Vallahi surdaki dank diye yapılan, yok sizi silmiş, boşanın tarzi yorumlardan dolayı büyük konuşmayayım ama derdim olsa derdimi yazmam buraya.ne kadar tanıyorsunuz da sevmediğini düşünüyorsunuz pardon?aile bu ya belki sizin sozunuzle inanacak olmayan seylere.günahtır yahu.
Biraz takip edin , aldatma vs varsa işin rengi değişir tabi.
Ama gerçekten iş için uğraşıyorsa alın karşınıza, bize söylediğiniz gibi içinizi dökün, biraz daha çabalayın derim. Yok zaten adamın ayrı bir hayatı başka biri varsa o iş bitmiş demektir
Bence de bazı yorumlar fazla sert. Hemen yok sevmiyor yok aldatıyor.. Bir durun yahu..
Karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuştunuz mu bilmiyorum ama açık açık konuşun eğer biraz korkar düzelir derseniz tehdit edin evden giderim vb gibi ama sert şekilde değil. Yani bu şekilde mutlu olmadığınızı anlatın. ne olursa olsun doğruyu söylesin.. .
Esınız yalan soyluyor
Hayatında bırı oldugunu dusunuyorum
O saatdw dukkanda sorun olmaz dukkanda oturulmaz ve huc bı toptancıyı acık bulamaz haberınız olsun
Şeytanın bıle uyudugu saatde esınız buyuk bı halt yemış bellıkı
Boşanabilecek olan kadınlar zaten basıp gidiyor, burada maddi sorumluluk bir kişide evin tüm manevi yükü diğerinde, zor bir durum. Bu adam değişir mi sanmam hep bekar kalıp arkadaşlarıyla geçmeliyiz, işine asılmayan adam işinden olur bu zamanda. İş yerine siz de gidip onunla çalışamaz mısınız? Borcumuz var destek olalım tarzı? Öğle yemeği götürün ya da bir süre, borcumuz var evden getireyim gibi, eşiniz biraz üstünde olur belki faydası olur