• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim ?

Konu sahibi de öğreneceği gerçeğe hazır değildi çünkü
Yoksa öğrenmek en fazla 15 dk alır
Bana da öyle geldi. Göz göre göre yalan var ortada, "sordum yoktu dedi ben suçlu oldum" diyor. 11 yıllık KK uyesiyim, çevremde dünya kadar arkadaşım var iliski sorularını bana anlatan. Bugüne kadar tanık olmadım ki 'yalan mi söylüyorsun' sorusunda üste çıkmayan, 'evet yalan söyledim' diyen

Neyi yaptın ki?
Hiç bir şey yapmadın:)
Konuyu 1'de actin. Bin kişi iş yerine git dedi, uzak dedin. İs yerine market alışverişi gönder dedik , adresi bilmiyorum dedin (ben Almanya'da sevgilinin çalıştığı okula çiçek yolladim, bir kere bana okulunun adının ne anlama geldiğini soylemisti,Google mapste o muhitte dolanıp buldum. 5 yıllık sevgilin, kaç zamandir çalışıyor sana oranin ismini bile soylmemesi mantıklı değil bence, pekala adından bakabilirdin) , evine git dedik gitmedin.
Ne yaptın yani?
Telefondan trip atmak mı yaptığın?
Hiç kimsenin 'telefonda hesap sor' dediğini görmedim.
Bence sen ikna olmak istemissin,olmussun
ya da korkak konu sahibi maalesef yengenç
kendi özgüveni yok ve yüzleşmeye korktu

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık bir ilişkim var. Arada kavgalar olan ama normalde iyi sayılabilecek bir ilişki. Evlilik planları yapıyoruz yani ikimiz de bu ilişkiyi ciddiye alıyoruz bana göre.
Ikimizin de boş günü Pazar günü olduğu için pazar günleri buluşuyoruz. Bu hafta buluşmayı ayarlarken sevgilim normalde geç buluşmak isterken bugün erkenden kahvaltıya gitmek için ısrar etti. Normalde pazar günleri çok geç uyanır bugün saat 9.00'da uyandı bundan biraz şüphelendim. Sonra 11 gibi buluştuk. Bir saat falan anca beraberdik beraber olduğumuz sürede ablası,eniştesi ve en yakın arkadaşı tarafından arandı.Hepsinde benden uzakta gizli bir şekilde konuştu ve sonra ne konuştuklarını sorduğumda "Neden merak ediyorsun ben senin ne konuştuğunu merak ediyor muyum bana güvenmiyor musun?" diye sinirlendi . Bir de o 1 saat boyunca o en yakın arkadaşıyla mesajlaşıyordu ama sonradan baktığımda bütün mesajlarını silmişti. Sonra biz dönüşte yola çıkmamızda aynı yerde çalıştığı en yakın arkadaşı onu arayıp çok iş olduğunu mesaiye gelmesini söyledi, ama ben buna hiç inanmadım saat 1'de mesaiye mi gidilir ve işe patronu değil arkadaşı mı çağırıyor?
Sonra napıyorsun diye fotoğraf istedim işte olduğundan emin olmak için ama ona belli etmedim şüphelendiğimi. Şu an müdürler var atamam gibi bahanelerle fotoğraf atmadı işte olduğunu anlamamam için atmadığını düşünüyorum.Çünkü mesajlara cevap veriyordu fotoğraf neden atamasın. Bana göre benden sonra benim öğrenmemi istemeyeceği bir plan yaptı ve yalan söylüyor ama ne gibi bir plan yapabilir ben kısıtlayıcı bir insan değilim çünkü .Şimdi de telefonu kapalı ben mi şüpheleniyorum yoksa bir yalan mı var anlayamadım.Eger bana yalan söylüyorsa ayrılırım ama ortaya çıkarıp ayrılmak istiyorum .yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim?
Aile üyelerinin falan araması sanki başkasıyla ciddi bı başlangıç yapıyor gibi geldi bana

