yalnızım

JulietteNE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
8
0
86
İzmir
kızlar merhaba, 4 ay önce dünya güzelime kavuştum, 3 ay annemle yaşadık, eşim şehir dışınayı, şimi döndü eve yabancı gibi, sadece kızımla konuşuyoruz.. birbirimizle iletişimimiz 0 ve ben çok yalnızım

eşinizle daha önceden sorunlarınızmı vardı ki? yoksa geldikten sonra anidenmi değişti bir insan eşiyle neden konuşmasın kı.ben normaldede eşime çok düşkündüm ve hamile kaldıktan sonra eşimin desteğine çok ihtiyaç duydum çok şükür eşimde hep yanımda oldu.ne kadar güzel eşinizle dünyalar güzeli bir meleğiniz var sizi daha çok birbirinize bağlıycak bir melek o.

yok canım ya pek sorun olduğunu düşünmüyorum, ama tabi hiç öyle süper bir iletişimimiz olmadı. Aslında bence en iyisi ikimiz için de ayrılmak ama o cesaret bende yok, eşim de böyle bi kararı vermez, yani görünen o ki onun için birlikteyiz ayrıyız pek farketmiyor :çok üzgünüm:

yok güzelim ya ayrılık felan düşünme ben de senin gibi uzun süre annem de kaldım orada bebekle ve benimle çok ilgilendiler bende buna alıştım sonra da eve geldiğimde kendimi çok yalnız ve mutsuz hissettim bu hala sürüyor aşmaya çalışıyorum eşim normalde de sakin ve az konusan bir insandır ama bu insana bazen batıyor bebekle de pek ilgilenmiyor aksam eve gelir gazete okur tv izler ve uyur çoğu zaman ama ben de onu öyle kabul ediyorum ne yapalım

henü çok erken ayrılık falan demişsiniz sabırlı olun bebeğinize yazık.
onun geleceğini düşünün.

erkekler, baba olma sorumluluğunu bir süre taşıyamayabilir, çelişki yaşar. doğumdan sonra yeni bir hayat, bir bebeğin yetişmesini sağlamanın tatlı zorluğundan afallamıştır belki. ayrıca eşinin ailenle ilgili bir sorunu, kıskançlığı olabilir belki. ben çevremde böyle durumları epey gördüğümden bunu söylüyorum. üzme tatlı canını, sonra bebeğinde üzülür. eşinle yavaş yavaş iletişim kurmaya çalış, havadan sudan sohbet konuları aç, elini tut... umarım işe yarayacaktır.

bencede bahaneler bul 5 dakka tut su işimi halledıyım de gulucuklerını gıydırdıgın kıyafetın nasıl yakıstıgını bugun bunu şunu yaptı dıye anlat ona elbet cevap verır bende tartışınca kızımı kullanıp barıstırıyorum eşımı babası bak kızın neler yapıyo fılan de
baska sebeplerden aldatılarak 2 esınden ayrılmıs ve 3 evlılıgını yapmış 2 kuzusunu orada bırakmıs bı anneyım ben yavrunu annesız yada babasız bırakma

canım benım bebeğim olmadı daha ama gecen haftaya kadar biz de eşimle pek iletişim kuramıyorduk,işten geliyor yemek yiyor tv izliyor yatıyordu , benımle ilgilenmeyi bırak pek konuşmuyordu bile bi müddet benle ilgili sorunu olduğunu düşündüm..sonra hamileyim hormonların etkisi ile abartıyorum galiba dedim..bi süre sonra başka bir sorun olduğunu düşündüm , ben konuşmaya çalıştım , bi kaç gün arayı düzeltebildiğim kadar düzelttim sonra da eşimin üzerine gittim ve maddi sıkıntısı olduğu için bu duruma geldiğini anlattı bana..
çünkü hamile kalınca ben işimi bıraktım sağlık problemleri yüzünden ve haliyle maddi problemlerimiz oldu..ama bu benım sandığımdan da büyükmüş ve eşim hamileyim ben üzülmeyeyim diye bana yansıtmamaya çalışmış..kimseyle de paylaşamamış , sonra da bunalıma girmiş..
ben de yanlızım diyordum onu suçluyordum ama sonra anladım ki o da ço yanlızmış , bu yüzden istemeden koparmış iletişimi...
belki eşinin de böyle bir sorunu vardır , seni üzmek istemiyordur , bebeğinizi seni düşünüyordur , bi kaç gün yaklaşmaya çalış sonra da ne sorunu olduğunu anlayacağı ve sana cevap vereceği şekilde sor...
şimdi eşimle maddi sıkıntıları aşamasak da hiç olmazsa o bunu içinde tutmaktan , bunalıma düşmekten kurtuldu ve biz eski halimize döndük..
eşin hayattayken ve iletişimi düzeltme imkanın varken yanlız olduğunu düşünme bence...

esın sana yaklasmıyorsa sen yaklas
ben esımı bebek gıbı severım mıncıklarım hıcde cekınmem hatta hosumada gıder
baya bebej sever gıbı severım esımde buna alıstı sanırım 2 yıldır sıkayet ettıgını gormedım ama bence eslerın sevıldıgını hıssetmesı gerekıyor ona sevgımızı gostermemız lazımkı oda sevgısını gostermeyı ogrensın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…