Hayatan zevk alamıyorum

İşte benim sorunum orda başlıyor ki şu sıralar yanliz kalmadigim için iyim ama genelde yanlız yaşadığım ve çok boş olduğum için bitmiuordu o düşünce şuan hamileyim çocuğumla ilgilenince vaktim boş kalmazsa düşünceler de azalır diye düşünüyorum buna adapte olmaya çalışıyorum
merhaba kaç haftalık hamilesiniz? hamileyken aynı şeyleri değil çok daha fazlasını yaşadım ben. o yüzden sizi en iyi anlayabilecek kişiyim :(

maalesef 2 yıldır aynıyım…

Yani şöyle ki bu tarz düşünceler manevi eksiklikten olur denir genelde ( haddim olarak söylemiyorum yanlış anlamayın) biraz tasavvuf tarzı şeyler dinleseniz yada okusanız. Sahih kaynaklardan. Videolarda internetlwrde yalan yazılar çok oluyor. Sohbetler insana çok iyi geliyor.
Çok istiyorum inanin ki ama ibadet din konusunda yaşayan bir insanım bunu

Altıncı ayima girdim sizde geçti mi peki
bende 20 haftalıkken anksiyete olarak başladı. sonra git gide daha da kötüleşti ve üstüne bi de depresyon eklendi. sürekli bebeğimin engelli olacağını, hayatımın bittiğini düşündüm. oysa ki çok güzel bi hamilelik geçiriyordum(fiziksel olarak). doğuma kadar hiç değişmedi bu durum. bebeğim 3. ayına girdiği gün paxera başladım. kaygılarıma çok iyi geliyor. 1-2 ay içinde o his kaybolmuştu artık. şaka gibi ama artık normal hissediyordum. sizin de aynısı olacak hiç korkmayın. geçmez gibi geliyor şu an biliyorum. inan o kadar iyi biliyorum ki...

bende 20 haftalıkken anksiyete olarak başladı. sonra git gide daha da kötüleşti ve üstüne bi de depresyon eklendi. sürekli bebeğimin engelli olacağını, hayatımın bittiğini düşündüm. oysa ki çok güzel bi hamilelik geçiriyordum(fiziksel olarak). doğuma kadar hiç değişmedi bu durum. bebeğim 3. ayına girdiği gün paxera başladım. kaygılarıma çok iyi geliyor. 1-2 ay içinde o his kaybolmuştu artık. şaka gibi ama artık normal hissediyordum. sizin de aynısı olacak hiç korkmayın. geçmez gibi geliyor şu an biliyorum. inan o kadar iyi biliyorum ki...
Ay teşekür ederim çok zor hisediyorum ölü gibiyim sanki hiç gecmicek gibi

Ay teşekür ederim çok zor hisediyorum ölü gibiyim sanki hiç gecmicek gibi
sokakta dilenci görürdüm hali içler acısı ama benden daha mutlu derdim. sokaktan geçen insanlara bakardım Allahım normal hissetmek ne büyük nimetmiş derdim. o günlerden bu günlere.. bebeğim de şükür çok akıllı sağlıklı. seninki kız mı erkek mi

sokakta dilenci görürdüm hali içler acısı ama benden daha mutlu derdim. sokaktan geçen insanlara bakardım Allahım normal hissetmek ne büyük nimetmiş derdim. o günlerden bu günlere.. bebeğim de şükür çok akıllı sağlıklı. seninki kız mı erkek mi
Bende her gün otizmli olucak deyip ağlıyorum erkek bebeğim benim hamilelikten önce başladı hamilelikte tavan yaptı şuan normale döndü

Back
X