Yalniz olup mutlu olan?

Hep aynı kişi üstünden mi konu açıyorsun yoksa her hikayede farklı bir kişi mi ? Kaç kere ''hoşlandığım kişiye yazdım'' temalı konu açtın ben sayamıyorum bile, biraz sakinleşsen mi artık ?

Aynı kişi daha yeni konu açtım hoslandigim kişiye yazdım diye

Hoslandigim kişiye yazdım cevap vermedi. İlgiye açım ama kimse yok. Benim gibi yalnız olup mutlu olan var mi?
Ben 28 yaşındayım daha önce evlendim 9 ay kısa bir süre evlilik yaşadım.
Evlilik demeye bin şahit ister :) çevrede,haberlerde olanları ve kk kulübünde yazılanları gördükçe ben bekar takilayim böyle daha iyiyim. Huzurum, keyfim kaçmasın diyorum şuanda Belli bir yaştan sonra kalabalığa, gürültüye, insanlara tahammül seviyesi azalıyor. Ben de insan sevmiyorum pek.

Ben severim sosyalleşmeyi ama çekingenlik var. Keşke bende senin gibi istemesem kimseyi

Hoslandigim kişiye yazdım cevap vermedi. İlgiye açım ama kimse yok. Benim gibi yalnız olup mutlu olan var mi?
Kendine iyi gelecek şeyleri yapmayı dene. Yeni hobiler edin. Kendini bol bol sev ve değer ver. Kendi yaralarını en başta senin sarıp kapatman gerek. Başkasının seni iyileştirmesini bekleme. İnsanlardan beklenti içine girmek mutsuz eder. Sen her zaman kendinle birlikte yürüyeceksin bu yolda, senden başka bir tane daha sen yok. O yüzden kendine dikkat et ve önem ver

Ben severim sosyalleşmeyi ama çekingenlik var. Keşke bende senin gibi istemesem kimseyi
Ben de sosyalleşmeyi, yeni yüzler görmeyi severim. Geçen yıl mesela Almanca kursuna gittim, orda gruptan wptan bir adam bana yazmıştı. Ama şuan hayatımda birisinin olmamasını daha iyi buluyorum kendi açımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…