Kusura bakmayin ama ben inanmiyorum, koskoca TIP ve Plastik Cerrahi denilen birsey var... Bu sekilde buyuyecek olsa kimse bicak altina yatmazdi, doktorlarda ameliyat yapmaz masaj yapmayi salik verirlerdi. Ben konu sahibinin kafa buldugunu dusunuyorum.Lutfen bir doktora gidin illaki estetikci olmasi gerekmez. Yillarini tipa adamis bu insanlara masajla gogus buyur mu diye sorun? Elbette cevap hayir olacak. Gogusun masajla buyudugu nerde duyulmus yahu. Ben kilo aldigimda buyur kilo verince kuculur cok normal cunku vucut agirligi ona gore artar. Konu sahibide buyudugunu iddia ediyorsa madem makaleler yazsin,kitap yazin, estetik cerrahiye cepe alsin, olmadi fotosunu koysun nasilsa ortada kanit yok nasil inanabilriiz? Erkekler arasinda da yok minciklanan kadinin gogusleri buyuk olur gibi sacma bir dusunce var...Guya gogusler elelnince buyurmus. Tabi ya mincikla mincikla , masaj yap buyusun olmadi tokatla. Kadinlar klubunde boyle sacma bir konu acildigina inanamiyorum.Daha neler gorecegiz acaba... Lutfen herkes aklini basian toplasin, doktora sorsun bu masaj ve tokat isini... doktor yuzunuze gulmezse lutfen gelin beni suclayin. Ayrica penis buyutme, yok gogus buyutme diye satilan ilaclara kanmayin zaten hic bir doktor onaylanmaz bunu. Para tuzagi bunlar, bu yontemler ise yarasaydi ne kucuk penisli erkek olurdu nede kucuk goguslu kadin!!!