Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.639 6.374 88 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #21 Dead Cell .!.: Nasıl yeni açtın ben senin geçen haftalarda da buna benzer bir şey açtığını hatırlıyorum. Artık senaryoyu değiştir bence.Heyecan kat biraz. Genişletmek için tıkla... Zamanla alışırsınız, kronik sorunu bu konu sahibinin :)
Dead Cell .!.: Nasıl yeni açtın ben senin geçen haftalarda da buna benzer bir şey açtığını hatırlıyorum. Artık senaryoyu değiştir bence.Heyecan kat biraz. Genişletmek için tıkla... Zamanla alışırsınız, kronik sorunu bu konu sahibinin :)
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.361 3.755 173 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #22 IstanbulluhatunCeyo .!.: Ben de sosyalleşmeyi, yeni yüzler görmeyi severim. Geçen yıl mesela Almanca kursuna gittim, orda gruptan wptan bir adam bana yazmıştı. Ama şuan hayatımda birisinin olmamasını daha iyi buluyorum kendi açımdan Genişletmek için tıkla... Anladim canim teşekkür ederim yorumun için.
IstanbulluhatunCeyo .!.: Ben de sosyalleşmeyi, yeni yüzler görmeyi severim. Geçen yıl mesela Almanca kursuna gittim, orda gruptan wptan bir adam bana yazmıştı. Ama şuan hayatımda birisinin olmamasını daha iyi buluyorum kendi açımdan Genişletmek için tıkla... Anladim canim teşekkür ederim yorumun için.
Dead Cell Nirvana Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 6.746 22.432 598 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #23 Sumak .!.: Zamanla alışırsınız, kronik sorunu bu konu sahibinin :) Genişletmek için tıkla... Yok üyeyi biliyorum üye olduğu günden beri böyle, inandırıcılığı yok.
Sumak .!.: Zamanla alışırsınız, kronik sorunu bu konu sahibinin :) Genişletmek için tıkla... Yok üyeyi biliyorum üye olduğu günden beri böyle, inandırıcılığı yok.
Miss Salvatore Bir kedi annesi 🐈 29❤️ Pro Üye 16 Temmuz 2023 1.859 4.739 53 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #24 rainyy .!.: Anladim canim teşekkür ederim yorumun için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sen çalışıyor musun , haftasonları neler yapıyorsun genelde evde misin
rainyy .!.: Anladim canim teşekkür ederim yorumun için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sen çalışıyor musun , haftasonları neler yapıyorsun genelde evde misin
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.361 3.755 173 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #25 IstanbulluhatunCeyo .!.: Rica ederim. Sen çalışıyor musun , haftasonları neler yapıyorsun genelde evde misin Genişletmek için tıkla... Haftasonlari evdeyim. Çalışmıyorum suan
IstanbulluhatunCeyo .!.: Rica ederim. Sen çalışıyor musun , haftasonları neler yapıyorsun genelde evde misin Genişletmek için tıkla... Haftasonlari evdeyim. Çalışmıyorum suan
Miss Salvatore Bir kedi annesi 🐈 29❤️ Pro Üye 16 Temmuz 2023 1.859 4.739 53 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #26 rainyy .!.: Haftasonlari evdeyim. Çalışmıyorum suan Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın peki merak ettim, hiç mi yaşıtların yok çevrede
rainyy .!.: Haftasonlari evdeyim. Çalışmıyorum suan Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın peki merak ettim, hiç mi yaşıtların yok çevrede
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.361 3.755 173 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #27 IstanbulluhatunCeyo .!.: Kaç yaşındasın peki merak ettim, hiç mi yaşıtların yok çevrede Genişletmek için tıkla... Genelde yaşımdan küçükler varr
IstanbulluhatunCeyo .!.: Kaç yaşındasın peki merak ettim, hiç mi yaşıtların yok çevrede Genişletmek için tıkla... Genelde yaşımdan küçükler varr
G gunces Nirvana Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 10.964 54.951 548 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #28 rainyy .!.: Hoslandigim kişiye yazdım cevap vermedi. İlgiye açım ama kimse yok. Benim gibi yalnız olup mutlu olan var mi? Genişletmek için tıkla... Rainycigim yillardir ucan kustan hoslandin ama hala yalnizsin.
rainyy .!.: Hoslandigim kişiye yazdım cevap vermedi. İlgiye açım ama kimse yok. Benim gibi yalnız olup mutlu olan var mi? Genişletmek için tıkla... Rainycigim yillardir ucan kustan hoslandin ama hala yalnizsin.
M marter Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 345 375 18 36 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #29 rainyy .!.: Aynenn Genişletmek için tıkla... demekki başka birilerine bakmalısın artık gönül bu tek kişiyi sevecek beğenecek diye bişey yok. Başka başka insanlar çıkar karşına
rainyy .!.: Aynenn Genişletmek için tıkla... demekki başka birilerine bakmalısın artık gönül bu tek kişiyi sevecek beğenecek diye bişey yok. Başka başka insanlar çıkar karşına
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.361 3.755 173 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #30 marter .!.: demekki başka birilerine bakmalısın artık gönül bu tek kişiyi sevecek beğenecek diye bişey yok. Başka başka insanlar çıkar karşına Genişletmek için tıkla... Ama en çok bundan hoslanmistim suan unutmaya çalışıyorum.
marter .!.: demekki başka birilerine bakmalısın artık gönül bu tek kişiyi sevecek beğenecek diye bişey yok. Başka başka insanlar çıkar karşına Genişletmek için tıkla... Ama en çok bundan hoslanmistim suan unutmaya çalışıyorum.