Yalan söyledi !!

Ya ben napayım şimdi içimde bu kuşkuyla yaşayamam
şimdi ne biçim düşünüyodur ne desem diye
peki ne yapmış olabilir? nereye gitmiş olabilir hiç fikrin var mı
görüşmesini istemediğin bi arkadaş falan ?
Var görüşmesini istemediğim arkadaşı zaten o arkadaşıma gittim dedi ben de inanmıyorum dedim. O hakkını kullandı yani.

Onu yaptı ki zaten. Arkadaşımdaydım dediğinde görüşmesini istemediğim bi arkadaşı vardı onu söyledi. İnanmıyorum deyincede umrumda değil dedi

Yalan yalandır ve insan eşi olacak insana yalan söylememeli bence, üstelik sizin düşündüğünüz kadar masum değil maalesef çoğu erkek, adam ayan beyan yalan söylemiş yalanı ortaya çıkınca da kuyruğunu sıkıştırıp kaçmış daha ötesi var mı?
Konu sahibi bu adam pek sağlam ayakkabıya benzemiyor hele de bu ilk yalanı değilse yol yakınken ayrılın bence

Cinsel ilişkiden ziyade benimle konuştuğu anlaşılmasın diye mi yaptı diye yorumladım su sesini açıkcası.

1 yılı aşkındır tanıyorum ve 9 aydır sözlüyüm. Daha önce bu kadar ciddi bişey olmamıştı. Sadece takıntılı eski kız arkadaş sorunumuz vardı ama o doğruydu numarasını değiştirip kurtulmuştuk. Başkada güvenle ilgili bi sorunumuz olmadı hiç.

Aldatma olmasına gerek yok canım zaten bana yalan söyledi aptal yerine koydu bu yeterli. Sadece o inatla bunu yaptım derken hayır aslında olan bu diyebilmek için. Ailelerin olmasıok anlam ifade etmiyor bana yani çok yıpratıcı olur ama bununla yaşamak kadar olmasa gerek.
Kafam çok karışık ya gerçekten içimden bi ses hemen şu anda yak köprüleri diyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için. İçim o kadar dolu ki ağlayamıyorum bile hazmedemiyorum salak muamelesi yapmasını.

Aaaaa bu hiç aklıma gelmedi keşke düşünebilseydim. Hatta almıştı eline bi ara telefonunu. Ama ben daha önce yaşamadığım için akıl edemedim

Tanistiktan 3 ay sonra hemen sözlenen bir kizin böyle takintilari olmasi cok dogal tatlim, muhtemelen cocuk da o takinti haline getirdigin eski sevgiliden yeni ayrilmistir o ara, boslukta kaldigi icin seninle bir iliskiye baslayip hemen de sözlendiyse o insanin kafasinda olup bitenleri ne sen ne ben ne de kendi bile anlayamaz ki, kafasi karisik anlasilan. Sen de eski sevgiliyi basina kakiyosan cocugu kendinden sogutarak zaten baskasinin kollarina itersin, erkekler böyle sitem eden, herseyi sorun eden kadinlari sevmeyler. Ben esimle mesela en basindan beri her iliskimi ve onun her iliskisini konustum, hatta konusup konusup alay ederiz eski iliskilerimiz hakkinda, yani takinti haline getirmektense bittigini kabullenerek dalgasini geceriz, böyle yaptigim sürece erkek arkadasa da ihtiyac duymuyodu esim, her konuyu rahatca konusuyoruz iliskimizin basindan beri. Arada sitem eder insan bu cok normal, ama sen takinti haline getirdim diyosun, demek ki gölgesi aranizdan ayrilmadi bi türlü, buraya kadar dogru mu?

Teşekkür ederim yorumunuz için. İçim o kadar dolu ki ağlayamıyorum bile hazmedemiyorum salak muamelesi yapmasını.

Niye oyle dusunuyorsun. Ona kiz coksa sana da adam cok. Salak olan o buldugu yalandanda ne derece oldugunu tum kk uyeleri ogrendi zaten...

Eski kiz ark demissin yine o kiz mantar gibi tekrar uremesin. Onunla bulusmus olabilir mi acaba ya daaaa baska bir hatun mu. O mu bu mu suphe suphe oldurur adami. Takintili biri olursun en iyisi yuzugu atmam. Ailenle paylas bunu ozellikle annenle bakalim onlar ne dicek. Ve sana tecrubeden yazitirum. Ailen ne diyorsa dogru cikiyor. Kim ne derse desin.

