Yalan. Ne tepki vermeliyim. ?

Yüzyüze tanışana ya da güvenene kadar söylemeyebilir. Anormal bir durum değil bu. Bu kadar sinirlenecek bişey yok.
Kahve içmeye çıkacak kadar güveniyor ama? Burada bir tezatlık yok mu? Burhan'a katılıyorum böylelerinden hep bir falsoluk çıkıyor sonradan.

Ne demişim? Yüzyüze tanışana kadar söylemeyebilir.
Tamam işte bende diyorum ki ismini söyleyemecek kadar güvenmediği biriyle yüz yüze buluşacak kadar güvenmesi garip bence.
Adam adını soyadını mı farklı söylemiş yoksa nickname mi kullanıyormuş orayı tam anlayamadım ama adını soyadını farklı söylediyse pekte güvenilir bir izlenim yaratmazdı benim açımdan.

Yüzyüze buluşunca ne olacak ki? Kalabalık mekanda bir kahve içilecek. Güvenirse ya da beğenirse ismini söyler güvenmezse ya da beğenmezse gizliliği devam eder bir daha görüşmez. Sosyal medya tanışmalarında böyle şeylere çok takılmamak gerekiyor bence. İnsanların gizli kalmayı isteme hakkı var.

Twitterda sahte isim kullanıyorum ben mesela. Nickname kullanınca yazılanlar ciddiye alınmıyor ya da insanlar nickname olmasına takılıyor falan. İsim daha güvenilir duruyor bazı mecralarda.

İşte dediğim gibi adını soyadını mı farklı söylemiş. Nickname mi söylemiş o kısmı bende tam anlayamadım.
Doğrudur tabii o da sizin düşünceniz ama bana daha en başından ismini bile saklama gereği duyan insan şüpheli gelirdi ve buluşmak istemezdim.
Benim sütten ağzım o kadar yandı ki yoğurdu üfleyerek değil dondurarak yiyorum artık

Adilik diz boyu bu da bana ders oldu
Adam ismini değilde soyismini kullanıyor diye mi adi oldu?
Benim iki adım var, ailem birini kendi edindiğim çevre diğerini kullanır, ailemin kullandığı ismi bilmeyen yada diğerini bilmeyen çoooook insan var hayatımda, adi miyim ben? Okulda ve sosyal medyada soyadımı kullanırdım, nasıl bir adilik yaptım acaba?
İsimde adamın soyisim de adamın hangini isterse kullanır

Rutkay Aziz i bilirsiniz dimi?
Aslında adı Aziz soyadı Rutkay
Şimdi bu adam tüm Türkiye ye ve dünyaya adilik mi yapmış yıllarca?

kandırılmış olmak seni üzmesin yıllarca aylarca kandırılmış olmakta vardı erken farketmişsin koy gitsin totosunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…