canım dikkat ettiysen aysegul21 arkadaşımız o kız tarafından aldatıldım demiyor.daha önce aldatıldım diyor.o kızla normal arkadaşmış diyor.ben katılmıyorum söylediklerine.eğer o kişi aldatmış olsa bunları itiraf etmez ve aysegul için ona bazı konuları danışmazdı.bilmiyorum ama bana hiç aldatıyomuş gibi gelmedi.tabi ki erkeklere güvenmemek lazım.sağı solu belli olmaz onların ama bana göre nişanlısı zor bir durumda , ayşegülün destek olmaktan başka yapacağı hiç bişey yok .bence bu kadarda ön yargılı olmayalım.Siz bi adamdan sorunlarınızı çözmek için yardım alsaydınız, evinize misaifrliğe kabul etseydiniz, ona hediye alırken bu adamdan yardım alsaydınız, sonra da ortaya çıktıgında ben yalan söylemedim uygun zamanı bekledim deseydiniz? Nişanlınız napardı? Aaa hayatım ne var bi erkekle bu derece yakınlaştıysan, evine aldıysan, sonuç olarak insanız yardıma ihtiyacımız oluyor uzatmayalım mı diyecekti?
Kusura bakmayın ama ben bir ilişkide aldatılmanın kadının verdiği bir hak oldugunu düşünüyorum (istisnalar var ama çoğunlukla böyle) Yani siz bunu normal kabul edip evlenebiliyorsanız, bu o adama şunu söylemek demektir; 'Heyyy!!! Senin beni aldattığını (veya beni üzecek şeyler yaptığını, yalan söylediğini) biliyorum. Ancak kadın ve erkek eşitliği olmadığından bunu normal kabul edip seninle evleniyorum. O yüzden ilerde evliliğimizde bir sorun çıkarsa, çalıştığın yerdeki bayan arkadaşlarının evine misafir olabilir, özel sorunlarımızı anlatabilir, hediye alacağın zaman onlara gidebilirsin.'
= Beni tekrar aldatabilirsin ve ben buna gözümü kapayabilirim! Bunu söylemeyin, üstüne kalkıpta yaptığı şeyi yanlış değilde, anlatmak için doğru zamanı bekliyorum diyen bir insana inanmayın.
Şemdinlide görev yapabilir, ancak bu, onun hayatınızdan endişe ettiğiniz için gözlerinizi kapatmanız anlamına gelmez.
Kusura bakmayın lütfen sizi üzmek yada kırmak değil niyetim, ancak erkeklerin yaptıkları şeyler normal yada tepkisiz karşılandığında, tekrar yaptıklarını bu forum sayesinde öğrendim.
ewt aldatıldım bunu atlattım sımdı tamamen guvenıorum demıorum dıyemem canım cok yandı hala aklıma geldgınde yanıoda hiçbirsey eskısı gbı olmayacak bunuda bılıorum ona sadece güvenmek ıstıorum pişman olduguna inanmak eger kalbım degıl mantıgım agır bassaydı bu ilişkide emın olmalısınız kı bende sızınle aynı fıkırı paylasıor olacaktım ama yapamadım kalbım onun ıcın delı gbı carparken vazgecemedım ilk ve son sansı ona tanıdımSiz bi adamdan sorunlarınızı çözmek için yardım alsaydınız, evinize misaifrliğe kabul etseydiniz, ona hediye alırken bu adamdan yardım alsaydınız, sonra da ortaya çıktıgında ben yalan söylemedim uygun zamanı bekledim deseydiniz? Nişanlınız napardı? Aaa hayatım ne var bi erkekle bu derece yakınlaştıysan, evine aldıysan, sonuç olarak insanız yardıma ihtiyacımız oluyor uzatmayalım mı diyecekti?
Kusura bakmayın ama ben bir ilişkide aldatılmanın kadının verdiği bir hak oldugunu düşünüyorum (istisnalar var ama çoğunlukla böyle) Yani siz bunu normal kabul edip evlenebiliyorsanız, bu o adama şunu söylemek demektir; 'Heyyy!!! Senin beni aldattığını (veya beni üzecek şeyler yaptığını, yalan söylediğini) biliyorum. Ancak kadın ve erkek eşitliği olmadığından bunu normal kabul edip seninle evleniyorum. O yüzden ilerde evliliğimizde bir sorun çıkarsa, çalıştığın yerdeki bayan arkadaşlarının evine misafir olabilir, özel sorunlarımızı anlatabilir, hediye alacağın zaman onlara gidebilirsin.'
= Beni tekrar aldatabilirsin ve ben buna gözümü kapayabilirim! Bunu söylemeyin, üstüne kalkıpta yaptığı şeyi yanlış değilde, anlatmak için doğru zamanı bekliyorum diyen bir insana inanmayın.
Şemdinlide görev yapabilir, ancak bu, onun hayatınızdan endişe ettiğiniz için gözlerinizi kapatmanız anlamına gelmez.
