bende bu yöntemi denemiş birisi olarak şunu söylemek istiyorum ben sabah akşam 5er dk çörekotu yağıyla masaj yaptım evet hemen 5 yada 6. günde sertlik ağırlık farkediliyo ama hafif ağrıda oluyo daha sora 10. gün göğsümden sıvı gelmeye başlayınca doktor tavsiyesiyle bıraktım tüm masaj olayıı çünkü doktor hemen bildi göğüslerinle oynadın mı hiç dedi:)) bende evet dedim masajla büyüsün istedim dedim güldü bana yahu:))) emzirince zate büyüyecek onlar napcan dedi bende sordum bu sıvı neden kaynaklanıyor diye masaj beyindeki süt algılama hormonunu uyandırır o sebeple sıvı gelir dedi yani olay böyle kızlar zaten 3 - 4 gün sonra sıvı da durdu gelmedi tekrar dokunma göğüslerine dedi tembihledi beni:))) mantıklı büyümesi kısacası ya süt dolacak yada yağ olacak memede yoksa başka türlü irileşemez
Çörekotu yağı kıllanma yapıyor dediler diye kullanmadım :) demek sen kendini tam kaptırmışsın süt gelmiş felan büyütmek için masaj yapmak bnm bildiğim sağlıken sakıncaası yok zaten rahatlatıyor insanı masörler felan direk göğüs ve sırta yöneliyo sen de fark etmişsin büyüdüğünü gerçi evetkilo alınca da yağ ile doluyor bu da büyük gösteriyor ama ne tarafına doğru şiştiğine bağlı