- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel boyunda uzamış ben 14 yaşından beri aynı boydayımm:) senmiydin boyum uzun diye göğsüm küçük görünüyo diyen hatırlayamadım.sen şimdi kaç beden sutyen kullanıyosun ay çok soru soruyorumm
ben masajin sadece sIklastirmak icin iyi oldugunu biliyordum
ama denicem yöntemlerini cnm ayrica soguk su meselesi bana göre degil hemen hasta olurum
bu yöntemler gelişme çağında mı geçerli yoksa yetişkinlerde de geçerli mi ?
80 B kullanıyorum. Alt 83 cm üst ölçü 94.5
Sorma yüzüyorum da o yüzden boy atıyorum yüzmeyi bıraktım ama adha fazla uzarm da vücudum erkekleşir diye
ay ben anlamıyorum sutyenden ilk aldığım sutyeni kullanıyorum hala 6 yıl öncekini heheheh .dolgusuz 80 dimi o zaman baya büyümüş demi 4 cm yazmıştın ama onun da ne kadar olduğunu hayal edemiyorumki anlamıyorumm:) sen hem masaj hemde diğer yerde yazdığın hareketleri yapıyodun dimi canım başka bişey yapmadın
ben de başlıorum masaja hadi hayırlısıııııııııııııı kilolu bi hatun olup da göğüslerinin minnacık olması kadar kötü bi durum yok. azcık avuca fln gelselermiş nolurmuş ki???? benim bir arkadaşımın da minnakmış göğüsleri, masaj demeyelim ama sevgilisiyle düzenli cinsel ilişkileri olduktan sonra büyümeye başlamış (yani evlenen hatunlarda da olduğu üzeere) baya bir büyüktü yani. inşallah masaj etkisini gösterir de az da olsa büyürler yaaa. saol minasrcımmmm bir hafta sonra gelişmeyi yazcam:)
canım masajı bıraktığında eski haline dönmez dimi? ya da sen ara verdin mi hiç? :)
Daha önce de söylediğim gibi sınav zamanı biraz aksadı. Ama duş alırken soğuk sıcak su.masajini hep yaptım. Yazın her gün yapıyorum.
Boyum yaklask 3cm uzadı dolgunluk duruyor ama vücuda göre küçük kaldı yine
masaj işe yarayabilir ama bende daha sonradan sarkıttığını duymuştum o yüzden cesaret edemiyorum pek.
Benimde boyum 1.72 göğüs altı 73,5 göğüs çevresi 82. Ama şu da var ki henüz 16 yaşımı doldurmadım daha aralıkta doluyo. Ve bu göğüs konusuna taktım kafayı Kate Upton'ı çok beğeniyorum onun gibi istiyorum yani.. Yine de boyum uzun olduğu için büyüse de küçük durmasından korkuyorum Ama yazdıkların cesaret verdi zaten sıcak-soğuk masajina başlamıştım egzersize de başlamayı düşünüyorum. Teşekkürler tatlım :)
masaj işe yarayabilir ama bende daha sonradan sarkıttığını duymuştum o yüzden cesaret edemiyorum pek.
Sarkıtacağını sanmıyorum öyle bir durum olsa masaj salonlarında falan yapılmazdı bence. Deniyorum bakalım sonuç alırım umarım.