- 25 Aralık 2024
- 2.512
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.211
- 48
- 28
Ayşe senin birbirinden kaliteli 5 tane sevgilin yok mu çok istiyorsan evlenseneŞimdi çirkin olup evlenenler ne hava atıyordur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşe senin birbirinden kaliteli 5 tane sevgilin yok mu çok istiyorsan evlenseneŞimdi çirkin olup evlenenler ne hava atıyordur![]()
Şu an bir arkadaşla çok sık görüşüyoruz.yani güzel gidiyor ilişki.arada 1 gün özleme payı kaldığı için sevişmeler çok güzel geçiyor.aynı evin içine girersek eskisi kadar zevkli gelmez diye endişe ediyorum.Ayşe senin birbirinden kaliteli 5 tane sevgilin yok mu çok istiyorsan evlensene
Tuhaf gelen kısımları açıkladım diyorsun yukarıda.Hemen ardından "çirkin olup"evlenenler ne hava atıyordur diyorsun.Kıskançlık başına vurmuş senin.Şimdi çirkin olup evlenenler ne hava atıyordur![]()
Sizin güzelik standartlarınız uymayan kişilerin evlenip mutlu olmasına bu kadar içerlememeniz gerekir.Böyle düşünmeniz beni üzdü açıkçasıTamamen nasip işte ben de katılıyorum zaten.tuhaf gelen kısmı açıkladım.
Eşiniz polis olduğu için mi sürekli şehir değişimi yapıyorsunuz? Çevrenizde evli , çocuklu komşu falan hiç yok mu? Aslında çocuğunuzu kreşe falan verseniz belki ordan veliler ile tanışma fırsatınız olur. Çocuk okuldayken siz de bir kurs araştırıp gitseniz mesela ?Gurbette tek başına yaşamak eşim ve çocuğumdan başka kimse olmaması içimi daraltıyor yılda bir kere izne çıkıp ailemizi görüyoruz 4 yaşında bir kzıım var ailecek görüştüğümüz kimse yok çünkü kafa dengi birini bulamadım henüz, 2 yılda bir şehir değiştiriyoruz. kızımında arkadaşı yok haliyle benim gibi olan birileri var mı sadece içimi dökmek istedimnormal de bahar aylarında içim cıvıl cıvıl olurdu şimdiyse zemheri kışta gibi hissediyorum kendimi
Eee milletin kocasını ne kıskanıp duruyorsun ayrıca gerçekten güzel bir kadın olsaydın ilgi görürdün sürekli bundan yakınıyorsun ya. Çevremde kaç tane güzel arkadaşım var hepsinin gördüğü ilgi belli. Tam olarak derdin nedir yeterince ilgi görüyorsan partnerin varsa milletin ilişkisi niye batıyorŞu an bir arkadaşla çok sık görüşüyoruz.yani güzel gidiyor ilişki.arada 1 gün özleme payı kaldığı için sevişmeler çok güzel geçiyor.aynı evin içine girersek eskisi kadar zevkli gelmez diye endişe ediyorum.
Yoo valla kıskanarak yazmadım.gözlemimi söylüyorum.eskiden sinirleniyordum yalan yok ama artık benimsedim hayatın işleyiş tarzını.çevremden gördüklerim o şekildeydi. Eee o bedeni taşıyan o elbet biliyor çirkin olduğunu.ki açık açık kendine çirkinim diyen kadınlar da oluyor.herkes biliyor işte ne olduğunu.normal biri için başarı olmayan şey daha düşük seviyedeki biri için başarı oluyor.Tuhaf gelen kısımları açıkladım diyorsun yukarıda.Hemen ardından "çirkin olup"evlenenler ne hava atıyordur diyorsun.Kıskançlık başına vurmuş senin.
Milleti izle dur ağlayarak günlüğüne yaz.
Sana çirkin gelen,o kadının eşine prenses gibi gözüküyordur belki.Ne kadar fesat çekemeyen bir insansın.Çevrende ki insanlara acıdım.Milletin karısına çirkin diyip kocasını süzenlerdensin sen belli oldu.Yoo valla kıskanarak yazmadım.gözlemimi söylüyorum.eskiden sinirleniyordum yalan yok ama artık benimsedim hayatın işleyiş tarzını.çevremden gördüklerim o şekildeydi. Eee o bedeni taşıyan o elbet biliyor çirkin olduğunu.ki açık açık kendine çirkinim diyen kadınlar da oluyor.herkes biliyor işte ne olduğunu.
Batmıyor.konuşuyorum sadece.Eee milletin kocasını ne kıskanıp duruyorsun ayrıca gerçekten güzel bir kadın olsaydın ilgi görürdün sürekli bundan yakınıyorsun ya. Çevremde kaç tane güzel arkadaşım var hepsinin gördüğü ilgi belli. Tam olarak derdin nedir yeterince ilgi görüyorsan partnerin varsa milletin ilişkisi niye batıyor
Kız ben çirkinim birde üzerine pöhle evliyim boylu poslu dalyan gibiŞimdi çirkin olup evlenenler ne hava atıyordur![]()
Pek öyle gelmiyor. Aşırı derecede gocunuyorsun her konuda görüyorum. Arkadaş çevrende de böyle konuşuyor musun tabii varsaBatmıyor.konuşuyorum sadece.
