banyoda mastürbasyon yaparken oyanşırsanız da büyüyo ben ikizlerme aşığım evde yalnızım evde çıplak geziom evin heryrine boşalmışım baktımda iğrenç ama kacnızla ex yaparken yarrağını ikizlerin ortasına alın o zamanda çok büyüyo büyük göğüs yaşasınnn
sen eceline susamisin....
kazen gelsinde senin derdine derman olsun.....
gece gece çok güldüm ya ahu nası bi insansın sen ahahah:))
Canım telkin nee bn blmiorum nasıl yapılıoo ??
Yağlar derkn nasıl yağ mesela günde kaçkere yapmalıyızz kızlar cvp verin ltfenn ? :)
Canım şimdi bizim pc"yi ailedeki herkes kullanıo snra telkin videosunu fln görürler ayıp olur...
Masaj yapmayı dşnüorum hergün yapcam zeytinyağı olur mu saf zeytnyağıı... ?
Keşke annemin sözünü dnleseydm de o styeni takmasaydmm ouff yaa ouff(
VaLLa artık başLadm masaj yapmaya Allah snumuzu hayır etsn..
ByrLer inş.
Kesn büyüyeceğinden emnmsnz ?
Yaa bnkiLer bayağı kçük yani...? Msneniz fLan varmı ? ekLeyn ordan rhat rahat knuşaLım brada herşeyi anLatamıyorumdaa ?
saygıLar..d
VaLLa artık başLadm masaj yapmaya Allah snumuzu hayır etsn..
ByrLer inş.
Kesn büyüyeceğinden emnmsnz ?
Yaa bnkiLer bayağı kçük yani...? Msneniz fLan varmı ? ekLeyn ordan rhat rahat knuşaLım brada herşeyi anLatamıyorumdaa ?
saygıLar..d
Anladığım kadarıyla yaşın küçük tatlım sen spor falan yapsan? Yani bunu şiddetle tavsiye ediyorum ileride çok pişman olabilirsin benim gibi :26: Voleybol falan oyna ne bileyim geç kalmış sayılmazsın ki sen daha yeni gelişiyosun. Benimse gelişimim durmak üzere
ben masaja başladım ve 6 gündür yapıyorum aynadan bakınca hiçbir fark yok yalnızca yaptıktan sonra dolgunluk oluyor okadar. ölçtüm sanırım 1 cm falan artış vardı ama bilemiyorum yinede sabırla devam edeceğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?