- 23 Şubat 2023
- 204
- 369
-
- Konu Sahibi maviartemis
Ona bile şüphe ile bakıyorum ama grupta akıştan az çok biliyorum belkide evlidir Ay inşallah değildir kendimi çok kötü hissederim iğrençEvli olmadığını nereden biliyorsunuz
Şerefsizse bir şey diyemem ama uykumu kaçırdı sinir oldum aptal yerine konmak çok kötüDemekki avlanmak için girmiş o platforma kaç kişiyle daha konuşuyordur o
Adilik diz boyu bu da bana ders olduiyi geceler Dikkat edin.
Bekarim der evli cikar evliyim der bekar cikar.
Sosyal medya dan güvenli olmuyor bi arkadaşımin başına geldi.
Tanışmak istediği birine önce isimini söylemeliİnsanlar sosyal medyada gerçek isimlerini kullanmamayı tercih edebilirler. Ne var ki bunda bu kadar celallenecek?
Onu da düşünüyorum muhatap olmak dahi istemiyorumEngelle bence direkt.
Yüzyüze tanışana ya da güvenene kadar söylemeyebilir. Anormal bir durum değil bu. Bu kadar sinirlenecek bişey yok.Tanışmak istediği birine önce isimini söylemeli
Yav bırak Allasen böyle isim misim gizleyenlerde hep bir falso çıkıyorYüzyüze tanışana ya da güvenene kadar söylemeyebilir. Anormal bir durum değil bu. Bu kadar sinirlenecek bişey yok.
Hiç bir sosyal medyamda hayatımın hiç bir döneminde gerçek ismimi (en azıdan tamamını) kullanmadım. Falsolu muyum yoksaYav bırak Allasen böyle isim misim gizleyenlerde hep bir falso çıkıyor
Aha feykHiç bir sosyal medyamda hayatımın hiç bir döneminde gerçek ismimi (en azıdan tamamını) kullanmadım. Falsolu muyum yoksa
Yav bırak Allasen böyle isim misim gizleyenlerde hep bir falso çıkıyor
Millete ne yani ben de çok yüzden fotoğraf paylaşmayı sevmem,bıraksınlar da nasıl istersek öyle yapalım çünkü kişisel hesabım. Böyleleri beni deli ediyor.Ben de isim kullanmiyorum.Insta hesabimda ismim yoktu mesela sonradan ekledim isim ama soyadım yazmiyor. Hesabimda arkadaşlarim, ailem vs ekli.
Buna rağmen fake hesap acan oldu fotograflari çalip.
Yüzümü postlarda paylaşmiyorum.
Millet diyordur belki ne bu gizlilik diye ama adamin bu nedenle yaptigini sanmam ya.