• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

o kadar doğr demişsiniz ki . uygulamalardan çok yemek sipariş ettim . iki haftadır her gün belkide gelen kişi artık öğrendi yalnız olduğumu bile diye düşündüm. Ama bundan sonra daha temkinli olacağım
Olabilir canım dikkatli ol..Hatta bazen geceleri zile basmayın cocuk uyuyor fln yazıp as ne bılım aıle zannetsınler..

aslında nasıl desem apart gibi ama butün daireler bir artı bir şeklinde. bir katta dört daire var hep
Ben de tekim apartta kalıyorum ondan sordum. Ses yalıtımı çok kötü. Komşuların her konuştuğu her sesi öyle net geliyor ki, eğer saat ilerlerse cidden rahatsız edici oluyor. Bu yüzden gürültüden rahatsız olunmuş olunabilir.

Ben de tekim apartta kalıyorum ondan sordum. Ses yalıtımı çok kötü. Komşuların her konuştuğu her sesi öyle net geliyor ki, eğer saat ilerlerse cidden rahatsız edici oluyor. Bu yüzden gürültüden rahatsız olunmuş olunabilir.
bende öyle düşünüyorum inşaşlah öyledirde bir daha olmaz

Ayni sey basimiza geldi karşı binadan 12 13 yaslarinda bir kiz çocuğu sanirim rahatsizdi surekli bizim evi gozetlerdi gecenin 12 sinde zili calardi hatta acmayinca nikac kez de evi tasladi ailesini bilgilendirdik olayin tekrarında polise gidecegimizi soyledik ama korkutucu bir durum tekrar etmesi halinde polisi arayin
Ürktüüümm😬

Üzdü 😢 Kocişim polis ya gidiyolar valla her yere. 🤣
Ayy senin kocisin hariç o zaman 😂 istisnalar her zaman vardir zaten. Ya bize denk gelenler çok trajikomik tiplerdi. Parmak izi falan almayacak misiniz, bu hafta burada 5. Eve giriyorlar diyorum (motorlu 2 çocuk herkes görmüş, annem de dahil) bakın hanımefendi hicbirrr hırsız motor kullanmaz diyor. Dedim sebep? -Çünkü motor ses çıkarır ahsshd yahu kaçması kolay olduğu için tercih ediyor olabilirler mi sadece soruyorum dedim, plakayı da gizlemişler çünkü. Hayır hayır hayır asla kullanmazlar diyor. Neyse bir daha gelirlerse ararsiniz dedi ne bir çevre kontrolü ne bir parmak izi. Insallah emekli olmuşlardır 😒

Ayy senin kocisin hariç o zaman 😂 istisnalar her zaman vardir zaten. Ya bize denk gelenler çok trajikomik tiplerdi. Parmak izi falan almayacak misiniz, bu hafta burada 5. Eve giriyorlar diyorum (motorlu 2 çocuk herkes görmüş, annem de dahil) bakın hanımefendi hicbirrr hırsız motor kullanmaz diyor. Dedim sebep? -Çünkü motor ses çıkarır ahsshd yahu kaçması kolay olduğu için tercih ediyor olabilirler mi sadece soruyorum dedim, plakayı da gizlemişler çünkü. Hayır hayır hayır asla kullanmazlar diyor. Neyse bir daha gelirlerse ararsiniz dedi ne bir çevre kontrolü ne bir parmak izi. Insallah emekli olmuşlardır 😒
:KK70:inanılmazmış yav. Burda bi hırsız var. Sadece motor çalıyor işini hallediyor rastgele bırakıyor bi yere. :KK70:

Hangi ildesiniz? Kaldığınız apartmanda bir kapıcı ya da görevli varsa onu arayın tekrar olduğunda. Ve görevliyi görürseniz söyleyin gece böyle böyle oldu bir daha olursa sizi arayabilir miyim diye citlatin. Ayrıca kapıya bakmayın bile eğer kimseyi bekliyorsanız açmayın kapinizi
sanırım sadece yöneticisi var bu binanın acaba kiracıma desem mi ki? Böyle bir durum oldu vs. Gelen yöneticimiydi diye. Biri sesimden rahatsız olduysa belki kiracıya söylemişlerdir

sanırım sadece yöneticisi var bu binanın acaba kiracıma desem mi ki? Böyle bir durum oldu vs. Gelen yöneticimiydi diye. Biri sesimden rahatsız olduysa belki kiracıya söylemişlerdir
Şimdi hiç bir şey yapma sabah sorarsın artık. Tek kalan bir bayanın kapısına da dayanılmaz ayiptir

