Yalan. Ne tepki vermeliyim. ?

maviartemis

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
204
369
Herkese Merhabalar iyi geceler .

28 yaşında bekar biriyim . Şok etkisi içerisindeyim.
Okuduğum bölümümle alakalı bir platformdayım bilgi akışının olduğu bazende sohbet ortamının olduğu uzun süredir varım diyebilirim.
Asıl konu şu ben sosyal medya üzerinden kimseyle tanışmayı sevmiyorum güven vermiyor. Korktuğum şeylerden biri oldu. Yöneticilerin biriyle aynı ildeyiz çok yakınız mesafe olarak benimle tanışmak istedi ben önce istemedim sonra salak gibi konuşmaya başladım hayatımda uzun süredir kimse yoktu. Flört bile etmiyordum kimseyle neyse biz 4 gündür mesajlaşıyoruz hatta yüz yüze gelelim dedi kahve içelim diye bende tamam dedim ama erteledim çünkü 1 hafta sonra bir sınavım var ders çalışmam lazım. Velhasıl ben instagram kullanıyorum ama fake gibi bir şey grubun instagram sayfasında yorumları okurken konuştuğum kişinin adının farklı olduğunu öğrendimmmm. Dua ediyorum evli çıkmadı diyee kullanıcı adı normal bir isim herkes ona o isimle hitap ediyor ama instagram ismi soy ismi tamamen farklı resmen hayal kırıklığı yaşadım. Bir insan neden saklar ki kendi tanışmak istedi. Ben zaten yıllar önce çok büyük güven problemi yaşadım üzüldüm açıkçası. Şuan haberi yok öğrendiğimden yüzüne vurup direkt konuşmayı kesip platformdan ayrılmayı düşünüyorum. Nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum ama üzüldüm çok kırıcı oldu ha şuna da şükür ediyorum çok erken öğrendim evlide olabilirdi...

Ee bulunduğunuz platformda çok kolay bir şekilde adını ve soyadını öğrenebiliyormuşsunuz işte neden saklama gereği duysun ki bunu?
Orda yönetici olduğu halde instagram yorumlarında göreceğinizi tahmin edemiyor mu bu kişi?
İsmi Ahmetse size Mehmet mi dedi?

İki ismi olabilir birini instagramda kullanıyor olabilir yani ön yargı yerine gözlemlemek lazım

Yav bırak Allasen böyle isim misim gizleyenlerde hep bir falso çıkıyor

Ben de isim kullanmiyorum. Insta hesabimda ismim yoktu mesela sonradan ekledim isim ama soyadım yazmiyor. Hesabimda arkadaşlarim, ailem vs ekli.
Buna rağmen fake hesap acan oldu fotograflari çalip.
Yüzümü postlarda paylaşmiyorum.

Millet diyordur belki ne bu gizlilik diye ama adamin bu nedenle yaptigini sanmam ya.

Millete ne yani ben de çok yüzden fotoğraf paylaşmayı sevmem,bıraksınlar da nasıl istersek öyle yapalım çünkü kişisel hesabım. Böyleleri beni deli ediyor.
Konu sahibine gelince de bence de yani rumuz olarak kullanabilir orayı. Yoksa hiç mi aynı platformda ortak tanıdığınız yok da kendini bu denli gizliyor gibi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…