Seneye anaokuluna gidecek diye göndermedim bu sene hata yaptım sanırımOyun grupları var ya kreş gibi oradan çocukları olan biriyle arkadaş olun
Ablası niye öyle dedin ya depresyona girip zırlıcak şimdiKız ben çirkinim birde üzerine pöhle evliyim boylu poslu dalyan gibi![]()
Bence gönderin hem size de değişiklik olur arkadaşım 3 gün yarım gün götürüyor mesela 1 yaşında bebesi. Oradan bir sürü anne tanıdıSeneye anaokuluna gidecek diye göndermedim bu sene hata yaptım sanırım
Onun başına vurmuşAblası niye öyle dedin ya depresyona girip zırlıcak şimdi![]()
Eskiden içerliyordum, sinirleniyordum yalan yok ama zamanla benimsedim bu durumları.ama yine de garip geliyor sadece garip geliyor kim çirkin bir kadınla tanışmak üstüne evlenmek ister ki? Haa erkek de çirkindir anca birbirlerini bulmuşlardır anlarim da kocalar da çirkin çıkmıyor anacım.aslında benim bu düşündükleri büyüklerimiz de düşündüğü için Allah çirkin şansı versin demişler.bir de yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun.bu tespiti yapan sadece ben değilim yani.ayıp değil günah değil bunu söylemek bence.çirkin olup ben çirkinim diyen çok kişi var.hayatın gerçekleri bunlar.o kişiler de biliyor bunları.kimse saf değil.hani herkesin bildiği ama kimsenin sesli söyleyemediği şeyler vardır ya aynı o hesap.Sizin güzelik standartlarınız uymayan kişilerin evlenip mutlu olmasına bu kadar içerlememeniz gerekir.Böyle düşünmeniz beni üzdü açıkçası
Sen bi kendinle barışsana. Ne kadar eksiğin var ki, bunu sex ile kapatmaya yemin etmişsin. Bedeninden menfaat umuyorsun. Açtığın konular bile midemi bulandırdı. Bu kafayla bütün hayatını millete hasetlenerek geçireceksin :)Şimdi çirkin olup evlenenler ne hava atıyordur![]()
Peki sen gerçekten güzel misin ? Göreceli değil midir güzellik çirkinlik belki eşi onu farklı görüyor örneğin eşimin bende en sevdiği şey kafa denkliğimiz herşeyi birlikte yaparız izin günlerinde bol bol gezer dolaşırız aynı espriye güleriz çok yakın arkadaş gibiyiz he bu arada güzelim boyum posum yüzüm yerinde ama kime göre değil mi eşim beni çok beğeniyor ama bir başkası belki de senin gibi bir varlık diyor ki baka baka buna mı bakmış onu bilememEskiden içerliyordum, sinirleniyordum yalan yok ama zamanla benimsedim bu durumları.ama yine de garip geliyor sadece garip geliyor kim çirkin bir kadınla tanışmak üstüne evlenmek ister ki? Haa erkek de çirkindir anca birbirlerini bulmuşlardır anlarim da kocalar da çirkin çıkmıyor anacım.aslında benim bu düşündükleri büyüklerimiz de düşündüğü için Allah çirkin şansı versin demişler.bir de yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun.bu tespiti yapan sadece ben değilim yani.ayıp değil günah değil bunu söylemek bence.çirkin olup ben çirkinim diyen çok kişi var.hayatın gerçekleri bunlar.o kişiler de biliyor bunları.kimse saf değil.hani herkesin bildiği ama kimsenin sesli söyleyemediği şeyler vardır ya aynı o hesap.
Ben bakmamıştımSen bi kendinle barışsana. Ne kadar eksiğin var ki, bunu sex ile kapatmaya yemin etmişsin. Bedeninden menfaat umuyorsun. Açtığın konular bile midemi bulandırdı. Bu kafayla bütün hayatını millete hasetlenerek geçireceksin :)
Seks bağımlısı mıyım?
Partnerimin dölü yok
Aşırı istekli miyim? Sorun başka mı?
30 dan sonra cinsellik
Anal seks kavgası
Mutsuzlukta geberiyorum.
Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum
Kötü kalpli bir insanım
siz çok güzel olduğunuz için mi evlenemiyorsunuz?ne saçma bir düşünce bu böyle.Beliki insanların dış görünüşlerine bakıp onlar hakkında bu tarz düşüncelere varıyorsunuz.Size tavsiyem böyle yaparsanız ne evlenecek birini bulursunuz ne de arkadaşınız kalır. Hemcinsinlerinizi bu kadar eleştiren birini kimse sevmez çünküEskiden içerliyordum, sinirleniyordum yalan yok ama zamanla benimsedim bu durumları.ama yine de garip geliyor sadece garip geliyor kim çirkin bir kadınla tanışmak üstüne evlenmek ister ki? Haa erkek de çirkindir anca birbirlerini bulmuşlardır anlarim da kocalar da çirkin çıkmıyor anacım.aslında benim bu düşündükleri büyüklerimiz de düşündüğü için Allah çirkin şansı versin demişler.bir de yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun.bu tespiti yapan sadece ben değilim yani.ayıp değil günah değil bunu söylemek bence.çirkin olup ben çirkinim diyen çok kişi var.hayatın gerçekleri bunlar.o kişiler de biliyor bunları.kimse saf değil.hani herkesin bildiği ama kimsenin sesli söyleyemediği şeyler vardır ya aynı o hesap.