Yalan mı söyledim? Silikon? Napıcam :(

Evet bazen bir tarafı eriyor bir tarafı kalıyor. Ben asimetri sorunu yaşamadım. Hep şunu söylüyorum paraya göre degil kaliteye göre gidin. Orda da hata yapma olasılığı vardır ama en aza indirilmiş olunuyor.
Aynen öyle. Benim kendi üst dudağımda hafif bir yamukluk var zaten onu düzeltemez ama şişirirken kurtarır mı bilmiyorum :) Birde dolgu geçiciymiş sanırım eski haline dönüyormuş

Bence durust olmaliydiniz ki zaten ortaya cikacak bir şey kendinizi komik duruma dusurmuşsunuz ama meme estetiğini kaç erkek takar ki bence soyleseydiniz? Bilemedim.

Ben yüze yapilan estetiklerin asla gizlenmemesi gerektigini dusunuyorum kendimce. Mesela burun estetigi olduysa eski halini net görmek isterdim bu konuda yalani kaldiramazdim. 😃

Ama meme konusu oyle bir şey degil yani bir de en azindan ileride birden bire cocuk dusunursem ve kucuk memeli olursa diye dert edinecegini sanmam. 😄

Aynen öyle. Benim kendi üst dudağımda hafif bir yamukluk var zaten onu düzeltemez ama şişirirken kurtarır mı bilmiyorum :) Birde dolgu geçiciymiş sanırım eski haline dönüyormuş
Asimetriler çok güzel düzeltiliyor. Benim dr'un profiline bak mesela. Yüzde yüz erimiyor dolgular. Ondan dolayı bir kaç kez yaptırdıktan sonra normal durması muhtemel.

Bence durust olmaliydiniz ki zaten ortaya cikacak bir şey kendinizi komik duruma dusurmuşsunuz ama meme estetiğini kaç erkek takar ki bence soyleseydiniz? Bilemedim.

Ben yüze yapilan estetiklerin asla gizlenmemesi gerektigini dusunuyorum kendimce. Mesela burun estetigi olduysa eski halini net görmek isterdim bu konuda yalani kaldiramazdim. 😃

Ama meme konusu oyle bir şey degil yani bir de en azindan ileride birden bire cocuk dusunursem ve kucuk memeli olursa diye dert edinecegini sanmam. 😄
ilerde Elleyince ıyy balon gibi falan der mi diye korkuyorum biraz. Ya bilmiyorum ben onun burnu estetik olsa da hiç sorgulamazdım gerçekten bence herkes beğenmediği her yerini yaptırsın kafasındayım (çünkğ gerçekten meme bende baya takıntıydı)

ilerde Elleyince ıyy balon gibi falan der mi diye korkuyorum biraz. Ya bilmiyorum ben onun burnu estetik olsa da hiç sorgulamazdım gerçekten bence herkes beğenmediği her yerini yaptırsın kafasındayım (çünkğ gerçekten meme bende baya takıntıydı)

Estetikli meme hic ellemedim nasil his bilmiyorum 😀ama yalan soylemeniz adamin dokununca alacagi hissi degistirmiyor neticede. En azindan dogru soylemiş olurdunuz boyle komik olacak yani.
Herkes her yerini yaptirabilir ama bazi insanlar önceki halini bilmek isteyebilir. 🙄

Estetikli meme hic ellemedim nasil his bilmiyorum 😀ama yalan soylemeniz adamin dokununca alacagi hissi degistirmiyor neticede. En azindan dogru soylemiş olurdunuz boyle komik olacak yani.
Herkes her yerini yaptirabilir ama bazi insanlar önceki halini bilmek isteyebilir. 🙄
Komik olsun sorun değil ama kötü olur mu ya kara kara düşünüyorum şu an

Cidden silikonlu gibisin diye iltifatta hic duymadim. 😀 Adam biraz suphelenmiş bence ve ortaya laf atmiş olabilir o da ayri konu
Erkeklerin o kadar detay düşünebildiklerini sanmıyorum ama arkadaşım meme estetiği yaptırmıştı küçük boyutlu yaptırdığı halde bir heybeti var be dimdik duruyor 😁 ondan öyle bir benzetme yapmış olabilir 😁😁

Cidden silikonlu gibisin diye iltifatta hic duymadim. 😀 Adam biraz suphelenmiş bence ve ortaya laf atmiş olabilir o da ayri konu
Cidden hoş değil bikinili görüp kızı hiç kadın vücudu görmemiş gibi yorum yapması. Tabi sevgilisi ama daha cinsellik bile yaşamamışlar belli Bi mesafe var. Giyinikken fiziğini beğeniyorum demekle bunun arasında ufak Bi görmemişlik sapıklık var sanki. 🙄

Of Of Of . Yani gerçekten hiiiç söylemek istemiyorum. İnanılmaz takıntılı biriyim hele ki bu konuda da. Ailemden bile kimse bilmiyor. Kendim kongreye deyip Ankara’ya gidip yaptırmıştım gerçekten söyleyemem inanılmaz kötüyüm lütfen yardım edin
Tahta gibi göğüslerim vardı diyorsun, yaptırdıktan sonra gerçekten kimsenin anlamadığını düşünüyor olamazsın değil mi???

Erkeklerin o kadar detay düşünebildiklerini sanmıyorum ama arkadaşım meme estetiği yaptırmıştı küçük boyutlu yaptırdığı halde bir heybeti var be dimdik duruyor 😁 ondan öyle bir benzetme yapmış olabilir 😁😁

Nebilim bazilari çakal olabilir. Gormuş gecirmiş biriyse bir ihtimal😄😄
Bi de dumduz tahta gibi memelere yapilan silikon dekolte bolgesinden belli oluyor eger belli bir yağ dokusu yoksa o silikonun şekli cikiyor meydana.
Bi de dogal meme gibi hareketli olmuyor düz yatsa da yan yatsa da sabit bir şekilde duruyor, dogal memede bu mumkun degil. 😃
Benim memelerim kucuk diri diktir onlar bile harkeet ediyor.

Yaptırırken aciyor mu peki ☺️ bende bişeyler denemek istiyorum ama korkuyorum. Saçma sapan olursa uğraş dur, offf...
Benim canım çok gıymatlıdır. Bişi olmadı 😁😁 uyuşturucu krem sürüyor hissetmiyorsun. Ama alt dudakların kenarları hafif acıyor. Yaptıracağın yeri iyi araştır. Söyleyeceğim tek şey bu.

Benim canım çok gıymatlıdır. Bişi olmadı 😁😁 uyuşturucu krem sürüyor hissetmiyorsun. Ama alt dudakların kenarları hafif acıyor. Yaptıracağın yeri iyi araştır. Söyleyeceğim tek şey bu.
Mutlaka çok iyi bir doktora giderim, 38 bin bakimina gireceğim sonuçta kimbilir ne işlemler çıkar 🤭 sonrasında çarpılmış gibi olmasın suratım

X