Yakma kendini. En yakin ark 2 yil cikti sozluyken sozlusu yalan soyledi evdeyim tekim birazdan yaticam dedigi aksam meger cocuk is arkadaslarini eve davet etmis o kizlarin arasinda da cocuga ilgi diyan kasarin biri de varmis. Gel zaman git zaman ark o kizdan uzak dur desede sozlusu yok yanlis anlamissin oyle bir kiz degil vs doye diyeeeeee

Anaaaaa. Bi duyduk ki arkadasimla ayrilmislar 2 ay icinde o kizla evlendiler yaa biz i soku hala atlayamadik.

Valla canım ortada bir yalan var doğru ama hemen aldatmış gozuyle mi bakmak lazım.sana bisey anlatayım benim eşim yillar önce baska bi işte çalışırken birgün bana mesaiye kalacağım dedi o gün baya geç geldi ertesi gün öğrendim ki mesaiye kalmamış eşimin o zaman girustugu arkadaşları vardi ne zaman onlarla gorusse evde kavga çıkardı oda o aksam onlarla bi arkadaslarini ziyarete gitmisler bunu bunu ertesi gün ogrendim Tabi tartıştık ama eşim dediki eğer sana deseydin yine kavga çıkacaktı bende yalan söylemek zorunda kaldım çünkü rkadaşım ameliyat olmuştu gitmek zorundaydım bu arada ameliyat olan yanı gittiği kisiyide tanıyordum soyleyimde sonra senin eşinde senin aldatmış demesinler sonuçta eşim beni aldatmadi ama sırf yalan söyledi diye ayrilsamiydim esimden herkes bazan istemesede yalan söylemek zorunda kalabilir senin ki aldatmış da olabilir bilmiyorum ama yinde bi dinle derim ben aldatmış sa tekmeyi bas tabiki

Adam resmen yalan söylemiş, hem de en gallabisinden. Bence durumu kurtarmıyor da hadi bazı arkadaşların dediği gibi arkadaşlarıylaydı, eee yüzüğü neden yok ? Adam acelesinden yüzüğünü takmayı unutmuş

Oooooo çok fena yakalanmış.Var bunun altında bişey normal bi yalan yok ortada.

Eğer "Bana güvenmeyen insan bıdıbıdı" tribine girmese sizin istemediğiniz bir arkadaşıyla görüşmüş olduğunu düşünürdüm ben de ama öyle bir durumda rest çekip gitmezdi diye düşünüyorum; çok açığa vermiş kendini. Kaldı ki arkadaşı ile görüşmüş bile olsa yalan yalandır; şu anda yalvar yakar sizi iknaya çalışıyor olmalıydı.

Çok Geçmiş olsun,tabı su sesı derken ne demek anlamadım,tabı bırıyle cınsel ilişki anlamındamı,olamaz o kadar kısa sûrede,be duş alsa anlarsın saçımdan falan,Yüzük bence çıkarmaz öle bişey olsa,Yüzük denk gelmiş olmaması,ama bı suçu var o kesın,ama ne bılmedı m,yıllar önce bır Arkadaşımın sevgilisi ve Arkadaşı ben gıdıyoruz,bu Çocuğu sevgılısı aradı,çocuk Arabanın camınnı açtı beline kadar dışarı çıktı konuşuyo yolsaymış gıbı,bu erkekler ah ah,bu arada bişey dıcem utanıyorum bende bazen tuvalette konuşurum telde Alışkanlık sıfon cekerım arkadaşlar Endülüs tuvalettemısın der,yanı bu lavobaya kaçmış cafe gıbı bır yerde

yüzüğünün olmaması altında pis şeyler oldugunu gösteriyor

üzücü bür durum ama ortaya erken çıkması da iyi

tamam çocuk diyelim istemediği arkadaşıyla buluştu da kavga çıkmasın diye yalan söyledi de yüzük neden yok?

bu kdr sey nasıl üst üste gelir , gerçekten unuttu mu ?

bir işe kalkışıp çok fena eline yüzüne bulaştırmış.
şimdi biraz sakinleş, 2 gün falan sonra ya size çağır ya da dışarıda buluşun.
Adam akıllı sor, nerdeymiş,kimleymiş, neden ısrarla babaannesinde oldugu yalanında diretmiş ve en önemlisi neden yüzüğü yokmuş??Sakın ters psikoloji yapıp "bana inanmıyorsan bık bık" durumları yaratmasına fırsat verme.
Sakince sor,eğer sana doğruyu söylemeyecekse sakince sen de yüzüğünü çıkar.burdan sonrası onun tavrına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…