yok

Aşırı istekli miyim? Sorun başka mı?

30 dan sonra cinsellik

Anal seks kavga

Mutsuzlukta geberiyorum.

Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Kötü kalpli bir insanım
İkinci konuya patladım :) tıklamaya bile cesaret edemedim.

En sinir bozan konu evlilerin açtığı yalnızım konuları biz Napalım işimiz var tipimiz var çevremizde bekar kalmadı kaldık yapayalnız
Ne alaka ya her şey koca mı insanlar her şeyi kocasına anlatamaz kadın kadına sohbet ister ailesini görmek ister.Siz kafayı kocasızlıkla bozmuşsunuz

İşte senin gibi kötü kalpliler hep yalnız kalmaya devam edecek .Herkes kalbinin ekmeğini yiyor ben mesela çirkin de değilim seviliyorum da ağlamaya devam ett ohhh

Ayy niye bu kadar tepki çekti? Keşke evlenemesinler demedim ki.bana garip geliyor dedim.
Paylarını okudum ne kadar iğrenç bir insanmışsın sen valla midem kalktı 🤮 Allah bilir sen evlileri çok kıskandığın için evli erkekleri ayarlamaya çalışıyorsundur Allah muhafaza senin ve senin gibiler bizden uzak tutsun inşallah

Kadın ne yazmış siz ne yazmışsınız ? Zaten okurken sinirden poposu filan okudum shshsh yani bu işler kader kısmet işleri biraz ama kalbiniz biraz kötü gibi geldi
Yoo popo falan birşey yazmadım.orasini anlamadim.yani insanları görünce ister istemez bu kişiler nasıl tanışmış ki diye düşünüyorum.kadinin daha güzel erkeğin daha düşük geldiği durumlarda da aynı şeyi düşünüyorum.bana göre çok da iyi görünmeyen biriyse.ama ne yapayım yani içimden gelen sese zorla engel olamam ya.dediğim sadece iyi görünmeyen insanlara kim nasıl ilgi duyuyor ki?.tuhaf geliyor dedim sadece.mesela kendinden 15,20 yaş büyük kişilerle ilişki yaşayan insanlar da oluyor.bu garip gelmiyor mu mesela size?.niye böyle birşey yapmiş demiyor musunuz? Aynı şey.

Sen 10 tane adamla ayni anda eğlenmeseydin şimdi bulmuştun bile.
Asil sen nasil buluyorsun 4 idare edecek.
Sen nacağin bir taneyle

Back
X