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık bir ilişkim var. Arada kavgalar olan ama normalde iyi sayılabilecek bir ilişki. Evlilik planları yapıyoruz yani ikimiz de bu ilişkiyi ciddiye alıyoruz bana göre.
Ikimizin de boş günü Pazar günü olduğu için pazar günleri buluşuyoruz. Bu hafta buluşmayı ayarlarken sevgilim normalde geç buluşmak isterken bugün erkenden kahvaltıya gitmek için ısrar etti. Normalde pazar günleri çok geç uyanır bugün saat 9.00'da uyandı bundan biraz şüphelendim. Sonra 11 gibi buluştuk. Bir saat falan anca beraberdik beraber olduğumuz sürede ablası,eniştesi ve en yakın arkadaşı tarafından arandı.Hepsinde benden uzakta gizli bir şekilde konuştu ve sonra ne konuştuklarını sorduğumda "Neden merak ediyorsun ben senin ne konuştuğunu merak ediyor muyum bana güvenmiyor musun?" diye sinirlendi . Bir de o 1 saat boyunca o en yakın arkadaşıyla mesajlaşıyordu ama sonradan baktığımda bütün mesajlarını silmişti. Sonra biz dönüşte yola çıkmamızda aynı yerde çalıştığı en yakın arkadaşı onu arayıp çok iş olduğunu mesaiye gelmesini söyledi, ama ben buna hiç inanmadım saat 1'de mesaiye mi gidilir ve işe patronu değil arkadaşı mı çağırıyor?
Sonra napıyorsun diye fotoğraf istedim işte olduğundan emin olmak için ama ona belli etmedim şüphelendiğimi. Şu an müdürler var atamam gibi bahanelerle fotoğraf atmadı işte olduğunu anlamamam için atmadığını düşünüyorum.Çünkü mesajlara cevap veriyordu fotoğraf neden atamasın. Bana göre benden sonra benim öğrenmemi istemeyeceği bir plan yaptı ve yalan söylüyor ama ne gibi bir plan yapabilir ben kısıtlayıcı bir insan değilim çünkü .Şimdi de telefonu kapalı ben mi şüpheleniyorum yoksa bir yalan mı var anlayamadım.Eger bana yalan söylüyorsa ayrılırım ama ortaya çıkarıp ayrılmak istiyorum .yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim?
Aile bireyleri ile yanınızda konuşmuyor ama iş arkadaşı ile yanınızda konuşuyor öyle mi? Bana aile tarafından ayarlanmış bir kız meselesi gibi geldi. Msjları neden silmiş ki? Çok şüpheli, tlf casus program mı yükleseniz?

Işte ben o organizasyonla konu sahibine evlilik teklifi edeceğini düşündüm, fısır fısır sürekli bibirileri arıyor o sürpriz heyecanı gibi geldi bana 😅ama böyle bir şey çıkmamış, adam belli bir haltlar yemis
Bu kadar iyi niyetle hayat sizi çok üzmesin lütfen 🤭

Bu kadar iyi niyetle hayat sizi çok üzmesin lütfen 🤭

😁😁 ama böyle organizasyonlarda genelde hazırlayan kişiler böyle oluyor, yok biri çiçeği ayarlıyor diğeri başka şeyi falan aramalar geliyor çaktırmamak için garip davranışlar olabiliyor, heyecanlı kişiler olayı tam yönetemediği için böyle bir görüntü oluşuyor 😅 en azından ben o tarz durumlara maruz kaldım o yüzden ilk aklıma o geldi, napim asfsgs

Kesinlikle senden gizli iş çeviriyor.
Şüphelendiğini belli etme gözlemle.

Arkadaşlar teklif vs yok. Ona söylediğiniz tüm taktikleri uyguladım hiç biri fayda etmedi en son açık açık bugün olan tutarsızlıklardan bahsettim yağ gibi uste çıktı yine ben suçlu oldum içim hiç rahat değil ama kanıtlayamadım da yalanını 😬
Google maps gecmis aciksa hangi gun hangi saat nerelerdeydi gorunur .

Bence arkadaşıyla ortam yaptılar arkadaşı kızlarla geldi takıldılar gibi düşünüyorum sende aldatıldin ama aldatildigini itiraf ettirmeye bile korkuyorsun karşındakine sana birden bire çok iyi davranmaya başlarsa yada çok kötü geçmiş olsun artık

Back
X