• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Yalnızca masaj yaptım ve gelişme oldu!

Kızlar bir sey yapmaya başlarsam yazarım demiştim. Tibetin 5 hareketine başladım yararı olur inşallah 2. gün :)

Kızlar bir sey yapmaya başlarsam yazarım demiştim. Tibetin 5 hareketine başladım yararı olur inşallah 2. gün :)

Güle güle kullan göğüslerini canım :) darısı başımıza :) Bi sorum olcak masajı günde kaç dk yapıyodun ben en az yarım saat yapmaya çalışıyorum. Ayrıca tibetin 5 hareketi nasıl gidiyo:)

Son düzenleme:
Tokat olayını anlatayım canım:
Sırt ve göğüs kısmının ortası, yani koltuk altının oralara tokat atıcaksın. tokatın vurma yönü sırta doğru değil göğüse doğru olacak. biraz bastırmalısın. Bir arkadaşından istersen o sana yapsın böylece daha verimli olur çnkü o 2 elle yapar sen tek elle yapabilirsin :18: bu arada sol elle sağbölümü, sağ elle sol bölümü yapıcaksın unutma :76: anında fayda görürsün ve şu ana kadar küçlmedii :51: :46:

cnm bunu ne kadar süre yapıcam ve çok mu sert atıcam tokatı :D ?

Güle güle kullan göğüslerini canım :) darısı başımıza :) Bi sorum olcak masajı günde kaç dk yapıyodun ben en az yarım saat yapmaya çalışıyorum. Ayrıca tibetin 5 hareketi nasıl gidiyo:)
Sağol canım :) Yarım saat yeterli diklestirici hareketi unutma. 15 gün devam ettim ama boynum çok ağrıdı herkeste aynı etkiyi bırakmıyormuş kimilerinin de beli ağrımış vs. Sonra tekrar başlayabilirim zaman geçsin :)
Duşta ne şekilde masaj yapıyosunuz :)
Benzer şeyler yuvarlak yapma(içe dogru), iki elini birbirine bastırma, soğuk su şoku vs :)
cnm bunu ne kadar süre yapıcam ve çok mu sert atıcam tokatı :D ?

Tokat dediysek tokat gibi 5_10 dakika yeterli ama onun üzerinde çok durma masajdan sonra yap :)

Back