aynen ya şükretmemiz lazım hiç olmayanlar var meme kanseri olup aldıranlar var. 18 yaşındayım...
Çok sükürlise ögrencisimisin canım senin yaşındayken ben takmazdm gögüslerimi zaten ideal sayılırdı, yaş ve yaşananlardan sonra taktım kafaya seninde koydugun resimdeki gibilerse gayet güzel bence takma kafana bu yaşta böyle şeyleri
hayırlısı olsun canımbenim, ama kücük gögsun en iyi avantajı hamile kalırsın çocuk emzirirsın ve asla sarkmazlarYaa öyle aslında bende takmıyodum ama sevgilim işte okul bitince 2 seneye evleniriz felan diye hayaller kurmaya başlayınca takıyor insan :)
eşim büyük gögüsten nefret eder, halinden gayet memnun aslında, ben takıntı yapıorum sadece
SLM kizlar :)
bende yaptim demin masaj kan dolasimi hizlandigi icin direk bi sismemi desem artik sisti yani devamli yapinca ise yarayacagini dusunuyorum
Allah muhabbetinizi arttırsınöyle bir eşin olduğu için şükretmelisin gözü büyük göğüslere kaymaz çünküü
Zaten kendine güven önemli önce insan inanmalı ve kafadaa bitirmelii
Evet kızlar son durum! Soru da alabilirim
İstediğin bedene ulaşabildin mii?
Yavaş yavaş ilerleme kaydettim. Bu arada çörek otu yağı da içtim (tadı kötüydü ) . kış geçti ve bu yağ sayesinde hastalanmadım çok şükür. Göğüse gelince 3 cm kaldı :)
Benim göğsümden yaklaşık 3 ay önce bir ur alındı. (Sağ göğsümün sağ üst tarafında, koltuk altına yakın bir yerde) 2.5 cm lik bir bıçak izim var. Hiç bir şekilde acı hissetmiyorum, bu masajları yaparsam bir zararı dokunur mu acaba?
İstediğin bedene ulaşabildin mii?
buraya daha önce de yazmıştım meme altı 77e meme üstü çevre 89a çıktı diiye :) hedefim 91 cme getirmek
bende deneyeceğim :) hatta bugün başlamalıyım zaman kaybetmemek gerek
anlıyorum seni canım nedense ne denediysem ters tepki yaptı. sonra o yazdıklarımı ve sonradan yazmayı unuttum koltuk altımın göğüse yakın kısmını tokatladım.
Tokatlamak mı?tokatlamak derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?