Ayni sey basimiza geldi karşı binadan 12 13 yaslarinda bir kiz çocuğu sanirim rahatsizdi surekli bizim evi gozetlerdi gecenin 12 sinde zili calardi hatta acmayinca nikac kez de evi tasladi ailesini bilgilendirdik olayin tekrarında polise gidecegimizi soyledik ama korkutucu bir durum tekrar etmesi halinde polisi arayin
bakalım yarın da olacak mı yarın olursa polisi ararım mecbur. çünkü tanıdığımda kimse yok

Biz evde iken hırsız girmişti, hepimizin odalarını gezmiş hemde. Kapıyı iyi kitlemek en guvenlisi
Ilk hırsız tecrübemizde biz de evdeydik 😐 o gece hic uyuyamadim icimde nasil bir sikinti. Liseye gidiyordum. Icimden bildiğim bütün duaları okudum, yok uyuyamıyorum. Odamin cami da açık. Dışarda da biri dolaniyor duyuyirum ama zerre korkmuyorum ergenlik cesareti. O sesi bahane edip gittim annemi kaldırdım. Annem masallah cesur yürektir. Hemen cikti cama.

Evimiz 2.kat, balkonun altında homurdanan, ayağında terlik, tinerci kılıklı bir adamla goz goze gelmiş. Korktu içeri girdi. Salondan baktik orada da yok adam birden kayboldu. Sonra gittik annemin odasinin pencereden bakıyoruz hala avel gibi ne yapacaksak. Annem abini uyandiralim demişti yok dedim ne gerek var. Derken arkamizi döndük. Annem salona doğru bakıp aaa abin uyanmis derken abim odanın kapısını açtı, "amma gürültü yaptıniz uyumaya çalışıyorum" :KK57: bir çığlık bastık annemle. Abin burdaysa o kimmmmmm.

Çığlık çığlığa abimin odaya ittim annemi adami hic görmedim bakamadim korkudan. Hemen kapıyı üzerimize kitledim, annem camdan çıkıp "hirsiz vaaaar" diye oyle bir bağırmış ki adam nasil kaçacağıni şaşırmış terlikleri salonda kalmış yalın ayak kaçmış 😂sonra polisi aradık. Ellerinde sopalarla uniformasiz adamlar geldi, içeri alamadik korktuk travmadan. Kapıdan verdik ifadeyi. O gece 3 evi daha soymuş. Bos cuzdanlari bizim bahçeye atmis hep.

O olaydan sonra belki aylarca evde kimse yoksa gündüz bile balkonda oturmustum. Allah kimseye yaşatmasın

Bence de soyle en azindan o olup olmadgni anlarsın✌🏻 4-5yil.once ben de ilk atandigim sene 1+1de kalıyordum. Gecenin bir koru zile basıp kapıyı tekmelemisti birisi. Hatta korkudan delikten bile bakmadım. Sonra fiti fiti üst katına çıktı bir de orda zile basıp tekmeledi ve sanrm doğru daireyi buldu girdi içeri sabaha kdr sohbet muhabbet gırgır şamata yaptılar🥴zaten öksürse duyuluyor 😏 ben de sabahında kapıcıya şikayet etmistm sanrm kapıcı da uyarmış bir daha yaşamadım. Zaten tekrar olsaydı bayaa korkardim

Ayyy tüylerim diken diken oldu. Gecenin körü mezarlık yanından geçerken beyaz elbiseli ip atlayan kiz çocuğu gibi 😂

Bence de soyle en azindan o olup olmadgni anlarsın✌🏻 4-5yil.once ben de ilk atandigim sene 1+1de kalıyordum. Gecenin bir koru zile basıp kapıyı tekmelemisti birisi. Hatta korkudan delikten bile bakmadım. Sonra fiti fiti üst katına çıktı bir de orda zile basıp tekmeledi ve sanrm doğru daireyi buldu girdi içeri sabaha kdr sohbet muhabbet gırgır şamata yaptılar🥴zaten öksürse duyuluyor 😏 ben de sabahında kapıcıya şikayet etmistm sanrm kapıcı da uyarmış bir daha yaşamadım. Zaten tekrar olsaydı bayaa korkardim
şu an benim durumum bu galiba. Ürkütücü tabiki ne olursa olsun :)

Back
X