Kusura bakmayın lütfen sizi üzmek yada kırmak değil niyetim, ancak erkeklerin yaptıkları şeyler normal yada tepkisiz karşılandığında, tekrar yaptıklarını bu forum sayesinde öğrendim.
kız da maşallah hemen evine mi damlamış arkadaş olunca :44:
bunları seninle paylaşacağına yalanına devam etseymiş daha iyiymiş...
ne aci
nasil güvenip evleneceksin..
canım dikkat ettiysen aysegul21 arkadaşımız o kız tarafından aldatıldım demiyor.daha önce aldatıldım diyor.o kızla normal arkadaşmış diyor.ben katılmıyorum söylediklerine.eğer o kişi aldatmış olsa bunları itiraf etmez ve aysegul için ona bazı konuları danışmazdı.bilmiyorum ama bana hiç aldatıyomuş gibi gelmedi.tabi ki erkeklere güvenmemek lazım.sağı solu belli olmaz onların ama bana göre nişanlısı zor bir durumda , ayşegülün destek olmaktan başka yapacağı hiç bişey yok .bence bu kadarda ön yargılı olmayalım.
ewt aldatıldım bunu atlattım sımdı tamamen guvenıorum demıorum dıyemem canım cok yandı hala aklıma geldgınde yanıoda hiçbirsey eskısı gbı olmayacak bunuda bılıorum ona sadece güvenmek ıstıorum pişman olduguna inanmak eger kalbım degıl mantıgım agır bassaydı bu ilişkide emın olmalısınız kı bende sızınle aynı fıkırı paylasıor olacaktım ama yapamadım kalbım onun ıcın delı gbı carparken vazgecemedım ilk ve son sansı ona tanıdım
)=)= sımdı o konu yıne acıldı ve tartıstık off yatamam işte, demekki bende doğru anlamışım. Daha önce aldatmış ve affedilmiş bir adamın, bundan sonraki hayatında 10 değil 100 kere daha dikkatli olması gerekiyor. Normal arkadaşlarını bile seçerken, düzgün seçmesi gerekiyor ki, hayatındaki insanı tekrar üzmesin, üzülmesin diye.
üstelik bu, adamın şu an yaptığını daha da kötü kılıyor, yani hem sen önce aldat affedil, sonra tekrar karşındakini şüphede bırakacak şekilde davran. (hoş bence bu bir şüphe değil ya neyse)
normal arkadaş kime göre neye göre? Adam normal arkadaşım dedi diye mi normal arkadaş oldu? Kimin sözüne güveneceğiz? Sevgilisini geçmişte aldatmış ve şu an güvensiz davranışlar sergileyen bir adama mı? Ben sevgilisi olan bir arkadaşımın evine, ne derece samimi olursam olayım gidemem. O kız rahatsız olur aralarında tatsızlık olur diye.
Tabii destek olabilir, hayat seçeneklerle dolu. Ama bir aldatılmayı kabul edip, üzerine bir daha böyle güvensiz olaya eyvallah diyorsa, yarın gelecek bir aldatmayı da kabul ediyor demektir.
Elbette haklısınız, dışardan söylemek çok zor. Ben çok mu doğru davranıyorum kendi hayatımda? Kesinlikle hayır. Bile bile lades yaptığım yüzlerce durum var. Ancak evlilik sadece aşkla yapılacak birşey değil. Mantık güven çok önemli. Zaten benim dememe gerek yok, bir kere aldatıldıysanız nasıl yüzde yüz güvenebilirsiniz ki? Hiç birimiz yapamayız. Devam edip etmemek sizin kararınız elbette. Sadece istisnalar dışında görüyorum ki, ikinci şansı alan adamlar genelde hep bir 3. Sünü d eyapıyorlar. Sizin yerinizde olsam, en azından bir kere bu olayı yaşadıktan sonra, nişanlımın çok daha dikkatli davranmasını isterdim.
)=)= sımdı o konu yıne acıldı ve tartıstık off ya
[sıze=3]senin rahatsız olduğunu bile bile neden görüşmüş peki bunu sordun mu? Yani arkadaşlıkları çok köklüymüş de senden sonra bırakamamış mı görüşmeyi diyeceğim ama zaten 7 yıldır berabersiniz..zaten önceden aldattığını biliyorsun, bu konuda kafan karışık..emin ol bu adama karşı hep bir şüphe içerisinde olacaksın..[/sıze]
üzmeyin kendinizi. Elbette herkes ister kendisini hiç aldatmayan bir adamla güven sorunu olmaksızın bir ilişkisi olsun. Ancak maalesef böyle olmuyor. Bazen sevgimizden bazen alışkanlığımızdan bazende elalem ne der korkusundan ayrılmıyoruz. Evleniyoruz yıllar sonra başımıza tekrar geldiğinde aslında içten içe geçmiştekinin yaşanacağını biliyordum diyoruz.
Aslında bu sebepten en sağlam evlilikler, ikinci şansların olmadığı, tarafların birbirlerini sevdiklerin ve bunun alışkanlıktan olmadığına inandıkları ilişkiler oluyor. Ama bu kaç evlilik eder, ben hayatımda topu topu 2 tane gördüm.
Sizde eğer ayrılmayı göze alamıyorsanız, boşuna açmayın bunları. Adamı kendinizden soğutup zamanla başkalarına gönderirsiniz. Unutun, yada kendinizi de onuda yormadan bitirin ilişkinizi. Ama bende 8 sene biriyle birlikte olan bir insan olarak bunun ne kadar zor oldugunu emin olun anlayabiliyorum.
kız da maşallah hemen evine mi damlamış arkadaş olunca :44:
ewt benımde en sınır oldugum ve hazmedemedgım bu nasıl ınsanlar var anlamıorum...
Siz bi adamdan sorunlarınızı çözmek için yardım alsaydınız, evinize misaifrliğe kabul etseydiniz, ona hediye alırken bu adamdan yardım alsaydınız, sonra da ortaya çıktıgında ben yalan söylemedim uygun zamanı bekledim deseydiniz? Nişanlınız napardı? Aaa hayatım ne var bi erkekle bu derece yakınlaştıysan, evine aldıysan, sonuç olarak insanız yardıma ihtiyacımız oluyor uzatmayalım mı diyecekti?
kızın nasıl bi insan olduğunu anlamıyosun ama evine davet eden de senin sevgilin be canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?